hits

4 girls

I'm wearing a dress from VERGE GIRL

Høydepunktet i løpet av dagen var definitivt å kunne gi high five og si "it's a wrap!", og så bare kose seg med middag og noe godt å drikke resten av kvelden, med koselige samtaler og ekte latter. Å være på shoot er definitivt en påkjennelse på mange områder synes jeg, selv om det så klart er UTROLIG gøy. Derfor er det så gøy å kunne senke skuldrene etter en lang dag og vite at man har gjort en bra jobb!! :-)

Her ser dere jentene som var på shoot. 2 norske, og 2 svenske. Utrolig koselig alle sammen, og vi begynner jo å bli ganske godt kjent nå etterhvert. Finnes vel ingen bedre måte å bli kjent med folk på enn å dele rom i 4 dager? Haha! Jeg er så ydmyk og takknemlig for at dette er en del av jobbhverdagen min... Hadde aldri trodd det da jeg startet denne bloggen med mobilkameraet mitt i 2009.

10 kommentarer

Henriette Celin

Kjekt når man kommer godt overens og bare koser seg mellom slagene (:

Etter hvert

Frida

Du er sFå fin når du smiler! :)

Kul gjeng.

Så flotte dere er. Heldig du som får oppleve dette.

Har fulgt bloggen din i mange år, men jo mer oppdrag å "fame" du får, jo dårligere blogger du..

Du må ikke glemme hva som er grunnen til at du får dra til dubai, på shoots, møter å eventer. Du har en blogg med masse trofaste lesere.

Til anonym over: Hva mener du ?

Kristine er veldig flink til å oppdatere og blogge når hun er på reise og opplever ting i motsetning til andre bloggere.

Hege Kristin

fint bilde :D

Hei! Hvor er den jumpsuiten/kjolen fra? Veldig fin!

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! Vergegirl.com :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no