hits

grekerne imponerer

adlinkShoes HERE, dress is sold out

Her er bilder fra en av 7 fantastiske kvelder på den greske øya som har stjelt hjertet mitt. Vi bestemte oss for å pynte oss litt ekstra denne dagen, så da ble det røde lepper og glitrende kjole. Denne kjolen er egentlig ment for newyears, liker jeg i alle fall å tro, så jeg sørget for å tone den ned med et par enkle sneakers, haha. Etter en deilig middag vandret vi rundt i gamlebyen, og siden stemningen var så ufattelig koselig med lys fra barene og restaurantene og med stjerner på himmelen bestemte vi oss for å sette oss ned på en café ved siden av en nydelig kirke som heter Mamma Mia!!!, og der fikk vi servert kruttsterk kaffe i gresk stil. Ah, det må ha vært den beste kaffen jeg har smakt i hele mitt liv! Nå har jeg riktig nok bare drukket kaffe i et par måneder da, men likevel ;-) Nei, altså - gresk kaffe må dere prøve en gang. Grekerne er også veldig kjent for sin velsmakende frappe, den var om mulig minst like god som den vanlige kaffen.

Det er med andre ord ikke bare maten som leverer i Hellas, kaffe har de også dreisen på! Herregud, jeg blir helt imponert jeg.

5 kommentarer

Henriette Celin

Ah, gamlebyen i Hellas er så flott! en fin kirke ^^

Kaffe smakte jeg faktisk ikke da jeg var der nede. Noe å notere seg til neste gang ;-)

Camilla Acklam

Grekerne er jo kjent for kaffen sin. ;-)

David

Wonderful Style: nice black skirt, White shoes, Perfect legs and your beautiful long hair! Happy Greece to see such Singular girl😀

Hege Kristin

fine bilder!

Oscar

Utrolig fine bilder fra fantastiske Skiathos! :) Jobbet som guide der sommeren '16 og forelsket meg like mye i øya som du har gjort! Fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no