hits

primitivt, men koselig

Ingenting er som å spise gresk yoghurt i Hellas på en balkong med utsikt over havet :-) Vi bestilte et veldig enkelt hotell til en veldig billig pris, så rommet og hotellet generelt er veldig... primitivt. Men jeg liker det faktisk sånn! Vanligvis har vi frokost inkludert og gjerne all inclusive, men de siste årene har jeg fått fullstendig avsmak for det. Nå synes jeg det er mye koseligere å dra på butikken og handle inn yoghurt og frukt selv, og stelle i stand egen frokost som man kan spise når man står opp uten å stresse med å rekke frokosten før det stenger. Vi måtte til og med kjøpe plastfat og plask-bestikk!! Haha. Nå KOSER vi oss.

11 kommentarer

Henriette Celin

Å, så kos! veldig godt med sånn yoghurt ^^

Hege Kristin

så kos <3

Vet du egentlig hva primitivt betyr? "Husene" til de som lever fattige deler av verden som slummen i India, Haiti etc. kalles primitivt. Ordne du leter etter er vel mer "enkelt".

ingrid

du har virkelig ingen anelse hva ordet primitivt betyr. Stålstoler og slipte steinfliser er ikke primitivt. Gjørmehytter er. Du mener enkelt.

J.

Tror du mener enkelt, ikke primitivt.

Camilla Acklam

Supermarkeder i utlandet er jo veldig gode! :)

Kristine, SMILE, SMILE , SMILE!! You always 'wear' sad and serious face and it's not good :( You are so better when u smile :)

Lucie

There's nothing I like more than having breakfast outdoors!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Maja

Det så koselig ut! men faller vel kanskje ikke helt innenfor kategorien "primitivt"

Barbora

Aww how cute!? I love your sunglasses♥

Enjoy

Celine

Hvilket hotel bor dere på? :) Hadde egentlig tenkt meg til Skiathos med kjæresten i sommer, men fant liksom ikke noen hotel jeg likte, haha! Vil gjerne ha det sentralt også!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no