hits

"jeg skal aldri drikke igjen"

Hvor mange ganger har vi ikke sagt denne setningen en søndags morgen? Hah! Dette har vært en fantastisk moro helg vel og merke, og det har vært sååå koselig å tilbringe tid med min fine Guro igjen. Føles kjemperart at vi ikke bor i samme by lengre og bare kan finne på noe spontant - egentlig har det ikke gått helt opp for meg enda. Vi har i alle fall kost oss kjempemye på Findings festival i helgen, og det tror jeg ikke vi var alene om. Første dagen stod vi ganske langt fremme, men vi fant fort ut at det var myyyye bedre å stå litt bak der det var plass til å danse og henge :-) Møtte på mange venner, kjente og ikke minst blogglesere - så jeg koste meg supermye! Wohooo!

Processed with VSCO with f2 preset

Nå har Guro dratt hjemover, og jeg har prøvd å kurere den stakkarslige kroppen min etter helgens festligheter. Som jeg sa når vi våknet i dag: jeg HATER hvor ubrukelig jeg blir dagen derpå. Jeg tror den unge festløven i meg er over, sånn egentlig... Haha, jeg mener det. Det siste året på videregående, inkludert russetiden, med festing hver helg, har rett og slett gitt meg avsmak på alkohol. En helg som dette er jo definitivt verdt det, men utenom det føler jeg ikke for å helle litervis med gift i kroppen min. Som jeg skrev i et blogginnlegg litt tidligere; det er SÅ mye mer jeg heller vil gjøre enn å ligge fyllesyk en hel dag. Jeg vet ikke om dere følger med på Jon Ohlsson på YouTube, men han er i alle fall sammen med bloggeren Janni Delér og de reiser rundt i verden og videoblogger hverdagen sin. Jeg så en video han la ut om hvorfor han er avholds, og den videoen traff meg skikkelig, altså! Jeg er så enig i at det er så mye mer man heller kan gjøre, enn å drikke og feste. Selv om det er utroooolig gøy der og da, så klart... Det er jo det som er problemet, haha.

Processed with VSCO with f2 preset

Haha, nok om dette. Nå er det i alle fall mye spennende som står på agendaen min de neste ukene! Fra og med i morgen av er det fullt fokus på jobb, og jeg har jo "fri" et helt år nå, men jeg tenker at sommerferien er over i morgen, slik den ville vært om jeg skulle gått på skole. Jeg er så heldig at kontoret mitt den kommende uka vil være på en gresk øy - altså, HVOR heldig er ikke jeg! Jeg og mamma har planer om å trene på morgenkvisten og ha en freshhhh uke i Hellas. Åh Gud, jeg gleder meg. Struktur er noe av det beste jeg vet.

Processed with VSCO with f2 preset

7 kommentarer

Hege Kristin

så gøy ut :D

You always talk aside about the alcohol. You are a teenager and it's natural i f you drink, but you're NOT a real idol. it's not a big problem :) And i am very happy, because you wore a normal clothes (finally)

Henriette Celin

For en fin topp på deg!

Har sagt det samme flere ganger selv, haha. Men glemmer jeg det igjen på neste fest x)

Barbora

The first day after-party is the worst! I really hate that one..there you regeret everything duh..

the festival looks amazing! Love your outfit♥

ano

were is the amazing off-shoulder top from?

Aurora

Hei, digger både din og Janni sin blogg og Jon sine vlogger! Det virker som at han får tid til så mye annet gøy når han ikke drikker og heller ikke fester så mye. Sikkert en lur ting å prøve ut for noen:) Stå på! Bra blogg! -Aurora

Camilla Acklam

Findings ser såå gøy ut! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no