hits

vacay mode

Om jeg har feriemodus? JA! Jeg stresser ikke med noe som helst og gjør bare det jeg vil til enhver tid. Det er helt fantastisk. I går gikk jeg endelig til innkjøp av ekstern blitz til kameraet mitt, først og fremst fordi det er så innmari mørkt ute på denne tiden av året, men også fordi jeg har en del kule idéer i hodet til bilder hvor man trenger blitz. Dette var bare test-bilder, altså! Det er tydeligvis en del innstillinger på den blitzen, så jeg får prøve meg litt frem. Sykt digg å endelig ha fått kjøpt det, jeg har gått og tenkt på det så lenge nå uten å ha gjort noe med det.

Nå skal jeg besøke Frida i leiligheten jeg bodde i tidligere i høst, jeg har et par ting jeg må hente, i tillegg blir det superkoselig å treffe my old roomie igjen ♥ Det er utrolig rart å gå fra å bo med noen og se de til nesten alle døgnets tider, til å ikke bo sammen lengre og så vidt se hverandre. Ikke at det er noe sjokkerende da, men blir jo naturligvis veldig knyttet til de man BOR med. Enten det er familie eller venner :)

Vi snakkes senere, dere! Xx

13 kommentarer

Anonym

Tips til bruk av blitz: Vend blitzen opp i taket/veggen ved siden av når man tar bilder, da får man mye bedre lys på bilde, og man slipper den "blitz-skyggen" bak personene :)

Buroyfoto

Det er mye man kan gjøre med blitz, gleder meg til å se bildene! Og likte godt det første bildet:) så bra at du nyter ferien for det fulle og gratulerer med kjøpet av blitz! Godt å kjøpe noe man lenge har tenkt på man skulle ha kjøpt. Håper du får en kjempefin nyttårsfeiring så får du kose deg på besøket hos din gamle rom venninne:)

Lucie

Happy holiday!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Barbora

Yaay new lens♥ Gonna be awesome

Anonym

Hei! Bare lurer, har du fortsatt roomie i leiligheten du bor i nå? Har liksom ikke hørt så mye om henne etter at du sa du hadde funnet noen å bo med :)

Vet ikke om det er en feil med designet eller om du gjør det med vilje hahahaha... men, noe av teksten i innlegget er mindtstilt og noe er sidestilt. Synes det er litt irriterende heheh;))

Hvor er den genseren du har på deg her fra? Såå fin:)

Selma

Du er glad i vin ser jeg :D Vinglassene er blitt fast inventar på bloggen din.

Du drikker helt sinnsykt mye. Går det bra med deg? Overalt på snapchat, instagram og bloggen er det alltid en vinflaske med i bilde.

Carol and Vero

We have the same mood over here, haha. And I look forward to see new photos with the flash! Enjoy tonight's celebration & fireworks :) Look forward to your post!

S

Virker egentlig som det er litt slitsomt å være deg/være med deg for tiden, virker som du prøver veldig hardt til en hver tid. Du skal være så kul og liksom leve en viss livstil, "livsnyteren". Bare chill litt, det er ikke så viktig hva andre synes, men jeg vet det er en fase.

For du er veldig kul uten å prøve så hardt.

Anonym

Hvor er resten av årskavalkade innleggene dine?

Claudia <3

hvor er skinnskjørtet fra?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no