Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

en nydelig kveld og organisk snacks

i samarbeid med EF Språkkurs

Åååh, gårsdagen.... Jeg er bergtatt. Jeg og Jasmin dro på en rooftop her i Miami på kveldstid, og det er noe av det vakreste jeg har vært med på - på lenge... Wow. Jeg er tom for ord. Vi foreviget kvelden med massevis av bilder som jeg skal vise dere så snart jeg får redigert dem. Etterpå snublet vi over Whole Foods! Jeg ELSKER Whole Foods. Så vi ble gående og nørde der i sikkert en time, før vi tok Uber hjem igjen. Nå er kofferten min fylt med massevis av godsaker, hihi :-) Jeg er en sucker for snacks!! And organic snack? Couldn't get any better!

Åh, jeg drar nå, dere! Damn, jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så emosjonell. Det å se Miami fra rooftop'en med alle lysene blant de høye skyskraperne, så levende og pulserende, gjorde tydeligvis noe med meg. Det er mulig det blir orkan her i Miami i dag... Håper virkelig ikke det, for da er det mulig flyet mitt blir utsatt eller i verste fall kansellert. Krysser fingrene! Har en del flere bilder fra Miami å vise, så vi snakkes, dere :)
 

6 kommentarer

Viktoria

05.10.2016 KL. 08:02

Hei.

Det du kjøpte dere, kunne du lagt ut et bedre bilde av det så vi kan få se hva det er bedre? Også, ja jeg lurer på om du ikke kunne kommet med med litt mattips til glutenfri mat. Jeg sliter mye med magen min, oppblåsthet osv, så tenkte dette hadde vært noe for meg.

Jeg elsker bloggen din Kristine. Det er så fint med en blogger som oppdaterer gjevnlig, som tar bloggen seriøst :) Jeg vet at du kommer til å oppnå mye, stå på videre.

Kristine Ullebø

05.10.2016 KL. 14:38

Viktoria: Hei! Jeg kan legge ut bedre bilder av maten, ja :) Anbefaler ikke å starte på glutenfri kost før du har fått påvist intoleranse/cøliaki hos legen.

Tusen takk for utrolig fine ord, Viktoria :) Klem!

Lise

05.10.2016 KL. 11:30

Bare til orientering: organic betyr økologisk på norsk (når det er snakk om matmerking), IKKE organisk. Det et ganske stor forskjell på organisk og økologisk på norsk, nemlig.

comment-115770936

05.10.2016 KL. 16:14

Kristine Ullebø: Takk i ligemåde :)

Miriam

05.10.2016 KL. 20:22

Elsker bloggen din! Btw så betyr organic økologisk på norsk, ikke organisk ;)

Marie

06.10.2016 KL. 11:13

Du burde se på folkeopplysningen om økologiske matvarer :))

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits