hits

lately

Takk for alle gratulasjonene i går! Dere er en så fin gjeng. Jeg tror ikke jeg noensinne vil kunne føle at jeg takker dere nok, virkelig.

My new favorite brekkie! Jeg har blitt veldig flink til å variere i matveien i det siste. Typisk meg å spise samme frokosten hver dag i 2 år, liksom... (Tuller ikke engang) I det siste har jeg fått øynene opp for havregrøt igjen, det har kanskje noe med å gjøre at det er høst og at kulden har begynt å snike seg inn. Havregrøt er både billig, næringsrikt, mettende, godt OG enkelt å lage - så for dere som er studenter og lever på studentbudsjett er jo dette bare helt genialt. Godt for både lommeboka og kroppen! Jeg bare koker opp havregryn sammen med vann, og så tilsetter jeg salt, linfrø og eventuelt chiafrø. Topper med sukker og kanel, og eventuelt frukt/bær. Yummie!

Fine Aurora som jeg hang med før jeg dro til Dubai. Skulle ønske vi bodde litt nærmere - jeg mener, for en vakker personlighet denne jenta har. Heldigvis er hun støtt og stadig i Oslo, da!

Jeg har fått meg Levis-bukse!! Den er såååå fin! Beklager rotet i bakgrunnen, forresten. Får besøk av et filmteam her i dag, so I better clean up.

En liten throwback til 30 grader, krystallklart vann så langt øynene kan se og null bekymringer. Ikke at jeg har så mye bekymringer her hjemme i Oslo akkurat nå, da. Bare... veldig mye å gjøre akkurat denne uka, og det stresser meg litt. Jeg har tendens til å ta på meg litt for mye.


Enda en liten throwback. Denne gangen til en vingård i Portugal. Nydusjet hår, solstråler i ansiktet, et glass vin i hånden. Herregud, så mange fine øyeblikk jeg har å se tilbake fra dette året.

10 kommentarer

Henriette Celin

For et herlig sett øverst, og en nydelig frokost <3

Fine throwbacks også ^^

C

Fin bukse! Hvor kjøpte du den? Sliter med å finne små strl i butikkene her i Oslo. Hvilken strl har du forresten? Ha en fin fin dag

Camilla

Åhh, jeg leter sånn etter Levis bukser! Hvor har du kjøpt den og hvordan er den i str? :)

Charlotte

Dere to er så fine!

Lina

Hei! Jeg sliter med litt innkapslet talg i pannen, og litt uren hud i t-sonen. Har fått beskjed om at jeg bør kjøpe ZO-produkter med salisylsyre. Har du noe erfaring med dette? Alltid hatt plettfri hud før, så er litt frustrerende

Hege Kristin

fine bilder <3

Camilla Acklam

Er egentlig ikke noe glad i havregrøt, men det så skikkelig godt ut! :)

Jeg trodde du spiste glutenfritt? Det er jo gluten i havregryn

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg spiser glutenfri havregryn:)

(:

Hvor er buksen fra?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no