hits

hjemme

i samarbeid med EF SpråkkursI'm back in Norway!

Jeg elsker å ta fly hjem fra en reise faktisk. Det er så deilig å sitte der alene med musikk og bare ta innover alt du har opplevd. Redigere bilder på mobilen, drikke litt kaffe og ja, bare nyte. Jeg lider av mangle på egenskapen å kunne koble skikkelig ut, men tro det eller ei, på flyet greier jeg det. Kanskje fordi jeg VET jeg er stuck og ikke kan gjøre noe annet. Etter en reise pleier jeg forresten alltid å lage en egen mappe på kamerarullen, anbefaler dere å gjøre det samme - for det er virkelig så koselig! Denne heter "Miami bitch!" og her har jeg lagt jeg inn de fineste bildene fra turen. Jeg tar nemlig ekstreeeemt mange bilder med telefonen (har 8000 bilder og kjøpte mobilen i juni haha), så det er greit å få silt ut de beste. I tillegg er det kult å ha slike mapper når man skal vise bilder til venner, så slipper man å bla gjennom de 100 bildene man tok på stranda for å få det perfekte bikinibildet :)

Hjemme. Oslo. Gud, det føles deilig å se på Oslo som hjemme. Hadde virkelig ikke forventet det så tidlig. Jeg flyttet i august og nå er vi i oktober, men jeg har vært mer på reisefot enn jeg har vært hjemme. Likevel føler jeg at jeg har kommet meg veldig til rette. Jeg har folk hjemme som skriver at de savner meg, og det er en så innmari deilig følelse. Tilhørighet <3 Jeg er virkelig ydmyk for det. Men NÅ, dere! Nå skal ikke jeg reise noe mer på en stund. Jeg elsker å reise og ville ikke vært foruten alle de destinasjonene jeg har vært på i år, men hjemme er alltid best. På tide å innta hverdagen igjen. I følge kalenderen min har jeg MYE jobb og en haug av planer for ukene fremover, so let's dig in, folkens. Jeg er så motivert! Dette blir en spennende høst!

.... eller det har vel egentlig vært høst ganske lenge nå??? Hahaha, totally out of touch with reality denne snuppa her.

11 kommentarer

Viktoria

Hei. Håper du koste deg kjempemasse! Gleder meg til å se flere bilder. Det her er egentlig litt rart at jeg sier, men jeg regner med at du har endel lesere som liker deg veldig godt og godt kunne tenke seg å treffe deg. Så tenkte jeg at du kanskje kunne laget en sånn konkurranse på det? Haha, regner med at du kommer til å huske denne kommentaren :D

Hege Kristin

velkommen hjem <3

Lea Alstad

Du får si fra om du fortsatt vil møtes en dag da:):)! Velkommen hjem!

Elisabeth

JEg også slapper veldig av på flyturen ;)

Hadde vært såå gøy om du hadde dratt på backpacking! Kunne ikke du gjort det engang?

Karoline

Håper du har kost deg masse!kan du vise innkjøpene fra Miami?

Julie

Du MÅÅÅ ta piercing i nippelen, SÅ KULT! /0 studioet var stengt :/ men du får gjøre det i Norge :-D

Vurderer sterkt å gjøre det selv, eneste som stopper meg er skrekken for smerten, haha

Anonym

Mystory'n din😂😂😂

Så ikke ut som at du koste deg på mystory :))

Marie

Han der grisen på flyet! (Snapchat) Håper du sa fra og fikk byttet sete :-o

Hva faen skjedde med han grisen på flyet? Håper virkelig du klaget på oppførselen hans

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no