hits

coke

Craving på øreringer for tiden, as I told you guys. Jeg går med dem hele tiden, haha. Her om dagen hang jeg med Vetle, vi shoppet litt (øredobber på meg...) og så kjøpte vi oss en brus kun for å få sitteplass et sted, egentlig. Haha, det mennesket der altså, latteren går på repeat når vi er sammen. Kan si og gjøre hva jeg vil til han, fordi jeg tror han vet hvor sjukt spesiell jeg faktisk er. No filter needed.

I går var jeg ute av huset hele dagen. Sånn lørdager skal være. Hektiske, full av planer. Jeg gikk til Frognerseteren, følte jeg var tilbake på Vestlandet der jeg gikk med skog, glitrende vann og frisk luft rundt meg. Aaah, det har jeg savnet, mer enn jeg var klar over til og med. Ingenting kan sidestilles med naturen i Sogn og Fjordane, men det funket, da. Absolutt. På kvelden var det så deilig å bare synke ned i sofaen og høre på bra musikk. Jeg hører ekstremt mye på musikk om dagen, så til dere som ofte spør om jeg ikke kan dele litt - sjekk ut spillelista mi som jeg oppdaterer støtt og stadig HER. Åh, gode sanger er livet, virkelig!

6 kommentarer

Xx

Ææææ så deg utenfor Oslo city i går og jeg må bare si at du er sjukttt babe i virkeligheten også!! Lest bloggen din lenge no og den er best!!

Maja

Du er nyyydelig, hvilke briller har du på deg her?

Henriette Celin

Herlig med slike hektiske dager og da. Du får nyte søndagen og slappe godt av (:

Hege Kristin

ha en fin dag <3

Camilla Acklam

Frognerseteren er et utrolig fint sted, og selv om jeg kommer fra Oslo, så er det ingenting som slår naturen i Sogn og Fjorande. ;-)

Hanne

Ååh jeg finner ikke disse brillene noe sted, hva heter modellen??

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no