hits

kriss og ems

adlinks

shoes HERE, coat from Nelly, bag from Alexander Wang, body Urban Outfitters

En herlig helg er over og jeg og Emma har nettopp gått til hver vår gate her på flyplassen. Det har vært en helt fantastisk koselig helg med massevis av Ems og Kriss-kvalitetstid!! Jeg mener... for en duo. FOR en duo. Vi ble tilfeldig plassert i samme klasse på videregående, og siden den gang har det alltid vært oss. Jeg husker den første samtalen vi hadde da vi møttes etter å ha blitt tildelt klasse og klasserom. Skravla gikk i ett. Typisk oss, med andre ord. Jeg og Emma har ledd og grått sammen, vi har vært gjennom alt sammen. Noe av det jeg kanskje kommer til å huske best var da vi stod på jentedoen på skolen og graviditetstesten hennes viste positivt. Det føles som om det er utrolig lenge siden, men når jeg tenker meg om, så er det faktisk bare 2 små år siden. Jeg er så ufattelig stolt over det den jenta har klart, og da sikter jeg så klart til mammarollen. Lille prinsessa, åååe! Er det noen som mestrer det å være mamma med glans, så er det virkelig henne. Uten tvil. Om jeg er stolt av bestevenninna mi? Gjett om!

Nå sitter jeg på en fullstappet gate på Gardermoen og venter på at vi skal boarde til flyet som tar oss til New York. Etter det flyr jeg videre til... Miami!!! Flyplasser får meg til å irritere meg sånn over mennesker, forresten. Har aldri skjønt hvorfor folk stresser og kaver med å komme fremst i køen på boardingen? Jeg sitter heller i hjørnet her med Mac'en og slapper av jeg, synes ikke det er så om å gjøre å komme først inn i flyet. Hah, folk ass. Jeg har et så innmari ambivalent forhold til mennesker. Enten irriterer jeg meg over at et menneske tygger tyggisen sin, eller bare puster. I neste øyeblikk kan jeg sitte og fascinere meg over et menneske. Haha.

NÅ boarder jeg. Snakkes fra Miami!

38 kommentarer

Henriette Celin

For en herlig jakke på deg <3

Og kjekt å få tid med bestevenninnen sin ^^

Rart hvordan folk skal stresse så mye og komme først inn på flyet ja. Det er jo ikke sånn at man må komme først for å få plass. Alle har jo egne billetter med seter/plasser der man skal sitte uansett...

Ha en fin tur!

Jeg lurte på en ting, veldig viktig!! Jeg er ikke kjent i Oslo, så jeg håper du kan hjelpe meg. Hvordan kommer jeg meg til Rockefeller Music Hall? Fra Oslo S.. Da tenkte jeg på trikkelinjene eller bussruter og hvor jeg skal gå av. Trenger detaljert. Tusen takk på forhånd, vakrE!

Ems

Elska deg bestie <3<3

Er jo helt jævlig at du går rundt i en rosa Alexander Wang-veske (kunne tilhørt en 10-åring) som var populær for mange år siden, fordi det er den eneste merkeveska du har. Og bor tross alt i oslo - så må jo gå med merkeveske!! Har dog ikke sett noe stort til denne veska før? Tror du kommer til å se tilbake på disse antrekkene om noen år å kjenne det vri seg litt i magen, kun pga. veska, da de fleste antrekkene dine er fine.

Ragnhild

Fy søren så utrolig fine bilder av deg! :-) Ha en kjempefin ferie!

Jeg reiser ganske ofte, og alene (vet at du gjør det også), men må bare si noe om den først i køen tingen! Jeg er en av de som alltid står først i køen når vi skal boarde, rett og slett for 1. å få plass til håndbagasjen over hodet mitt, 2. å faktisk få med håndbagasjen inn på flyet (på f. eks Ryanair er det bare de 90 første som er garantert å få med seg bagasjen) og 3. Spesielt hvis jeg har vindussete vil jeg være først inn for at de ved siden av meg skal slippe å gå ut av setene for at jeg skal komme meg inn! Også er det ikke noe bedre enn å bare sitte i flysetet og være klar mens alle andre stresser rundt deg, hahah.. Håper ikke det irriterer deg like mye nå <3 elsker bloggen din!!

A,comment-115735283

Anonym: Du kan gå fra Oslo S til Rockefeller. Du kan spørre noen om veien til Rockefeller eller Sentrum scene. Rockefeller ligger typ 2 min unna sentrum scene (samme sted). Totalt tar det deg ikke mer enn 10 min å gå fra Oslo s til Rockefeller. Blir vanskelig å forklare her om du ikke er kjent i Oslo.

Lykke til.

du er så SJUKT fin og skoene der digger jeg!! det virker ogaå som du har det så ufattelig fint om dagen og det skinner igjennom på blogginnleggene dine :-) men veska synes jeg ikke var sååå fin hehe...

