hits

the red boots


Disse skoa her, ass! I love'm, for real. Tror jeg må kjøpe meg noen like i svart, altså!

Jeg hadde store planer om å oppdatere en gang til i går, men så var jeg ute av døra og plutselig ikke tilbake igjen til leiligheten før over midnatt. Dagene går så fort for tiden. Jeg møtte i alle fall en kjempesøt jente som jeg ble kjent med på fest her i Oslo, så vi bestilte noen fries og ble sittende og prate en stund. Hun har jobbet som modell i 6 år, så jeg fikk litt tips til dagens casting. Sitter her nå i svarte jeans, singlet og er sminkefri - gruer meg en liten smule, haha. Begynner å bli en stund siden sist nå. Men det er gøy, da! Jeg elsker å kaste meg selv litt utenfor komfortsonen. Hihi. På kvelden i går dro jeg til en kompis, og rakk akkurat siste t-bane hjem. YES. Det er deilig å ikke ha noe skole å skulle rekke dagen etterpå, så det gjør ikke noe at det blir noen sene kvelder, selv i hverdagen :)

Ønsk meg lykke til på casting, da :)

21 kommentarer

Cecilie

Så fine! 😍

så fine, elsker fargen på dei.

Hvordan er de å gå i ?

Kristine Ullebø

Anonym: Gode! Jeg gikk med de en heeeel dag, gikk helt fint :)

Henriette Celin

Å, så stilige!

Vivi

Hei Kristine! vet at du var på EFs sommerfestival summeranza 2015 - men lurte på om du vet om det arrangeres denne sommeren (2017) også? ps. digger deg og bloggen din :))

Kristine Ullebø

Vivi: Hei du! Det er jeg faktisk usikker på :( Kan godt hende de arrangerer det hvert år, men jeg tør ikke si det med sikkerhet!

Tusen takk <3 Xx!

A

På bilde nr. 6 oven ifra så det ut som du hadde "kort" hår, sånn til rett under brystet.

Det så veldig fint ut, og du hadde kledd det så godt.

Hvorfor gjør du ikke noe annerledes med håret ditt?

Du er 19 år og ung, og tro meg hår vokser og du kan alltids endre på det. Men når du er gammel vil du aldri angre på at eksperimenterte litt med det, men derimot om du ikke gjør det vil du kanskje tenke tilbake og angre på at du ikke gjorde det.

Mener ikke å være slem, men håret ditt ser sykt slitt ut nedenifra, hvorfor ikke klippe det noen cm, slik at det i hvert fall ser litt sunnere ut.

Ove

Lykke til på Casting :)

Ja, svarte lårhøye støvletter med høy hæl er råsexy.

Tror du hadde kledd de :)

David

Super boots, super skirt!!

Synnøve

Du hadde sett så sjukt mye mer sofistikert og voksen ut med endel kortere hår. Tror du hadde blitt tatt mer seriøst k bransjen også :-)

Nina

Hvor er skjørtet fra?<3

Helene :)

Hei, jeg har et spørsmål. Jeg trenger hjelp til å bli flinkere i nynorsk, og lurer på om du kan skrive et par blogginnlegg på nynorsk? Du skriver jo begge skriftspråkene like lett :)

Hege Kristin

så fin <3

Anne

Lykke til, Kristine! :D

Barbora

Then good luck with the casting♥

The street behind you reminds me so much of the area where I lived in Germany! Beautiful ♫☼

Charlotte

Det er sikkert bare sola som gjør at håret ser veldig slitt ut, folkens :) Å endre på håret er et personlig valg og ønske som må komme innenfra, fordi det er en stor del av personligheten. Så det viktigste er ikke hva bransjen ønsker, men hva Kristine føler seg mest vel med :-) Tenker jeeeg da

KLIPP DEG SOM BILDE BR 6!!! Omg!, du hadde blitt sinnsykt pen med det! Lover deg! Mye finere med en frisyre, enn bare masse hår som ikke har noen form, blir liksom ALT for mye

Lucie

These boots look amazing!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Ida

Til ukens spm:

- Spiser du fortsatt frosne blåbær med kesam og sukrin? Husker du la ut en oppskrift med det for lenge siden, og jeg spiser det fortsatt så ofte jeg kan. Er så sykt godt!!

Camilla Acklam

Så kule! Skikkelig Kylie-boots! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no