hits

i'm signed!

Hey igjen, dere! Håper dere har hatt en fin dag. Deeeet har jeg! Våknet opp alene i leiligheten, og vi har nettopp fått satt opp anlegget her... Altså, så klart ble det partyfaktor i leiligheten i dag tidlig! Jeg slapp heldigvis å fikse meg i dag, det eneste jeg trengte var å putte på litt mascara, børste håret og ta på meg casting outfit, som består av singlet, tettsittende jeans og høye hæler. Ganske chill, i grunn. Jeg elsker jo å gå uten sminke! Jeg var forresten i usedvanlig godt humør i morges. Så jeg trasket avgårde til byen med Ray-Ban'sa på og med musikk på øret. Ååh, musikk er virkelig livet, dere.

Nå har jeg landet i sofaen hjemme, deilig. Jeg og Frida ligger her og hører på musikk og chiller!

Denne sofaen er sååå deilig. Henger her hele tiden! Skjønner ikke hvorfor jeg gadd å kjøpe skrivebord på rommet engang, for jeg bruker jo resten av leiligheten som kontor - fremfor å sitte inne på mitt eget rom. Haha.

Møtet med modellbyrået i dag gikk superbra, forresten. Vi ble sittende og prate i en god stund, og jeg fikk en veldig good feeling på det hele. Så dere, jeg er signert med TFM Models! Yeeey! Har jo alltid ønsket å ha et byrå her i Norge. Haha, hvem hadde trodd dette for 3-4 år siden. Det var vel i type 9. klasse at jeg for første gang skrev her på bloggen at jeg alltid har hatt et ønske om å bli modell. Dream big, sier jeg bare! Virker som om det er mulig at jeg kan gå runways og slikt - og det har jeg alltid hatt sååå lyst til. Spennende tider, dere.Forresten, i dag er første gangen på minst 4 år at jeg går med mascara uten eyeliner. Herregud, så merkelig! Jeg føler meg som en annen person. Jeg hater å være avhengig av eyeliner, så kanskje det er noe jeg burde prøve å vende av meg etterhvert? Hadde nok spart meg for mye tid da, ja. Jeg synes egentlig det er mye finere å ha en lett og enkel sminkelook uten for mye "tunge" produkter, men problemet er bare at jeg har følt at jeg ikke har passet det...

41 kommentarer

Annie

Gratulerer! Du fortjener det virkelig! <3

Kristine Ullebø

Annie: Tusen takk!!! Så koselig å høre <3

Hege

Åå så utrolig kult! Gratulerer så masse :) <3

Sara

Gratulerer så mye!! Og FYYY så pen du var med bare maskara! Gå slik oftere :-)

GRATULERER!! <33

Hipp hurra og gratulerer! Og du er så nydelig med mindre sminke - denne looken kledde du godt. Et lite tips fra en som var avhengig av eyeliner i to år og følte seg naken uten er løsvipper. Å erstatte lineren med vippene ble SÅ mye finere! Jeg bruker for øvrig ardell sine demi wispies og er dødsfornøyd. Anbefales!

Den stalkmoden finnes, som du nevnte på snapchat. Du skrur tlf på flymodus mens du stalker :)

There you go!

Etter hvert

Jeg tror nesten ikke på det. Om det stemmer vil du ikke nå langt i den bransjen da du har et helt normalt utseende. Sier ikke at du er stygg, men det holder ikke å være lang og slank. Du må ha noe ekstra, noe spesielt med utseende, om du forstår.

B

Det må være litt av en selvtillitboost av å bli signert som modell!! Grattis :D

Lucie

Congratulation! I'm so happy for you, it's amazing! You totally deserve it, and I hope that you'll realize every single one of your dreams! Keep on working!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Åh, så morsomt! Gratulerer så mye og lykke til :-)

Ta tlf på flymodus så kan du stalke🙌🙌

Camilla

Så morsomt! Gratulerer så mye, synes det er kjempe spennende å følge deg på reisen! :-D

Henriette Celin

Så utrolig gøy at du er signert med dem :-D

Isabel

Gratulerer så mye vakreste Kristine, velfortjent ! <3

KLEM

vilde

det finnes allerede en app hvor man kan stalke, uten å LIKE! den heter instasnoop!! :D

Ooo gratulerer! Ville også sjekket ut Team Models, norges største modellbyrå som er utrolig dyktige!