JULIANNE

Slaaay girl! du er så vakker, men lurer på hvor lang leveringstid er det fra verge girl? :)

Hege Kristin

herlig å ha en så god venninne !

fine bilder av deg <3

mææ

hahhah okei sorry altså, men må bare si det... du skriver ett innlegg om deg og bestevenninnen din og inkluderer kun bilde av deg, framfor bilder av dere..

Ida

Jeg synes også at veska ødelegger hele antrekket.. Merkeveske eller ei, den ser ut som noe en jente på 10 år kunne ha kjøpt på H&M. :(

M,comment-115735328

Anonym: haha fy flate så unødvendig å kaste bort tiden sin på å kommentere negativt? Hun driter i hva du måtte mene om veska hennes, hun liker den og jeg elsker at hun kan vise at man fint kan gå rundt med vesker som ikke koster 60 000. Og hva så om hun bor i Oslo? Er det slik at dersom du kommer innenfor ring 1, 2 eller 3 så må du gå med vesker til over en viss sum eller merka med et visst merke? So what. Tipper at du eier ingen vesker. En veske er en veske. Om det står H&M, Alexander Wang, Gucci eller Chanel spiller jo ingen rolle. Og hun har faktisk eid denne veska en god stund, men tipper du akkurat har starta og lese bloggen? Du vet det finst toaletter dersom du har behov for å spre driten din;)

ser ut som om du har mensen

Flotte bilder. God tur til Miami

Lina

Hei! Jeg har fått sånne nupper og innkapslet talg i pannen. Kan du svare på om ZO sine t-pads virker mot dette?

Ronnie

Your coat fits so well together with your hair. :) And the boots are amazing!! Love this look. :)

Daniel

Er alle ryktene om at du er gjerrig sanne? At du ikke en gang kan spandere litt brus på vennene dine uten å forvente noe igjen?

Ronnie

And your handbag is absolutely okay. ;) Don't mind the comments. It's really likeable about you that you don't own million designer bags, and instead wear your one often. That's the right attitude, I think! 1 designer bag is fine, better than 20 bags and being wasteful... So don't worry. :)

comment-115736257

Ida: Det var akuratt det jeg tenkte selv.

comment-115737622

Daniel: Jeg regner med hun tjener godt. Så forhåpentligvis spanderer hun all mat hun kjøper ute med venner. Det ville jeg nesten forventet om jeg var vennina. Om hun ikke gjør det, så håper jeg hun leser akkuratt denne kommentaren.

comment-115737624

Ronnie: God engelsk gramatikk ;)

MINA,comment-115737622

Daniel: Jeg har faktisk også hørt dette flere ganger, at hun holder hardt på lommeboka rundt venner. Virker jo ikke sånn ut fra bloggen, men hvem vet.

Camilla Acklam

Okay, enkelte ting trenger man ikke å si høyt. Vær positiv, eller vær stille.

Du hadde et fint antrekk i dag, og hvis du liker vesken (noe jeg også gjør) så går du med den!

Camilla

Hahah, slik er også jeg! Jeg chiller helt med å board'e og kan godt være den siste som går på flyet for å si det sånn :)

Lisanne

Love the outfit, and oh my god, your hair is getting so long! ♥♥

madelen

Hadde vært hyggelig om du viste bilder av dere begge og også lille datteren hennes ;) Husker jo du skrev hun gikk gravid og du gledet deg sånn til å være tante kristine. Hun har vi ikke sett noe av :(

Bitte-Louise

Så utrolig nydelig bilde av deg :) du må ha en nydelig fin mandag :D

Dinna jakka var utrolig fin :) passa veldig godt til deg :)

Katrine,comment-115737622#1

Anonym: Det er det dummeste jeg har hørt! Selv om jenta drar drøssevis av penger inn på kontoen fordi hun blogger er ikke det meninga at hun alltid skal sitte igjen med regninga. Det skal fordeles likt. Om så vedkommende ikke har råd til maten hun skulle ha spist, så må hun da ikke bestille maten.

Ingvild

Ah, sit ALLTID igjen til slutt i flykøen. #chilllife

comment-115735805

Anonym: Enig i alt :P

comment-115736107

mææ: tenkte akkurat på det samme!!...

comment-115736257

Ida: Akkurat det tenkte jeg også hehe..

comment-115737622#2

Katrine: Kan ikke være mer enig! Men hadde en venninne ikke kunnet betalt for seg av ulike grunner, hadde jeg seff betalt for henne uten å kreve noe tilbake!

Lucie

Love this look a lot! Your coat looks amazing!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Edel Kristina

Jeg elsker antrekket!!

K

Ååå, vet du om de enda selger jakka på Nelly?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no