hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

sushi

sponset produkt

FRIDAY AND SUSHI

Aaah, er ikke dette fredagen sin så vet ikke jeg. Kan å kose seg, si!! Jeg har lenge ønsket meg et brett jeg kan servere enkel fingermat på, og jeg ble så glad da jeg fikk tilsendt dette tapas-settet fra By Sunde. Den butikken har SÅ mye fint, jeg har siklet på produktene de har i en liten evighet nå. "Bolig med personlighet" er mantraen deres, og det er så sant. De har massevis av møbler i det nydeligste tre-materialet, noe jeg er blitt skikkelig sucker for. Kjenner jeg er keen på et trebord, jeg! Mamma, are you there?? Julegave??? Hehehe.

Dette brettet er jo i utgangspunktet et tapas-brett, men hvem sier man ikke kan servere sushi på det? Jeg innbiller meg at sushien smaker bedre når den serveres fint, haha.

  • Et lite sushi-tips jeg lærte i går: Rør wasabi inn i soyasausen. Det er dødsgodt!!

 

Tapas-settet jeg har finner du HER. "KRISSY30" gir dere 30% rabatt på settet, som forresten finnes i to ulike farger. Rabattkoden er gyldig ut desember, men det er begrenset lagerbeholdning.

7 kommentarer

dina

17.12.2016 KL. 11:07

Åh, føler jeg må bestille meg Sushi nå. Dette så virkelig nydelig ut. Elsker sånne små tapas brett, alt ser så innbydende ut på de. Ha en fortsatt fantastisk fin lørdag

klem!

17.12.2016 KL. 11:18

Hahah rører ikke alle wasabi inn i soyasausen? Trodde alle viste det jeg, haha!

Jaja, man lærer så lenge man lever! Ha en super lørdag <33

E

17.12.2016 KL. 11:59

Nesten alle rører wasabi i soyasausen, men i Japan blir det sett på som frekt. Da de mener det ødelegger smaken på selve sushien. Digger bloggen din! You rock

Anonym

17.12.2016 KL. 14:40

I wish you'd post in english, i always use google page translator but it's soooo bad ahah love your work!

Sanna

17.12.2016 KL. 15:34

Wæo trodde alle visste om det å røre wasabi i soyasausen :o personlig synes jeg wasabien ødelegger sushien..

Martha

17.12.2016 KL. 19:17

Får ikke spist wasabien uten å ha den i sausen, vel? :-)

21.12.2016 KL. 23:35

IKKE rør wasabien ut i soyasausen. Særig ikke når du spiser ute. Det er ikke bare i Japan det blir ansett som frekt. Kokken har brukt mye tid på å lage den perfekte kombinasjoner av smaker, derfor har sushikokker ofte på et lag med wasabi på selve sushien. Dessuten så skal man egentlig ikke bruke soyasaus på sushibiter som allerede har saus på. Da "vasker man bort" smaken som kokken har tilsatt.

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: