hits

collins avenue

i samarbeid med EF Språkkurs

Pssst! Om dere sikrer dere plass til språkkurs med EF før 07. oktober får dere opptil 10.000 kr rabatt! Få mer informasjon HER.


Miami: 15:00 / Norway: 21:00

Hei igjen, dere! Jeg måtte ha en pause fra sola, damn. Prøvde å sole meg ved bassenget nå nettopp, men det er 31 grader og svetten bare RANT så jeg måtte bare komme meg inn. Haha, hva skjedde med Kristine som kunne ligge paddeflat på solsengen og grille seg i 7 timer? Jeg kjenner jeg er så glad for at det evige jaget etter brunfarge begynner å avta. Nå bryr jeg meg mer om å ha det gøy og oppleve når jeg er ute og reiser. Føles så meningsløst å sløse bort hele dagen på å grille huden (really... det er jo det man gjør) for å så komme hjem igjen og miste alt av farge etter 1 uke. Det finnes så mye mer viktig enn brun hud, dere! Nå skal jeg ikke si at jeg IKKE er glad i være tan, for det kan jeg ærlig innrømme at jeg fortsatt er, men jeg føler i alle fall at jeg har fått et mye mer avslappet forhold til det nå, kontra språkreisen for to år siden, for å ta et eksempel. Det var den sommeren jeg ødela huden min fullstendig - aaaaaldri noensinne har jeg hatt så grusom hud som jeg hadde etter sommeren 2014. Ugh. Nå er det sunblock for alle penga! :)

Det var egentlig ikke dette innlegget skulle handle om, haha. Her er bilder fra da jeg og Jasmine dro til Walgreens i går. Det ligger en Walgreens rett ved campus, men om man går et lite stykke lenger finner man en enda større en. De har til og med theBalm-sminke der!! I'm in heaven! Altså, så og si hele sminkebagen min består av sminke fra det merket. Har sikkert brukt 200 mascaraer og eyelinere til sammen fra theBalm de siste årene, NO fucking joke. Hah. Åh, og dere som lurer på hvilken leppestift jeg bruker når jeg har røde lepper - det er den fra theBalm det også. It's amaziiiiing!

11 kommentarer

Anonym

Håper du koser deg! Er du redd for orkanen som nærmer seg florida nå?

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, egentlig ikke, haha. Maybe I should? Er mest redd for at flyet mitt blir kansellert i morgen :S Orkanen har jo rammet Haiti, så jeg håper den ikke kommer hit også.

Barbora

Those palm trees♥☼

I loove the necklace Kriss

Kristine Ullebø

Barbora: <3 <3 Thank you babe!

Kristine Larsen

Fantastiske bilder!

Kristine Ullebø

Kristine Larsen: Tusen takk!!

Solveig

Du må kjøpe det Werthers karamellpopcornet!! Jeg lover, du kommer til å takke meg :-D

Kristine Ullebø

Solveig: Aaaah, skal dit etterpå så da må jeg kjøpe det :D Takk på forhånd!

David

The second photo is so nice: your hair is so Long and just stunning👍! Let it grow!

de selger the balm på Douglas i bostaveien og

Lisa

maaan i´m missing florida/miami so bad! so jealous!! was there in may this year and in august 2 years ago and i could go every single year , so wonderful there! greetings from germany :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no