hits

private beach
Her er enda en strand vi besøkte. Denne ligger på den ubebodde øya Arkos, kun et steinkast unna Skiathos. Okei, et ganske langt steinkast da, haha. Jeg og mamma fant denne lille private stranden et stykke unna hovedstranden som resten av turist-båten la seg på - var det ikke koselig her? Jeg har funnet ut at jeg er mer fan av rullestein-strand egentlig, sandstrand er så stress på grunn av all... sanden.

Denne bikinitrusen kjøpte jeg i byen da vi var der, og jeg DIGGET den da jeg stod i prøverommet. Når jeg tok den på meg denne dagen her innså jeg plutselig at det ser ut som bikinien til en 6-åring! HAHA. Det er et eller annet med prøverom som får alt til å se bra ut, er dere ikke enig...? Jeg føler det skjer så altfor ofte at jeg er fornøyd med et plagg jeg har kjøpt, helt til jeg kommer hjem og ser det i mitt eget speil. Haha.

7 kommentarer

eline

Motsatt her.. Alt er et grusomt i prøverommet haha :)

AMa

Hei. Veldig random spørsmål men jeg skal være russ nå og bare lurte på hvilke størrelse du hadde i russedressen din? Var den for kort på beina osv? :)

Henriette Celin

Kjedelig at du ikke likte den så godt da du gikk med den, men da du prøvde den så den flott ut. Har opplevd lignende selv ;-P

Hege Kristin

så fin strand :D

Frida

https://www.nrk.no/nordland/_-fin-linje-mellom-aerlig-og-uforsvarlig-blogging-1.13117570

NRK HAR SKREVET OM DEG. Hva er dine meninger ang saken?

Camilla Acklam

Jeg synes som regel alt er ille i prøverommet, så de gangene jeg kjøper noe ser det virkelig smashing ut!

Markéta

Looks amazing:) Enjoy ♥

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no