hits

shooting

Hei dere! I dag har jeg hengt med Aurora, og for øyeblikket sitter vi i leiligheten min sammen med Caroline og venter på et par jenter. Planen er å stikke bort på Villa og bestille hver vår pizza, for å så dra tilbake hit og drikke vin mens vi spiser. Sååå koselig! Jeg elsker å ikke bo hjemme lenger... Haha. Føler friheten er så ufattelig mye større. Vi vet ikke helt hva vi skal videre i kveld, men det ser vi an :) Jeg er fan av å ikke planlegge ting og heller ta ting litt på sparket!

Her er meg i dag! Veldig rocka i dag, og jeg digger det. Jeg og Aurora har tatt en del bilder i dag - I'll show you later! Hun trengte hjelp til å ta noen bilder til jobben hennes, og jeg trengte hjelp til outfitbilder. Passet helt perfekt :-)
Nå skal vi starte kvelden her! Vi snakkes i morgen, dere. Håper dere får en superfin lørdagskveld <3

9 kommentarer

Pernille

Så fine bilder <3

Emma

Hvor kjøpte du de strømpebuksene? :)

Kristine

Hvor er bildene tatt? Lurer spesifikt på hvor den oransje veggen er? :) jeg tar selv mange outfit bilder og trenger noen gøye rene vegger.. håper du svarer :) utrolig fin blogg med masse fine bilder !!

heidi

Har fulgt bloggen din en stund men aldri kommentert. Vil bare si at du er utrolig inspirerende! Elsker at du gir litt faen og gjør din greie. Stilen er on point og du har masse av edge. Keep on going! Jeg får vondt når jeg leser stygge kommentarer, det er så sinnsykt ugreit. Hold kjeeft tenker jeg, dessverre finnes det fortsatt jævlige mennesker og de har store issues. Masse klem, glow on

Ingvild

Du spiser sjukt mye pizza!! Jeg er sjalu!! Legger veldig fort på meg, så må passe litt på.. men fy søren, min største drøm er å bare spise hva jeg vil hele tiden..! Haha

Annika

Hei Krissy!

Jeg så "random videoblogg" videoen din nå, og jeg elsket den. Selv har jeg akkurat flyttet til Danmark og sitter også selv på gulvet i en leilighet med et vinglass og leser blogger. Jeg tror mange av leserne dine er i samme alder og samme prosess som oss nå, det hadde vært gøy å se mer videoblogging og snakk om flytting, livet osv.. Det var også veldig kult at du snakket slik at jeg følte vi satt i samme rom og drakk vin sammen som venninner, gjør det mer plis! Jeg vil sitte og snakke om sladder og mote, flytting og uteliv i en leilighet med deg:))) (spesielt nå som du har lest den inspirerende boken så kan du snakke litt om mennesker/psyke også, du må jo ha mye erfaring om å møte nye mennesker osv) Takk!

Barbora

You look so good on the first photo♥ rockin' it!

Aurora is mega beautiful

baron Erik Ribsskog

En gang lærer Aakvåg på Svelvik ungdomsskole, undersøkte endetarmen min, sa han det, at jeg hadde analfissur. Og man kunne få den her fissuren bort, ved å massere tarmen da.

Og da jeg kom hjem, til Haldis-.huset, sa Haldis det, at jeg burde få bort den her analfissuren da.

Noe sånt.

Seinere den dagen, dro jeg opp til birkebeinerhytta, som lå like ved Saga, på jordet som ble eid av ei Bøhmer vel.

Og da jeg skulle sette meg til å drite bak den her hytta, så kom det en sinna birkebeiner ut av hytta, og sa at jeg ikke måtte drite der da.

Noe sånt.

Så jeg tok på meg buksa, og dro bort til hytta til Geri, og så dreit jeg på trappa der.

Var det her noe slags dritevendetta mot meg, lurer jeg nå?

Noe slags sharia/illuminati?

Rannveig

Har du kjøpt leilighet eller leier du en ny en?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no