hits

my roomie is leaving

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg kommer ikke over hvor tilfredsstillende det er å bli kjent med nye mennesker. Og nå snakker jeg ikke bare om å hilse og ha en samtale, men du vet - når du virkelig begynner å bli kjent med personen og dere danner humor og interne greier sammen. Karen fra Island er en av room-mates'ene mine her på campuset, og vi har blitt utrolig gode venner på kun et par dager. Synd at hun drar i dag, for vi har det så moro sammen!! Buhu. Sykt gøy å bli kjent med mennesker fra land som for eksempel Island, Sveits and so on, det skjer nemlig ikke så ofte. Er ikke sånn at jeg er i de landene helt uten videre, liksom. Haha. Noe av det jeg digger mest med språkreise/språkkurs er at man sitter igjen med venner fra SÅ mange forskjellige land etterpå. Så om jeg drar til Island en gang i fremtiden er det bare å sende en melding til Karen og spør om vi skal ta en catch up på kafe - pretty nice huh?

Vi ligger 6 timer bak dere, så det er sikkert litt confusing for dere å lese bloggen min nå, haha. Vel, jeg sitter for øyeblikket i lobbyen med musikk på ørene og har nettopp FaceTimet med venner og familie hjemme. Magen min romler som bare det, så jeg burde komme meg avgårde til lunsj nå. Jeg håper middagsbuffeten er like god i dag som den var i går!! Hvis ikke tror jeg at jeg stikker og kjøper meg sushi over gata her :)Haha, plager roomien min mens hun sminker seg jeg da. SMIIIILE.

7 kommentarer

Hege Kristin

så gøy å bli kjent med folk fra andre land :D

trist hun måtte dra da!

Trine

Heiii

Jeg drar til Miami beach imorgen, og jeg lurte på hvordan været er. Ser ut som det er masse regn og på alle vær-sidene, men på bloggen din ser det varmt og solfyllt ut.

Har skikkelig problemer med å pakke://

Kos deg videre!

Kos deg 😊 😎 👍 💖 Du fortjener det 😘 😘

haha så sykt kleine bilder

M,comment-115757692

Anonym: Ikke faen din idiot.

M

Post flere slike bilder Kristine. Herlig kropp:)

Camilla Acklam

Er alltid trist når venner drar, men er likevel utrolig hyggelig å bli kjent med folk fra andre steder! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no