hits

yesterday

Hei dere! Riktig god søndag! Jeg har vært litt over alt siden forrige oppdatering. I går møtte jeg Frida, dere husker vel henne? Jeg bodde sammen med de første månedene i Oslo. Det var ganske merkelig å gå fra å se hverandre stor deler av døgnet og henge i sofaen sammen hver kveld, til å ikke bo sammen lengre og heller ikke se hverandre. Derfor er det superkoselig å kunne møtes for å catche up! Jeg leier jo fortsatt ut året hos henne, så basically kan jeg jo bare titte innom anytime, hihi..

Vi gikk litt rundt og shoppet i går. Jeg endte opp med en ny t-shirt og et fett skinnskjørt til 49 kr (!!!!) som jeg skal vise dere snart. Aaah, elsker når jeg finner klær som passer midt i blinken for stilen min.


Været var helt nydelig i går! Jeg elsker den tiden på ettermiddagen hvor det begynner å mørkne, men så er det fortsatt litt lyst ute. Aaah, det er så innmari koselig.

Kosemose!!! Jeg er altfor glad i store, furry jakker!!

Frida ♥
Etterpå dro jeg hjem til meg med en kompis, vi laget middag og delte en flaske vin før vi dro på P3 Gull. Angrer på at vi ikke bare dro rett på Afterparty, for selve eventet var ganske dårlig organisert spør du meg, haha. Så da ble det en tidlig kveld i stedet, men det er deilig det og :) Det fikk meg nemlig ut døra for å TRENE i dag!! (Første gang at jeg rørte løpeskoene mine siden jeg flyttet fra Førde...) Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha jogget i søndagssola i Frognerparken. Herregud, som jeg har savnet å løpe. Det får alltid tankene mine på plass, virkelig.

31 kommentarer

R

Du er så sinnsykt flott når du smiler med tennene! Ikke at du ikke er det ellers altså, men når du smiler med tennene er du helt nydelig

Hege Kristin

så gøy med gjenforening :D

Hei!

Dette er nok et veldig rart spm, men håper på svar så fort så mulig ettersom det haster litt!

Dette gjelder haircare tablettene du har tatt, jeg lurer på om dette kun påvirker håret, og ikke kroppshår! altså er det slik at kroppshåret ditt har vokst unormalt raskere eller tykkere etter du startet med disse tablettene, eller påvirket det kun det lange håret ditt?

Håper du svarer så fort så mulig!

Stå på, elsker bloggen din! <33

Kristine Ullebø

Anonym: Hey! For meg har bare håret på hodet vokst raskere, har ikke merket noe til kroppshår :) Tusen takk for fine ord!! Klem <3

Hei! Haircare, nailcare osv.. hvor bestiller du det?:)

Kristine Ullebø

Anonym: Hey! http://careandrepair.no :D

Sofie

Hei, det gjelder skincare tablettene!

Du har jo gått på isotretionin, men hjalp skincare bedre eller? Soør siden ingen leger eller hudleger hsr noen gang fortalt meg om skincare og har hatt litt de samme problemene med huden som deg!:(

Takk for svar!!:)

Kristine Ullebø

Sofie: Hey! Isotretinoin fikk huden min på rett kjør igjen, men det var for sterkt for at jeg kunne fortsette på det over lengre tid. Så for min del er SkinRepair helt ypperlig :) Ikke tungt for kroppen, men holder fortsatt huden i sjakk!

Lucie

Seems like a really nice place, it feels christmas-y!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Tiril

Hei

Angående skincare,haircare.. osv..som du sier er veldig bra. Er det sånn at man må kontakte lege før man burde bruke dette?

Kan man ta dette mens man tar vitaminer, sånn at det ikke overskudd av vitaminer?

Kristine Ullebø

Tiril: Hei! Nei, du trenger ikke kontakte lege i forkant av bruk av SkinRepair, HairCare og NailCare :) Det står bakpå pakken hvor mye tablettene inneholder av de ulike næringsstoffene, så om du står på andre tabletter ville jeg sjekket det først så du ikke får for mye av noen vitaminer :)

Omg så fin jakke, hvor er den fra?

Kristine Ullebø

Anonym: Billie & Me <3

Blue

Hvorfor flyttet du?

Kristine Ullebø

Blue: Fordi jeg ville bo nærmere sentrum :)

Hei du! Fikk høre her om dagen at moren din kommer fra Rjukan og din bestemor eller mormor (?) fremdeles bor der. Jeg er selv fra denne plassen og syntes det er utrolig kult at du har røtter her i fra! Håper du tar deg en tur hit en gang. Det hadde vært moro :)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! Ja, det stemmer :D Har vært mye på Rjukan i barndommen min! Håper jeg får tatt turen dit snart :)

hvor er jakken fra? :)

Ida

Den jakken din er så utrolig fin! Når kjøpte du den siden jeg ikke kan huske å ha sett den på bloggen før nå de siste dagene? :)

Du er forresten veldig fin i den rosafargen. Det skal jeg huske på siden jeg har samme farger som deg på hår og øyne.

Kristine Ullebø

Ida: Billie & Me <3 Tusen takk!

hva tenker du å gjøre til neste år?

angrer du på at du tok restylane?

Kristine Ullebø

Anonym: jeg vil gjerne fortsette å blogge neste år, om det går like bra som det gjør nå :D angrer på at jeg begynte å ta restylane, for det fører deg inn i en ond sirkel

krist.in

så herlige bilder <3

Sofie Victoria

Wææ så fin jakke! Hvor har du kjøpt den?

Elsker bloggen din, og følger deg også på snapchat. Du er genial <3

Kristine Ullebø

Sofie Victoria: Jakken er fra Billie & Me <3 Så koselig å høre, Sofie!

Lisanne

Sounds like you had another good weekend, just like I did, haha! :) LOVE the photos again!! Enjoy your week Kristine! ♥

Hilde

Hei!

Jeg bare lurte, siden du drikker så "mye" vin, om du kanskje kunne anbefale noen typer, eller lage et innlegg om de du liker etc? Jeg er ganske lei cider og har tenkt å begynne og drikke vin, men jeg synes liksom det er litt vanskelig å vite hvor haha.

Martine

Du skriver aldri om familien din, tanter, onkler, besteforeldre osv. Har dere ikke så mye kontakt? Såfall er du veldig heldig som har så godt forhold med nermeste familien din da <33

hvem var typen du var på kino med igår? du ser smashing ut uten sminke!

Hedda ,comment-115948442

Hilde: Veldig mange nybegynnere på vin synes hvitvin er best, og da gjerne Riesling som er ganske søt. Sjekk opp med de på polet - de er utrolig dyktige!

Casandra

Hei! Jeg lurer bare på om du har fyllt leppene dine, ettersom de er en del større enn kun for 1-2 år siden! No hate, bare lurer :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no