hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

pancakes for breakfast

Vil du ha oppskriften på en god morgen?


VÅKNE OPP MED ET SMIL ