hits

fries og dødsangst

Uuuh, long time no see med denne snuppa! Forrige gang jeg og Veronika hang var da vi catchet bølger i Portugal. Ah, den ferien der, en av de beste jeg har vært på. Jeg reiser til Miami om nøyaktig en uke, og det føles faktisk rart å dra uten henne. Min ultimate reisepartner. Uansett, det er veldig gøy å endelig bo i samme by! Så i går dro vi på Champagneria og bestilte noen tapasretter. Har dere ikke smakt søtpotet fries her så må dere virkelig gjøre det!! Jeg blir definitivt å dra hit igjen :-)

Vanligvis er jeg sååå lite fan av søndager, men i dag våknet jeg med en deilig følelse i kroppen. Kanskje fordi jeg skal på... TUSENFRYD!! Yeeeey! Jeg har gått fra å ha tidenes karusell-skrekk til å ta nesten alle attraksjonene på Six Flags i California - litt stolt av akkurat det, hehe. Likevel er det den frykten som tar tak i meg hver gang jeg ankommer en fornøyelsespark og ser de svære attraksjonene... Jeg har høydeskrekk, skjønner dere. Da jeg var mindre og familien min var på Tusenfryd, satt jeg på alltid benken og ventet på at resten av gjengen skulle gjøre seg ferdig med karusellene. Det var så innmari kjipt, men jeg turte virkelig ikke. Kan ærlig si at dette er den eneste tingen som gir meg dødsangst. Du vet når du setter deg i setet på en svær attraksjon og de folkene som jobber der spenner igjen beltet. Fy søren, den følelsen er så grusom. Jeg må alltid spørre dem sånn her: "Kan du dobbelsjekke min?". Haha. Forrige gang jeg var på en fornøyelsespark var vel på LS nå i mai? Ah, det var fantastisk, det.

Nå må jeg komme meg avgårde og møte Kristina!

8 kommentarer

Lisanne

Forever translating your blog hahaha! Love it tho. That food looks sooo good. Enjoy your Sunday Kristine!

Hege Kristin

så godt ut!

Lucie

Thanks looks so yummy! Makes me hungry!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Lea Renate

Mmm, digg! Skal til Oslo i helga med kjæresten min å leter etter plasser vi kan spise. Tror du det passer seg for oss å dra der? er det en populær plass om kveldstid, hvis du har vært der da?

Kristine Ullebø

Lea Renate: Absolutt! Jeg fikk inntrykk av at det er en populær plass på kveldstid :) Veldig koselig sted, kan se for meg at det er enda koseligere på kvelden enn på dagen!

Camilla Acklam

Haha jeg har også høydeskrekk, men elsker faktisk Tusenfryd, og andre sånne parker :)

Rebekka

Hei!:)) hvor er den hvite t skjorten du har på deg fra? Er på evig jakt etter en basic hvit t skjorte som sitter godt og ikke er gjennomsiktig og syns den der var dødsfin!

Kristine Ullebø

Rebekka: Hey girl! Den er fra H&M, men kjøpte den i fjor i New York så er ikke sikkert de fortsatt har den i butikk :/ Men noe lignende finner du definitivt!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no