hits

office @ joe


FOR LITT VARIASJON

Hjemmekontor er det beste i verden (really), men noen ganger er det deilig å få følelsen at man jobber fra et litt formelt sted. Så det jeg pleier å gjøre som en variasjon inni mellom, er å sette meg på en kafé med noe godt å drikke og øreplugger. I går kveld jobbet jeg fra Joe & The Juice, samtidig som jeg fikk vært litt sosial :) Det slo meg... Kjære Gud, la meg ha denne jobben så lenge som overhode mulig. Jeg håper jeg får lov å jobbe med noe jeg elsker resten av livet... Noe som lar meg være kreativ, noe som utfordrer meg hver eneste dag. Man skulle tro at blogging var en fordummende hobby, jeg mener - man tar jo bare bilde av seg selv og havregrøten sin. Men det er så mye mer enn det, som jeg ikke helt klarer å forklare. Jeg må vrenge hodet mitt av kreativitet hver eneste dag for å komme opp med noe bra. For jeg hater å levere halvveis. Jeg tar ikke bilder bare for å ha tatt bilder, jeg vil ta bilder som dere kan finne inspirasjon i, og skrive tekst som får dere til å like livet litt mer. Dere aner ikke hvor mange kvelder jeg har sittet oppe til langt på natt og bladd gjennom magasiner, bøker og We Heart It, og gravd etter musikk som får meg til å skrive tekstene jeg deler med dere. Og ikke minst, lett etter mennesker som gir meg noe å kverne på før jeg legger meg om kvelden.

Nå skal jeg på en shoot med en fotograf i parken rett ved meg! Jeg må finne et fett antrekk, så vi snakkes :)

18 kommentarer

M

Hei. Har noen spørsmål angående hud, hadde satt stor pris på svar!

1. Hvilke hudprodukter bruker du daglig (sminkefjerner, rens, fuktighetskrem)? Og hvor ofte bruker du dem?

2. Hvilken solkrem og lypsyl brukte du til ansiktet når du gikk på isotretinoin?

3. Begynte du på skinrepair-tablettene etter isotretinoinkuren? På hvilken måte har skinrepair forbedret huden din?

Elisabeth

Og pepsimaxen er med! haha, godt det ikke bare er meg som drikker store mengder pepsimax hele tiden! :D Seriøst, må ha det ass <3

Du er nydelig som alltid!

Emi

Ah du er så min type menneske ass. Elsker å jobbe på joe, har glutenallergi(haha), favoritten er et glass med rødvin, chill musikk og surre rundt i leiligheten i bare undertøy. Trenger flere mennesker som deg i livet mitt. Er like gammel som deg og bor i Oslo, men skjønner at du ikke bare møter randoms helt ut av det blå haha

Hvordan sminker du brynene dine? De er sinnsykt fine! Hadde vært veldig kult om du lagde et innlegg om det, en sminkevideo elns :) Stå på videre, gleder meg til å se deg på Bloggerne :)

Du burde kjøpe en 11 tommer macbook air! Sååå mye enklere å drasse med seg rundt. Hadde pro før, og jeg tar med macen overalt, det er virkelig så ekstremt stor forskjell med 11 tommer air enn 13 tommer pro..

Marie

Har ikke lest bloggen din så lenge, men elsker allerede både deg og bloggen din. Du er min nye Sophie Elise, for real. Håper du fortsetter å være morsom, kreativ, inspirerende og selvironisk sånn som nå!

Klem

Anonym

Hvilke programfag valgte du i vg2 og vg3? Og vil du anbefale disse fagene?

Lucie

Such fun pictures!!! Love this post!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Hvor er den svarte Faux fur jakka di fra?

Elsker den!!

Barbora

Thank you for putting so much love and effort into your blog Kriss♥ Love you

Plis ikke si at du hadde medbrakt pepsi max boks på et sted som selger egne varer?😅

Erik Ribsskog (Baron)

En lørdag jeg kom hjem fra jobb på CC Storkjøp, så hadde søstra mi fylt opp stua 'mi' med friker fra Drammen.

Jeg visste at hu skulle ha fest, så jeg hadde kjøpt med øl.

Og da jeg la ølen i kjøleskapet, så spurte ei venninne av søstra mi, fra Drammen, som het Heidi, om hu kunne få et par øl og et par røyk av meg.

Jeg synes det var litt dumt spørsmål, for jeg hadde jo bare kjøpt øl til meg selv.

Og da spurte jeg, litt irritert da, hva får jeg for det da, (jeg hadde regna med kanskje 20 kroner, som var datidens verdi vel).

Så sa hu 'et knull'.

Og svarte jeg ikke noe, men søstra mi, som satt i stua også, hu skreik 'nei'.

Jeg lot hu få en øl og et par røyk, for å være grei da, siden jeg bodde der, så måtte jeg vel være litt høflig vel.

Søstra mi fylte 18 år, det her året, og hu Heidi var vel på alder med søstra mi, tror jeg, selv om hu så kanskje litt yngre ut, men jeg vet hu vanka i samme gjeng som søstra mi og Cecilie Hyde, i Drammen, og jeg tror ikke de ville ha vanka med hu der, hvis hu ikke hadde gått på videregående.

Det er jo blitt vedtatt at det skal bli en gruvedrift i Engebøfjellet i Førde, er dette nærme plassen du bor og har du noen tanker om det? Er du for eller i mot? :-) Synes der er litt interessant å høre på meningene til personene som faktisk bor i områder der det blir gjort en forskjell

Marie

Hei! Jeg har kjøpt "Kristine 3" jakken din i grønn. Jeg lurer på om det går ann å vaske den i vaskemaskinen?:-)

Kristine Ullebø

Marie: Hei Marie! Nei, det ville jeg ikke satset på å gjøre :( Send den til renseri i stedet, eller prøv å vask bort eventuelle flekker selv <3

Nei Marie. Skinnjakker kan ikke vaskes i maskin de må leveres inn til rensing.

.

Tb

Hei!

Jeg reiser til London neste helg. Lurte på om du hadde noen tips om steder, shopping og spisesteder? Takk

LondonQueen,comment-115955161

Tb: hei! Nå er ikke jeg Kristine, men jeg har bodd i London så føler at jeg kan gi et minst like godt svar her :) For det første anbefaler jeg å være i området rundt South Kensington/Chelsea - der ligger det veldig mange fine shoppinggater og mange små søte kafeer. Bluebird i Chelsea har f.eks veldig god mat og Franco Manca i South Ken har også fantastisk pizza! Og jo King's Road vil jeg si er den beste shoppinggaten i London. Ligger midt i Chelsea, har supermange fine butikker som Anthropologie, men er ikke like travelt som f.eks Regent Street. Mount Street i Mayfair har også noen veldig fine butikker om du er på jakt etter mer eksklusive ting (Celine, Dior etc). Ellers er Cipriani et must når du er i London, og det er egentlig også Daphne's. Cipriani ligger ved Mayfair og Daphne's i SK. AMAZING mat begge to, men vær forberedt på at det koster litt å spise der. Antar du har booket hotell allerede, men om du ikke har det kan jeg anbefale Number Sixteen i SK, Chiltern Firehouse (dette er både restaurant og hotell) i Marylbone og et litt billigere hotell som heter The Kensington tror jeg. Og jo tilslutt: plis unngå Harrods e.l. For all del gå forbi på kvelden for å se på lysene, juleutstilling etc men ikke gå inn. Alle butikkene på Harrods finnes andre steder i SK hvor det er me hyggeligere å handle! Om du først vil på en departement store anbefaler jeg Fortnum & Mason -- mye bedre og ikke samme turistfellen :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no