_venne_ av O.o

Sara Hansen - Backpacking

Åå, så gøy at drømmen går i oppfyllelse <3 Gratulerer så mye, fine!

Ella

Gratulerer så mye!! Du har et nydelig ansikt, så skjønner godt hvorfor du ble signert! <3 Har alltid hatt ønske om å bli modell selv! Much love<3

Veronica

Gratulerer så mye! Jeg har også lenge hatt et ønske om å bli modell men ser det ikke for meg når jeg er under 1,60. Nå som det har blitt så vanlig med plus-size og transseksuelle modeller synes jeg det skulle vært på tide med lave modeller nesten, haha, men kanskje en dag, hvem vet :D

Hege Kristin

gratulerer :D

mygaylife

Stå på :)

jeg har spørsmålsrunde nå, så om du tar en titt og slenger inn en spørsmål blir jeg glad :)

Thea

Gratulerer så mye!!<3 En ting jeg alltid har lurt på er hvordan man blir modell. Er det bare sånn at man blir kontaktet helt tilfeldig av et byrå? Hvordan ble du modell?

Samara

Hei, er buksa fra dr denim ? I så fall hvilken modell og størrelse? Håper du svarer <3 hadde betydd mye

Og gratulerer så myeee!

Kristine Ullebø

Samara: Hei! Den er ikke fra Dr. Denim, den er fra Bik Bok faktisk :) Tusen takk! Xx

comment-115717294

Anonym: Jævla idiot, ho e no dritfin å spesiell så la ho vær

madelen,comment-115718593

Thea: En må selv ta initiativ og oppsøke de ulike byråene :) Kristine er ikke modell enda, men hun er ''innfor'' og forhåpentligvis på vei til å bli det :)

Helene

Gratulerer! :-D

Ville også bare tipse deg om en klesbutikk. Princesspolly.com - veeeeldig lik verge girl. Tror de har mye av det samme der også faktisk :-)

Kristine Ullebø

Helene: Takk for tips, Helene! Det setter jeg veldig stor pris på <3 Klem!

Hanna

Gratulerer så mye! Elsker bloggen din og hadde vært så kult å plutselig sett deg på en catwalk, masse lykke til!

Janine

Hahahah hu venninna di som ligger og prøver å slappe av i egen stue mens du står og poser XD🤘🏻

Gratulerer!! Jeg bare lurer på om du noen gang blir stresset for at kroppen din skal forandre seg? Sånn som nå som du er signert, kommer du til å tenke mer på hva du spiser osv? Håper du kan ta mer dette i ukens spm:)

Anette

Du er sikkert ikke klar over det, men TFM har et stort rykte på seg for å svindle modellene. Spør Team og Heartbreak, som er seriøse byråer, de vil bekrefte det. Jeg vet om flere jenter som har endt opp med gjeld og andre problemer. Du som har så mange følgere er et perfekt mål for TFM og de kommer til å utnytte deg for det det er verdt, ikke hjelpe deg og bygge opp en "modellkarriere". Hadde du hatt noe ekte potensiale hadde du blitt plukket opp av de seriøse byråene for lenge siden.

Camilla Acklam

Gratulerer så mye! :)

synne,comment-115717294

Anonym: haha wtf?? jeg kjenner da mange modeller som ser helt vanlige ut, og Kristine har da noe spessielt med utseende... rene trekk og utrolig vakker!!! og leeeegs for days <3

Vanessa

Gratulerer :)

Selvfølgelig passer du ditt naturlige utseende! Kjære dej

Siri

Gratulerer! :-)

Bianca

Jeg vil også bli modell, men er ikke alle som kan bli det... Er verken høy eller tynn eller pen, så selv om jeg drømmer om det har jeg ikke det som trengst for å kunne bli det, i motseting til deg. Du er jo perfekt

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no