hits

FULL PANIKK!

Meg i dag når jeg leste på Instagram at vedkommende får notification når du screenshotter et bilde:

WHAT THE FUCK. Altså, denne morgenen startet i ren panikk. MILDT SAGT. De første 30 sekundene brukte jeg på å tenke, HVEM er det jeg har screenshottet lately???

Panikken fortsetter. My life is over, tenker jeg.


Men så ble jeg plutselig litt usikker på om det er sant?? Jeg testet med noen venner av meg og ingen fikk notification, så kanskje det bare noe tull folk har funnet på. Jeg skal i alle fall ikke screenshotte et ENESTE bilde på Instagram før jeg er 110% sikker på at dette ikke er sant, haha. Altså, jeg tar skjermdump av ALT... Av de mest randome personene. Du skal ikke se bort ifra at jeg har et skjermdump av en av selfiene dine på mobilen min, liksom.

Det er en grunn til at jeg ikke lar et eneste menneske få se gjennom kamerarullen min på mobilen. Det er bare et prinsipp jeg har, sorry ass! Samme om du er bestevennen min eller kjæresten min, den kamerarullen er top secret.

17 kommentarer

Du får bare beskjed når noen sceeenshotter en Story som du har sendt til dem

Haha sorry meg men døde litt inni meg når jeg så mystoryen din. Du sa liksom :hvis du ikkje har lyst til å bruke noke penga på mat.. Så KJØPER (??) du havregryn.

Liksom... du sa hvis vi ikke ville bruke noe penger, men du bruker jo penger når du kjøper havregryn. Haha ok dette er min humor som ikke gir mening for andre. Sorry, god helg

Selma Louise

Haha, glad jeg ikke er alene om dette! Altså.. det hadde vært helt krise! 🙈

m,comment-115941404

ikke ta alt bokstavelig a

Cha

Er nok bare storyen på insta det gjelder, ikke vanlige bilder. Btw ganske teit at insta har hermet etter snap med story. Lol.

Barbora

SHIT!! You just freaked me out!! :DD Good that this isn't there yet

Benedicte

Vil bare gi deg litt konstruktiv kritikk for leppene dine. Så mystoryen og tenkte med en gang at du virkelig har begynt å se deg blind, fordi den overleppa di ser unaturlig stor ut. Vil bare si ifra fordi jeg har hørt at man fort ser seg blind :)

comment-115941404

Anonym: Altså, havregryn er ikke akkurat det dyreste på butikken heller, da. Faktisk er det det motsatte, dritbillig. Man må jo spise for å overleve, ergo kjøpe mat. Jeg syns også det er kjipt å bruke masse penger på mat når jeg har sååå lyst på andre ting, men man MÅ jo ha mat selv om det er kjipe utgifter. Skjønner ikke problemet ditt.

Screenshoter for å slenge drit og le? niceeeeeeeeee

Erik & Laila

Dette må det vel være noe mafian eller NAV som står bak.

Bare noe vi kom til å tenke på.

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Men men.

Mari,comment-115941906

Benedicte: Slenger meg på denne! Du har tidligere sagt at du ikke vil se deg blind og fylle for mye, and it's official: du har sett deg blind. Dette kommer fra velmenende lesere som bare vil hjelpe, håper du kan bli like casual og cool på leppefronten som puppefronten :) Det er ikke verre enn å slutte å fylle på!

Anna

Du ser såå bra ut! Føler det er noe annerledes med ansiktet ditt (ikke leppene), har du tatt fillers i panna elns? Ikke ment som kritikk, jeg synes du alltid ser smashing ut :-) Digger forresten å lese bloggen din etter at du har flyttet til oslo, den har blitt mer spennende (kanskje fordi jeg selv bor i oslo hehe) !

Mutoni

Her er det en forklaring om det er sant eller ikke:

https://www.quora.com/Do-people-get-a-notification-on-Instagram-if-I-take-a-screenshot-of-one-of-their-photos

Madeleine

Kan du lage en sminkevideo?

Elsker bloggen din, du inspirerer meg så mye for tiden<3

Matilda,comment-115941906

Benedicte: Veldig enig. Reagerte selv. Folk får gjøre som de vil, men som Mari sier så har hun bedt om at folk sier fra når/om det skulle bli for mye. (Ser ikke ut til at det hjelper, for mange har nevnt det.) Men som sagt; folk får gjøre som de vil

du har verdens største nesebor

comment-115947718

Anonym: hehe spesielt på disse bildebe

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no