hits

aventura mall

i samarbeid med EF Språkkurs

Om dere skal til Miami med EF må dere ikke glemme dra på Aventura Mall. En halvtime med Uber, så er du der. (Elsker Uber, pleier alltid å sette på høy musikk og digge livet, haha) Det er enda et kjøpesenter her som heter Dolphin Mall, jeg tror det er hakket større - men jeg synes Aventura var sykt bra og hadde egentlig alt jeg trengte. Urban Outfitters og Victoria's Secret. VS-butikken var ENORM. Herregud, som jeg nevnte tidligere - glad jeg tok med kredittkortet. Der fikk jeg svidd av litt penger, ass. Som jeg sa til hun jeg var med: "I deserve it. I really do". Nytt undertøy er jo bare den beste følelsen. Den stringtrusa til 1000 kr var SÅ verdt det. Den er rosa og har diamanter på seg, og jeg føler meg som Candice Swanepoel i den. Nesten, i alle fall. Skal så klart vise den til dere :-)One happy Kriss! Jeg bruker kun mascara og eyeliner her, og liiiitt brynsminke. That's it. Så ufattelig deilig! Håper jeg kan fortsette slik når jeg kommer hjem.Det er som oftest ganske kaldt inne her i Florida, som for eksempel på kjøpesenterene. Så jeg er glad jeg hadde med meg skinnjakka :-) Her har jeg på meg Kristine 1 fra Jofama by Kristine Ullebø. Of cooooourse! (Reklame for egen kolleksjon)Jeg fant det perfekte jeans-skjørtet fra Urban Outfitters! Har lett etter et slikt et i evigheter. Synd det er blitt skikkelig kaldt hjemme i Norge, da :( Har sååå mange kule outfits i hodet, så spørs om jeg ikke får bare kjøre strømpis og en varm jakke over.


 

21 kommentarer

Miranda

aaaahh så härligt!!! Vill verkligen dra jag med, men vilken ålder är de flesta där i miami? Känns tråkigt att åka till usa när man inte riktigt räknas som vuxen före 21,...

Kristine Ullebø

Miranda: Det er såå herlig her! Folk er mellom 16 til langt opp i 20-årene, men maaaange er 18-19-20! Så ikke stress med det :)

Har egentlig ikke så lyst til å se den stringtrusa di :)

Kristine Ullebø

Anonym: INGEN tvinger deg, snuppa :D

Tonje

Blir så glad av å lese bloggen din om dagen. Du sprer virkelig glede!!

Kristine Ullebø

Tonje: TUSEN takk!! Virkelig <3

Katrine

pleier aldri legge igjen kommentarer på blogger men tenkte å gjøre det i dag :) jeg må bare skryte litt av deg Kristine siden du sprer så ufattelig mye glede på bloggen din. du lyser opp og det unner jeg deg virkelig. Håper virkelig at du har kost deg i Florida for det er virkelig en sjarmerende stat :)

Anna

Hei! Blir alltid inspirert til av å lese bloggen din og se på de flotte bildene du tar :-) Jeg la merke til at du hadde så utrolig fin hud da du var på castinger og på den videoen du la ut for litt siden. Kan jeg få spørre hvilke produkter du bruker? Hadde blitt utrolig glad, da min hud ikke har vært på topp i det siste. Klem <3

Katrine

skal du lage innkjøps innlegg?? spent på å se stringtrusa til 1000 kr haha!!

Helene

Så på snappen din at du villa ta piercing i nippelen, men at studioet var stengt. Hvis du fortsatt vil når du kommer til Oslo så burde du dra til PinPoint Piercing i Strøget! De har helt fantastisk flinke sertifiserte piercere (med laaang erfaring) og de er så utrolig flinke med å følge opp kundene sine. Jeg har tatt alle mine piercinger der og har aldri hatt problemer eller vært misfornøyd :)

Elise

Kan du ha en innkjøpsvideo? Beste bloggen!

Stringtruse til 1000kr??? Omg. Og så jeg som kjøper dem for 50-60kr, men ikke like fancy da? Hahah.Gærning.

Den må du vise

your blog doesn't work :S why?

Barbora

Duh btw I saw that about the piercing studio in Snapchat, really sad ://

You are a true VS shopper <3 please become their model someday

Linda

Du er så vakker, Kristine!! Tar meg selv i å klikke meg inn på bloggen kun for å hente inspirasjon. Et så vakkert utseende skal man lete lenge etter.

Stor klem.

Viktoria

Du står å tar bilder av deg seg selv midt på gata i Miami, og bryr deg ikke et pjokk om hva andre skulle måtte tenke. Det liker vi!!! Fantastisk, Kristine. Du er så tøff :)

M,comment-115770900

Kristine Ullebø: JEG vil se Kristine;))

Ida

Hei! Jeg har familie som bor på Fort Lauderdale, og tro meg: du MÅ dra til Sawgrass Mills!! Et av de største shoppingsenterene og alt er på discount!! Tro meg, du kommer ikke til å angre på det.

Hvor er den genseren fra? Den sammen med jeans-skjørtet? Såå fin

Caroline

Veldig nysgjerrig på hvor den genseren er fra? Samme som skjørtet

Hei,

hvor har du kjøpt det skinn skjørtet?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no