Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ufiltrert

i samarbeid med EF Språkkurs

klokka i miami er 21:25 / klokka i norge er 03:25

No makeup, no filter, just me. Eller, jeg har brukt litt kontrast på bildene, da!! Så her sitter jeg, akkurat nå! Hvordan går det med dere, fine folk? Klokka er 10 på kvelden her i Miami, så dere ligger nok og sover søtt hjemme i Norge nå. Jeg ville stikke innom en tur likevel. Skulle egentlig vært og shoppet med "gjengen min" nå (jeg hater gjenger egentlig, men hva ellers skal jeg kalle det), men jeg kjente rett og slett at jeg trengte litt alene-tid. Man er jo med folk stort sett hele dagen her, så for min del er det gull verdt å få litt tid alene her på rommet nå, med Beyonce på de nye speakerne mine. Aaah! Room-matene mine digger høyttaleren min like mye som jeg gjør, haha.

Jeg føler jeg er tilbake på leirskole, jeg. Sykt chill følelse. I går ble jeg kjent med en tysk fyr i klassen min, han er supermorsom og jeg fikk til og med briljert litt med tysk-kunnskapene mine fra videregående. Det er SÅ nyttig å kunne språk, merker jeg! Jeg kjenner jeg angrer på at jeg ikke fulgte mer med i timene på ungdomsskolen da vi lærte spansk. Kult å få 6 i standpunkt ved å bare pugge tenkte jeg da, nå tenker jeg litt mer... fuck, det hadde faktisk vært kult å faktisk kunne språket også. 65% av befolkningen i Miami snakker spansk, nemlig.

Så til deg som fortsatt går på skole, og som har språkfag dette året: benytt deg av det. Jeg lover deg, du kommer til å takke deg selv for det - resten av livet ditt. Det er så jækla kult å kunne prate andre språk enn bare norsk og engelsk.

5 kommentarer

29.09.2016 KL. 03:45

Hvor kjøpte du Pmax i USA?! Finner det serr ingen steder, bare Diet Pepsi :( Diet Pepsi har mye mindre koffein og smaker ikke det samme.. Ellers btw: SAS flyr direkte mellom Oslo og Miami for veldig lave priser så anbefaler å fly SAS :)

Kristine Ullebø

29.09.2016 KL. 04:16

Anonym: Kjøpte det på Walgreens :D LOVE it! Så at de kjører direkte fra Oslo til Miami ja, synd flybillettene allerede er bestilt haha <3

Xx!

Henriette Celin

29.09.2016 KL. 07:24

Herlig med litt alenetid og ja ^^

Å, så artig at du fikk brukt tysk kunnskapene dine ;-) morsomt å kunne snakke flere språk (:

Maja

30.09.2016 KL. 07:24

du har jo friår, hvorfor ikke hive deg på et språkkurs? du er jo litt yolo, ser for meg du hadde klart det lett! :D

Camilla Acklam

30.09.2016 KL. 22:12

Ta noen språkkurs dette året! Du har jo "friår" selv om du egentlig jobber. ;-)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits