hits

søsken, ass!

Hei dere! I går var jeg ikke hjemme før klokka nærmet seg 02:00... Lang dag med andre ord, men det gjør ikke noe - for jeg gjør så mye moro om dagen :-) Love my job! Nå sitter jeg i sofaen med P-Max og tenkte å oppdatere dere før jeg drar i møte. Etter det må jeg gjøre noen innkjøp til Miami - og apropos det, er det noen av dere som vet hvor man kan kjøpe Zein Obagi-produkter i Oslo?! Evig takknemlig for svar!

Det var SÅ koselig å treffe brodern igjen i går! Begge har vært veldig opptatt på hver sin kant siden vi flyttet, men nå har ting roet seg litt for både meg og han, så jeg ser frem til å kunne ta en spontan kaffe her og der og bare, ja, henge sammen. Da vi begge bodde hjemme hang vi jo ekstremt mye sammen (mer enn hva søsken vanligvis gjør), og jeg kjenner faktisk at akkurat det - det er noe jeg savner en del. Å bare kunne ta med meg brusflaska og sette meg på sengekanten hans mens han spilte data, for å plage han med problemene mine, eller bare for å snakke shit. Eller de sene kveldene på kjøkkenet hvor vi pratet om mennesker som irriterer oss. Hah. Håkon er virkelig en person jeg ser opp til, og jeg er så glad for at han er akkurat min storebror. Jeg hadde vært dødssjalu om han var en annen sin storebror, haha!

Vi kjøpte oss sushi!!! Yummie! Han bor på Løkka, så vi dro til han og hang der :-) De har fått det så koselig!

Til dere som har spurt, så bor han med kjæresten og en venninne. Haha, det minner meg om den dagen jeg offentliggjorde forholdet til Håkon og kjæresten på bloggen. Jula for 2 år siden, om jeg ikke tar feil. Altså, det ER så typisk meg... Jeg la ut bilde av at vi spiste taco ikke sant, og så skrev jeg selvfølgelig "favoritt-paret mitt <3" under bildet uten å tenke over det i det hele tatt. Noen av dere husker det kanskje? Et par timer etter posting av blogginnlegg hadde da Håkon fått med seg dette (via venner av han som hadde lest innlegget), og la meg forresten presisere at de IKKE hadde gått ut med at de var kjærester enda. Da dere, da ble det rabalder i huset. Håkon kom løpende ned trappen, raste inn på rommet mitt og klikket på meg, noe jeg i etterkant selvfølgelig forstår, men der og da kunne jeg ikke forstå hvorfor han var så innmari sur. Så jeg ble like forbanna tilbake, haha. Der røyk den koselig juleferien, for å si det slik... Haha, nei da. Jo da. Vi ler av det i etterkant, da! Stakkars kjærester, her ødelegger jeg ALT av privatliv liksom...

Kristine 1 from Jofama by Kristine Ullebø, bag Alexander Wang, skirt Verge Girl, sunnies Ray-BanMmm!!
Møtet begynner 12, så jeg må komme meg avgårde om ikke så lenge. Later, guys! Ha en nydelig torsdag :)

16 kommentarer

christine

det er noe galt med reklamene på bloggen din, adblocker stoppet nettopp 594 popupads.. Sånn er det hver gang. Nå har det blitt 619..

Det skinnskjørtet er fint altså :)

Karin

Du får det på cocoun/aviva på Vinderen! bare ta frognetseterbanen til vinderen T:)

hvor kjøpte du sushien? hvor på løkka altså, og hva heter stedet?

Ove

Flott antrekk til å ferdes rundt i Oslo

Du har jo så peiling på høye hæler, ikke særlig sensible shoes, men dog

Det hadde passet seg til svart skjørt og jakke

: )

kleint at du kaller det løkka. Har du ikke bodd i oslo i typ ett kvarter

Lashana

Aww. I always thought it was so wonderful seeing you so close to your siblings.

du må merke dette innlegget som reklame når du tydelig går med og linker til et produkt du selger og tjener penger på. Du burde prøve å gjøre som Caroline Eriksen, hun merker alltid TYDELIG på toppen "sko fra egen kolleksjon" "reklame" etc. Det du nå gjør er jo å drive med skjult reklame med vilje, noe som er ulovlig.

Nydelig er du, Kristine, digger deg og utstrålingen din! Du får kjøpt Zein Obagi-produkter (regner med at du snakker om ZO- skin health?) flere steder i Oslo. Oslo hudpleieklinikk (majorstua, løkka eller stortorvet) , Dermalogica på frogner og på Beths Beauty på frogner blant annet :-D

Dere er såå forskjellige, kan nesten ikke tro at dere er søsken! :-)

kjøkkenbatteri svart

Interessant lesning :)

Lucie

Really love your outfit! This jacket looks amazing!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Hvor i Oslo bor du?

Camilla Acklam

Så utrolig koselig! :)

Sluttet ikke du med pepsi?

Sara

Du har alltid så urolig fine bilder på bloggen!! Kan jeg spørre hvilket objektiv du har brukt her?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no