grove, glutenfri rundstykker

  • 19.08.2016
  • KL. 14:16

I går prøvde jeg meg på matlaging for første gang i den nye leiligheten! Haha, jææ.. Jeg har ikke hatt tid til å lage noe middag siden jeg kom, så det har gått i enkle løsninger og *kremt*, en del spising ute. Det skal ikke bli en vane, altså ;-) Men man MÅÅ jo bare teste de gode restaurantene her! Jeg kommer fra en by som har type 5 ulike restauranter liksom, og 2 av dem er Peppes Pizza og Dolly. Så ja, dere forstår kanskje hva jeg mener. Noe av det beste med å ha flyttet til Oslo er definitivt det store utvalget av steder å spise sushi. Det er heaven! I Førde får man kun kjøpt sushi ET sted, med mindre man vil ha sushi fra matvarebutikken liksom.

Vel, det dette innlegget egentlig skulle handle om var rundstykkene jeg laget i går. De ble sykt gode! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å lage oppskrift av det ettersom det er ferdigblanding, men jeg ville poste bildene uansett, og jeg vet at jeg kommer til å få spørsmål om ingrediensene. Dessuten har jeg supplert litt med egne ingredienser, so here it goes!


Ingredienser:
Glutenfri brødmix (her er et bilde av den om du er i tvil om hvilken)
1-2 dl linfrø
1-2 dl havregryn

Så ja, det er veldig enkelt. Jeg ville tilsette litt mer til blandingen, og det ble kjempegodt. Linfrø er veldig bra for fordøyelsen, jeg spiser det hver morgen enten i yoghurten min, blandet ut med et glass vann eller nå - i rundstykkene mine :-)


Rundstykkene ble dødsgode med guacumole på! Her har jeg most 1 avokado og tilsatt salt, pepper, hvitløkskrydder og chilikrydder. Et godt tips: smør rundstykket med olivenolje før du tar på guacumolen. Mmm!

8 kommentarer

Tam

19.08.2016 KL. 14:35

Wææ, du MÅ ha lime i guaccamolen, Ahh det smaker heaven 😍

C

19.08.2016 KL. 15:05

Et og ett: Når skal vi skrive et, og når skal vi skrive ett? Hva med et eller annet og ett og annet?

Det spørs om ordet uttales med sterkt trykk eller ikke. Uttales det med sterkt trykk, skrives det ett. Ellers skrives det et.

Om det ikke er noen spesiell grunn til å bruke ett, bruker vi helst et.

19.08.2016 KL. 15:29

Liksom liksom liksom

lisa

19.08.2016 KL. 16:03

brukte du noe form for væske i de? hørtes litt tørt ut hehe. men de såg dødsgode ut!

Hege Kristin

19.08.2016 KL. 16:07

nam!

19.08.2016 KL. 19:48

hvilken størrelse hadde du i russedressen din? er like høy og tynn som deg! hadde vært greit å vite mtp at det er tilbud på russeservice frem til 2. sept :)

emilie

20.08.2016 KL. 10:24

nå må du huske at havregryn ikke nødvendigvis er glutenfrie da... da må du i såfall kjøpe de som er merket som glutenfrie, ettersom havre ofte produseres på samme sted som gluteninnholdige kornvarer

Camilla Acklam

20.08.2016 KL. 10:47

De så veldig gode ut, men også litt tørre. Var de det? :)

Skriv en ny kommentar



hits