hits

en fin måte å bli kjent på

Pizza, vin og en bukett fine jenter! Kan lørdagskvelden bli bedre? Vi hørte på deilig musikk mens vi spiste pizza og lekte "Jeg har aldri". Haha, det er den type drikkelek alle sier de hater, men som egentlig alle elsker. Am I right? Jeg synes den er supermorsom, jeg!! Spesielt hvis man er med folk man ikke kjenner tvers gjennom - da er det en fin måte å bli litt bedre kjent på.

Processed with VSCO with t1 preset

Telma, Aurora, meg og Caroline. What a clique!

Jeg har enda ikke fått sofaputene... Så sofaen er bare halvveis, haha. Jeg kjenner jeg gleder meg til å få alt på plass her! 

Noe jeg tenkte over her om dagen... Det er SÅ verdt det å bruke penger på mat. God mat er god livskvalitet. Man kunne spart mye penger om man ikke spiste ute, men så er det jo SÅ chill å bare svippe innom en restaurant og få en nydelig takeaway-pizza servert i hendene. Forresten, shoutout til Villa Paradiso på Grünerløkka som alltid har fantastisk service! Ikke sponset, haha. Hun ene servitøren der digger meg fordi jeg har vært der så mange ganger, så jeg synes det alltid er superkoselig å være der. Nei, Villa skuffer virkelig aldri altså. Best neighbor!

Senere på kvelden dro vi videre til Kristina, og så var jeg på nach for første gang på evigheter. Tok det ganske rolig i går, så jeg er i veldig fin form i dag og er klar for å ha en skikkelig jobbesøndag her hjemme. I koseklær og null sminke, så klart. Superdeilig!

16 kommentarer

Susanne

Det er en gøy lek hvis man kjenner hverandre litt. Syns bare det blir så teit hvis man leker det når ingen kjenner hverandre fra før (type backpacker-turer eller fadderuke), så er det mange som skal "hevde" seg og det blir egentlig bare en skrytelek

Kristine Ullebø

Susanne: Ja, sant det!! Man burde være med rett folk og man burde også kjenne de litt :)

gøy at du er venn med både erica og aurora når de er kusiner! :) hvem ble du kjent med først og står nærmest?

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg ble kjent med Aurora i sommer, og med Erica rett etter sommeren:) Føler jeg kjenner begge like godt, egentlig!

Syns det har blitt urolig mye snakk om vin på bloggen i det siste, går nesten ikke et innlegg uten at du nevner det og at et krav til roomie var at hun likte vin??? Utrolig usun påvirkning

Kristine Ullebø

Anonym: Vin på en lørdag??? NOT saying sorry

Harry

Kristine Ullebø

Anonym: :D <3

hvor bestilte dere pizzaen fra? den så utrooolig god ut!

Kristine Ullebø

Anonym: Villa Paradiso :)

Anna

Hahah litt teit spm kanskje, men spør likevel jeg

Hva er gøye spm på jeg har aldri? Når vi har det som drikkelek på vors er det alltid så vanskelig å komme på noe, eller så blir det liksom så "teite" spørsmål.. Hahah hadde blitt veldig glad for svar!

Kristine Ullebø

Anna: Last ned "jeg har aldri"-appen!! Da får du mange spørsmål <3 Synes selv det vanskelig å komme på gode spørsmål haha

Hege Kristin

så koselig :D

hvorfor linker du ikke til bloggene deres? :-) vet noen av de har, men vet ikke hva de heter,haha!

Lucie

Girls, pizza and wine : perfect combo!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Elin fra Sukhi.co.no

Så fine jenter altså! :-) Og både vinen og pizzaen så deeeilig ut (som det forsåvidt gjør i hvert innlegg...) ;-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no