hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

denne øya skal jeg gifte meg på

Skopelos.

Denne øya er helt spesiell. Den tar meg med storm hver eneste gang. Da vi var her i 2012 lovte jeg meg selv å dra tilbake, og nå er jeg her. 4 år, to skoler og noe som føles som et helt livsløp senere. Dette er ikke min siste gang på Skopelos. Virkelig ikke. Jeg tror nemlig dette er stedet jeg vil gifte meg.

Ja. Sånn på ekte. Jeg sier ikke ting uten at jeg mener det. Den dagen jeg finner drømmemannen min skal jeg gjøre alt jeg kan for å overtale han til å arrangere bryllupet vårt her. På kirketoppen på Skopelos, omringet av asurblått, glitrende vann og gresk sommersol som varmer like mye i hjertet som den varmer på kroppen. Vel, om drømmemannen min finnes da. Først må jeg vite hvordan det er å være forelsket, hah! Faen, den kjærlighetsgreia? Det er virkelig ikke min greie. Jeg crusher på gutter i hytt og pine, og jeg får faktisk ofte meldinger fra gutter og invitasjoner til såkalte "dates" (ja, tro det eller ei folkens, haha!) men jeg vrir meg liksom alltid unna. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg er pyse. Om jeg slutter å være sånn pyse, kanskje jeg snart støter på mannen i mitt liv? Og kanskje jeg da kan se litt nærmere på et bryllup på Skopelos.

For er det en plass som virkelig rører ved hjertet mitt, så er det denne øya. I går dro vi på båttur til Skopelos, og jeg sitter her nå og bare drømmer tilbake ved å se på bildene. "Er det ikke utrolig hvordan et sted kan være så hensides vakkert?" spurte jeg mamma i går. Hvordan ble det til at stranden vi var på kun består av fine, glatte og til og med glitrende rullesteiner? Så glatte at du slipper å ha et håndkle? Ja, du kan bare legge deg rett ned. Det minner meg om da jeg var liten og jeg alltid samlet på steiner på stranden. Jeg ble alltid så glad når jeg fant de hvite, litt gjennomsiktige. De var spesielle. Men på denne stranden er de ikke spesielle. Det er tusenvis av dem.

Og hvordan ble det til at havet som skvulper så fint opp til strandkanten er både blått, gjennomsiktig og krystallklart på samme tid? Og så... innmari rent? Det er både godt og vondt å se at verden fortsatt har slike perler, til tross for hvor grusomt vi behandler kloden vår. Vi forurenser som pokker, heller avfall i fjordene våre og nekter å tenke bærekraftig. Jeg håper de kommende generasjonene også får muligheten til å oppleve disse stedene - at vannet er like krystallklart som det var i går.

"Noen øyblikk er bare ment for øyet der og da og forblir et minne i hodet ditt som ikke kan dokumenteres eller forklares til andre godt nok med ord?"

Vel, jeg har prøvd å dokumentere dagen min gjennom kameraet så godt som mulig. Her er noen av bildene fra gårsdagen - gjør dere klar for flere!

12 kommentarer

Signe Isabel

28.08.2016 KL. 08:42

W o w 😳 bena dine! 🔥😍

28.08.2016 KL. 10:45

It's really beautiful *-*

Emma

28.08.2016 KL. 11:25

Når vi snakker om miljø, hva slags tiltak gjør du i hverdagen for å hjelpe miljøet? :)

Kristine Ullebø

28.08.2016 KL. 13:24

Emma: Mye! Skal jeg lage et eget innlegg om det? :D

28.08.2016 KL. 12:38

Det er ikke ofte jeg kommenterer på bloggen din, men her synes jeg du skrev så fint. nå vil jeg se krystallklare strender og kjenne den brennende sola på ryggen. har jobbet i hele sommer og har ikke fått sett sol, tror legit jeg går i mangel på D-vitamin for hver gang jeg ser sånne bilder som dette gjør det vondt i hjertet

Henriette Celin

28.08.2016 KL. 13:40

Virker som drømmeøyen! så utrolig flott ut <3

Hege Kristin

28.08.2016 KL. 15:03

nydelig <3

28.08.2016 KL. 18:58

Kristine, I'm soo curious :D Are you virgin? I know it's ur business, but tell me :D

krist.in

28.08.2016 KL. 20:20

åh, såå nydelig !

Ove

29.08.2016 KL. 01:46

Når det kommer til forelskelse så føler alle seg sårbare, det er universelt.

De greske øyer er ikke et dumt sted å gifte seg, eller Paris eller den Franske Rivera..

Ha en fin dag på stranden i morgen... )

Camilla Acklam

29.08.2016 KL. 13:40

Så utrolig nydelig det er der! :)

Emma,comment-115617146

30.08.2016 KL. 11:36

Kristine Ullebø: gjerne! Veldig viktig tema! 😁

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: