hits

alle skulle pratet engelsk

i samarbeid med EF Språkkurs

TUSEN takk for fine tilbakemeldinger på videoen. Jeg kan rett og slett ikke slutte å blogge noensinne, tror jeg. I mean... HOW am I supposed to live without you guys. Jeg mener det faktisk.

Jeg sitter her og venter på at brunchen i kafeteriaen skal åpne. 1 time igjen... I'm starving, seriously. Om dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere at jeg lå våken i natt og var så sulten at jeg vurderte å ta Uber til nærmeste Walgreens for å kjøpe den glutenfri søtpotetchipsen jeg spiste her om dagen. (Oh lord, den var helt himmelsk) KLOKKA FIRE OM NATTA. De har døgnåpent, skjønner dere. Jeg klarte heldigvis å sovne, men det var virkelig på nippet til at jeg tok på meg daffekjolen min og bestilte meg en Uber ass... Nå er det heldigvis ikke lenge til frokost, og jeg gleder meg sååå mye!! Skal spise til jeg sprekker. Altså, jeg elsker frokost over alt på jord. My future husband better love it as much as I do.

OG HERREGUD. Beklager for at jeg skriver annenhver setning på engelsk. Det må være sjukt irriterende for dere? Er bare det at jeg prater og tenker på engelsk 24 timer i døgnet her, og faktisk, så har jeg fått skikkelig sansen for det. Alt høres så mye bedre ut på engelsk enn på norsk. Kanskje ikke så rart når den engelske ordboken har 500 000 ord, mens den norske har 300 000. Kunne ikke bare hele verden pratet engelsk?!

So this is me right now! Jeg synes det er gøy å blogge litt sånn i nuet inni mellom, i stedet for at alt hele tiden skal være så oppstilt.

33 kommentarer

En som er lei klaging

Ville du i det hele tatt dra på denne reisen? Du virker så sinnsykt negativ.. bare klaging..

I tillegg til at du nå forteller at en av dine rommvenninner røyker weed, på deres rom.. tviler på at du får sponset flere turer av dem altså..

Pleide å elske bloggingen din, nå derimot...

Tirill

Hvis formålet med denne turen er å promotere språkreise med EF syns jeg ikke du gjør det så bra? Du skriver lite om skolen og oppholdet, hva de tilbyr av utflukter osv.. At du sulter ihjel, roomies som røyker weed osv. høres ikke så veldig fristende ut

Helaenys

Jeg synes det er en god ting at du har blitt mer "ærlig". Folk klager konstant på at andre er så falske, men hvis man faktisk viser mer av seg selv får man klager på at man er upassende, klagete og et "dårlig forbilde". Folk kommer aldri til å bli fornøyd uansett, så det eneste man egentlig kan gjøre er å bare fortsette å være seg selv.

Kristine Ullebø

Helaenys: Enig med deg :) Hadde jeg vært leser hadde jeg satt kjempestor pris på at bloggeren var ærlig! Da får jeg automatisk troverdighet til det jeg leser, både til det positive og negative.

Klem!

Lashana

It's so funny you think everything sounds better in English. I actually really love how Norwegian sounds even though I don't understand a thing.

Kristine Ullebø

Lashana: Haha, seriously?? That's so cool :D

Noen som har latt seg inspirere litt av Erica? Både mtp. videobloggen og væremåten du hadde, i tillegg til den "plutselige" engelske språkbruken som du bortforklarer med Miami? Hmm..

Kan du pliz gi et svar til alle oss som reagerte på restylane-innlegget ditt? Synes virkelig ikke du bare kan overse det, ass.

Hvorfor åpner du neseborene dine på bilder?

Kristine Ullebø

Anonym: Fordi jeg synes det er søtt :D

Katrine <3

Kunme du ha laga ein sminkevideo der du har på deg hverdagssminke?💕 Tenker at eg skal begynne å sminke meg men har lyst å sminke meg ganske naturlig🎉 Hadde vert morro!

Kristine Ullebø

Katrine: Jeg suuuger til å sminke meg på video! Har prøvd et par ganger, men det har bare gått rett vest, haha. Kan selvfølgelig prøve igjen, men kan ikke garantere noe :) <3 Klem!

Helene

Digger at du forteller akkurat slik det er , hahahha !!! :D

Kamilla

detta e ikkje relevant te innlegget men eg kjøre på; kor har du kjøpt det diamant chokeren du har på mystoryen din? D e rett å slett heilt nydeligt!!!!😍😍😍😩

Kristine Ullebø

Kamilla: Kjøpte den på en random butikk her i Miami, dessverre! :(

du er jo høy? Idiot

Hilde,comment-115761588

Anonym: Helt enig!!

kristin

FY FAEN DU E FIN UTEN SMINKE! love´u..

Miranda

Du är så sjukt braa Kristine!! Jag ska ta mig ut på en tur med EF jag också, en dag!

comment-115761484

En som er lei klaging: lol, bare klaging? tror nok det bare er du som legger mer vekt på det 1/10 negative hun skriver enn det 9/10 positive.

Liker at du framstiller bloggen så ekte enn så falskt. Bedre at du deler innlegg der du klager osv, for vi har godt av å se hvordan det egentlig er. Som det å være på språkreise er ikke som dans på roser, sant? Men uansett fortsett å vær så ekte, det liker jeg!

Viktoria

Er det en annen på rommet ditt som røyker weed, eller mener du bare at det lukter weed og at det da egentlig bare er røyk ? Beklager om jeg høres veldig dum ut, jeg bre lurer jeg. Og, som jeg har sagt tidligere. Jeg elsker den naturlige looken + innlegg som ikke bare er oppstilte og lit randome ;)

Sara

Du har så tjukt hår! Sykt misunnelig. Ser det spesielt når du har hestehale; jeg har sikkert 1/3 av din tykkelse. Er det bare genetisk, eller gjør du noe spesielt for å få volum i det?

comment-115762194

Viktoria: Beklager, mange skrivefeil. Gikk litt fort.

Sanne 15 år

Hei kristine, vile bare si at du så utrolig vakker og oppfriskende ut på ef sin snapchat idag, sendte deg snap men du avslutta akkuratt:/ jeg syns du er utrolig modig og jeg ser virkelig opp til deg hvordan du takler skole og modeljobber samtidig, har blitt scouta til et modelmanagement i Amsterdam selv men da jeg sendte inn bilder avviste de meg, men har utrolig lyst å prøve på nytt. Du er forresten forbildet mitt! Du er rå!

Tea

Du sa du hadde litt problemer med oppblåsthet tidligere- Noe som hjelper veldig bra mot oppblåsthet er diurex. Det får du faktisk kjøpt på walgreens, og fint lovlig å kjøpe med seg hjem også ;) Tenkte bare tipse deg om det nå som du er der nede.

Kristine Ullebø

Tea: Takk for tips :) Jeg er heldigvis ikke plaget med det lenger!

Maria

Hei, jeg kom på at du hadde en russe spørsmålrunde for en stund siden. Har jeg gått glipp av den?

Vanessa

Det er mye bedre å være ærlig enn å være falsk som alle de andre topp bloggere som er på topp listen på blogg.no!!

Kritisk

Hvorfor svarer du bare på de positive spørsmålene, og ikke på de som er litt mer kritiske?

Johanne

Hvor er toppen din fra?:) Superfin!

Kristine Ullebø

Johanne: Det er en kjole fra NA-KD.com :)

Camilla Acklam

Hahaha kjenner meg så utrolig godt igjen! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no