hits

en eventyrlig uke


Da var det på tide å vende snuten hjemover til Norge etter en fantastisk uke på denne idylliske øya. Skiathos, I'll be back for sure! Vi sitter i resepsjonen og venter på at bussen skal komme og hente oss nå, så jeg tenkte å bare titte innom en siste gang før jeg er på norsk jord igjen.

I går avsluttet vi uken på perfekt vis... Se på dette vannet!!! Stranden!!! Hele stedet!!! Ææ! Jeg har MANGE bilder å vise dere, dette er kun en liten sneak peak. Tenkte å redigere bildene på flyet og starte på videoen fra turen :-)


Over og ut for denne gang! Neste gang vil jeg bo på naboøya Skopelos, tror jeg... Den øya har så mye fint å by på.

15 kommentarer

Nora

Hvilket reiseselskap brukte dere?

Kristine Ullebø

Nora: Ving :)

Henriette Celin

Å, så flott det var der! Gleder meg til flere bilder :-D

Ha en fin tur hjem ^^

Lucie

Looks like paradise to me !

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Marlene Nilsen

Så fantastisk deilig :D jeg håper jeg kan få meg en sånn uke snart jeg også, det trengs virkelig - kommer alltid tilbake til hverdagen med masse ny motivasjon etter en sånn tur jeg :)

Ariel C

Åå så fint det ser ut!

Camilla Acklam

Det ser såå fint ut! :)

Barbora

Amazing♥ Vacation with your mom looks really idillyc :))

Ina

Har vært masse i Hellas, og Skopelos er definitivt den fineste plassen. Vært der to ganger!! Er så frodig og fint og ikke så stor vis man sammenligner med Rhodos og Kreta. Og strendene der er så utroooolig fine. Skal tilbake!!

Line

Hei! utrolig fine bilder, gleder meg til video!

Også ett spørsmål! Skal være russ nå i 2017, og gleder meg veldig! men utrolig usikker på størrelse og type på dress. Hvilken type og størrelse hadde Guro i sin dress? Møtte og snakket med henne nå i sommer, og vet at vi har ca samme type kropp. Håper på svar! :)

Kristine Ullebø

Line: Wohoo :D Jeg vet dessverre ikke hvilken dress hun hadde nøyaktig, men hvis du ser på bildene mine fra RT finner du en del bilder av henne, og så kan du sammenligne med de du finner på nett :) Hun hadde i alle fall strikk nede, ikke knyting!

Marie

Wow! For et nydelig sted! jeg bare lurer på en ting; har du utstikkende ribben? Eller synes dem fordi du er tynn? Har utstikkende ribben selv, og det tærer på selvtilliten.. Føler liksom at det hjelper når en som er så vakker som deg har det samme.

Kristine Ullebø

Marie: Ja, har alltid ut utstikkende ribbein :/ Satser på at det forsvinner etterhvert som jeg legger på meg, men har i utgangspunktet ganske utstikkende. Irriterte meg over det før, nå orker jeg ikke å bry meg så mye om kropp og tenker at så lenge den funker til det den skal er jeg fornøyd :) Koselig å høre at du finner trøst i at vi er like, husk at du er fin akkurat slik du er <3

Sofie

hei, jeg lurte bare på en ting. Jeg er russ i år, og likte veldig godt deres logo!! hvem lagde den til dere?

Kristine Ullebø

Sofie: Hei! ADimpact :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no