hits

her er jeg lykkelig

Er det et sted jeg bestandig er lykkelig, er det når jeg bader i havet. Det assosieres kun med gode minner - de utallige feriene med familien min da jeg var yngre for å ta et eksempel. Jeg og søskene mine kunne tilbringe timesvis i saltvannet, og kom ikke opp på land før det var lunsj. Loff-baguett med banan i, pluss en valgfri brus på boks hver. Hah, det var simpelheten i det som gjorde det så godt. Husker på den tiden da både jeg og broren min fortsatt ferierte med familien om sommeren, og vi alltid øvde oss på å ta så mange saltoer som vi klarte på rad i vannet. Jeg klarte 3 en gang! Det er jo sykt mye faktisk, haha.

Den barndoms-lykken er virkelig til å ta og føle på når jeg bader i havet. Du bare er, liksom. Deg og det enorme havet. Som jeg sa til mamma da vi var ute i vannet, omringet av asurblått vann; "Nå har jeg søren meg ingen bekymringer". Og jeg? Jeg har ofte bekymringer. Haha, dere skulle faktisk bare visst. Selv når jeg ikke har noe å bekymre meg for, bekymrer jeg meg. Tror jeg har blitt litt flinkere til å fase det ut i det siste. Etter skolen sluttet fikk jeg en frihetsfølelse jeg aldri har kjent på, noensinne... Ja, det føles kanskje litt skummelt i begynnelsen. Spesielt om du splittes fra vennene dine, familien din og den normale, trygge rammen du har levd i i årevis. Men jeg synes det er deilig å stå alene, og være uavhengig. For meg tror jeg at det er den eneste måten jeg kan finne meg selv på. Det er meg mot verden, og jeg elsker det.

PHOTOS FROM SKOPELOS


Nå er jeg hjemme i Oslo! Kofferten er pakket ut, vaskemaskinen er satt på, jeg har fått dusjet og fylt opp kjøleskapet. For de neste dagene, i alle fall. Om fire små dager stikker jeg til Dubai for en helt crazy gøyal jobb, som jeg gleder meg veldig til å fortelle dere mer om.
 

17 kommentarer

Skulle ikke Aurora Mohn begynne å blogge igjen? :(

Andrine

Sykt spennende at du skal til Dubai igjen!! Gleder meg til update ;)))

Henriette Celin

Så herlig at du liker deg så godt i havet og bare har gode minner der (:

Flotte bilder!

Hei, lurte bare på om du studerer i Oslo eller bare bor der fordi det er mer praktisk med tanke på møter osv? Ser ut som du har hatt en flott tur, og god tur til Dubai! :-)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! Jeg jobber med bloggen herfra :) Tusen takk!

Hei! Jeg leser bloggen din hver dag, og synest du er kjempeflink :-) Men jeg ville bare si at du ikke trenger å laste opp så store bilder, det tar minst fem minutter før bloggen din er lastet inn og da fungerer ikke internettet optimalt andre plasser i leiligheten. (Ellers funker nettet helt supert) Bildene blir like bra selv om du laster de opp litt mindre, kan også ha noe med designet å gjøre :-)

J.,comment-115628068

Anonym: Jeg har null problem, tror nettet ditt er på den trege siden.

Marlene Nilsen

Ser helt fantastisk ut :D

Sunnivas

Om en billig chartertur til syden gjør deg lykkelig så burde du vel reise så ofte du kan :-)

Ali,comment-115628068#1

J.:

Nettsia hennes er svært dårlig optimalisert. Bildene lastes opp i svært høy oppløsning.

Tast inn nettsiden hennes her https://tools.pingdom.com/ så vil du se at hver innlasting av siden spiser 124MB.

Til sammenligning spiser gamespot.com kun 3MB og tar under 5 sekunder.

KU sin side tar ca ~60 sekunder.

Silje

Hei Kristine! Jeg bare lurte på en ting, jeg er russ dette året, og syntes det er veldig vanskelig med størrelse på russedress, derfor lurte jeg på om du vet hvilke størrelse Guro hadde i sin dress? Er ganske lik i kroppsfasong til henne, så det hadde vært til stor hjelp hvis du svarte :)

Kristine Ullebø

Silje: Hei! Hun hadde S eller M, jeg husker ikke dessverre :/

Lucie

Aaah the blue water and blue sky! You seems to be having a wonderful time! Enjoy

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Camilla Acklam

Du er heldig som føler på den følelsen! :)

Linn,comment-115628775

Sunnivas: ??

Hege Kristin

nydelige bilder <3

karina gregersen

Først leste jeg innlegget om mamma-mia filmen hvor du traff meg med at jeg også tenker på hvordan innspillingen ville vært, hva evt kjærester hjemme tenker når de ser filmen og hvordan de får til forskjellige effekter. (Jeg har sett på en innspiiling hvor de skulle filme en romantisk scene i solnedgang på stranda, men denne stranden hadde ikke solNED-gang men sol-OPPgang. så denne scenen som fremstiller midnatt på filmen er spilt inn kl fem på morgenen. Slike ting tenker jeg over etter at jeg var vitne til dette)

SÅ leste jeg det med saltoer i vann. Benn there, done that. Meeeen når du skrev det med loffbaguett med banan i, da måtte jeg bare legge igjen en kommentar. Omtrent alle jeg har nevnt det til tidligere har ledd av meg. "banan i baguett" -hva faen liksom. også plutselig ser jeg det her på en av mine favorittblogger<3<3<3 -har du forresten prøvs brødskive med appelsin og majones, og med sjokomelk ved siden av??? amazing

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no