hits

beach day

I går hadde vi en full dag på stranden! Rett etter frokost og en kopp kaffe på verandaen hoppet vi i bikinien og pakket hver vår strandbag med bøker, en vannflaske og øreplugger. Alt man trenger for en beach day :)

Se så blått vannet her er! Det beste er at denne stranden ikke kan MÅLE seg med den stranden vi skal på førstkommende lørdag. Da skal vi på Mamma Mia-beachen hvor Lay All Your Love On Me ble spilt inn, og jeg kan ikke engang beskrive hvor sinnsykt mye jeg gleder meg. DET er hands down den fineste stranden jeg har vært på i hele mitt liv.

Det er ganske fint her også, da! Bikinien kjøpte jeg i byen her om dagen, ikke sant den var fin?

Fotlenke har hu også fått seg! Blir ikke mer beach ready nå.

Om jeg koser meg? JA! Jeg har virkelig... null bekymringer. Du vet livet er problemfritt når du irriterer deg over kjæresteparet som ligger ved siden av deg på stranden som egentlig ikke har gjort deg noe. Ah, ja, i dag var det nemlig et polsk par som bestemte seg for å legge seg HELT opptil meg og mamma, selv om det var mye plass rundt. De gjorde ikke noe mot oss sånn egentlig, men i dag begynte jeg å tenke på hvor sykt mye utstrålingen til en person har å si. Hun polske dama hadde nemlig så innmari dårlig... væremåte?? Og karisma?? SYKT usympatisk var hun i alle fall. For det første satt hun og røyket meg rett opp i ansiktet. For det andre bestemte hun seg for å lese hele magasinet sitt høyt (og da mener jeg HØYT) for gubben sin. Og for det tredje prøvde hun å komme i bakgrunnen på alle bildene mine, konsekvent. Kanskje enkelte mennesker bare er ekstremt irriterende og usympatiske, eller kanskje jeg bare ikke liker mennesker. Hah.

Som jeg sa til mamma: "Når du reiser møter du virkelig på ALLE typer mennesker".

Jeg har alltid vært strandmenneske. Det å ligge rett ned på sanden med bare et håndkle under seg mens man leser en god bok... Ah, lite kan måle seg. Basseng appellerer bare ikke til meg i det hele tatt, haha! Det er så digg å bare kunne løpe ut i det klare vannet og dyppe seg i et par minutter før man går opp på land og fortsetter boken.


Jeg leser forresten en sykt bra bok som jeg skal fortelle dere om snart. Åh, jeg ble helt bergtatt fra begynnelsen av boken!

SONY DSC

Mamma er også glad i beachen, ser dere!

16 kommentarer

Du har ofte veldig rar vinkel på bildene dine, som det 5. Bildet. Ikke fint når beina ser ut som de er 3 meter lange mens overkroppen såvidt synes

Ida Kristine

Kjempefine bilder! :D

Ser ut som dere koser dere masse, kos dere fortsatt :)

PS; synes du er veldig fliink til å ta rett vinkel på bildene dine, du får alltid alle bildene til å se så glamourøse ut, hihi ^^,

Your mother looks like you :))

Linn

SYKT flott mor du har!

Ida

Så fine dere er :)

Marita

Shiit, moren din er jo drit flott!

Henriette Celin

Så fine dere er! så ut som en kjempe herlig strand også ^^

Rj

Fine begge to! Kos dere masse begge to og nyt ferien! Vel fortjent

Ove

Herlige strandbilder...

M

Takk for flotte bilder, fader å fin du er Kristine.. Ser ut som din mor og du koser dere på jentetur! Maten ser også så god ut, er jo så herlig med sjømat. Kos dere. Hils din mor å si at hun er flott. Som mor så datter. ;))

Barbora

Ohh yeah travelling and different types of people! Exactly

But you both still look very happy and I love your bikini♥ Enjoy the good weather☻☼

Fin mamma du har, da :-) Herlige bilder, jeg liker vinkelen på bildene dine jeg!

Hege Kristin

fine bilder <3

Camilla Acklam

Du er så heldig som får være på ferie! Skulle så gjerne vært på Mamma Mia-stedene!

Frida Næsje

Åh det så deilig ut på strendene! Men plis ikke si at det er "Calendar Girl" du skal fortelle oss om nå :P

Kristine Ullebø

Frida Næsje: HAHA, nei da!! Heller ikke noe sponset ;)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no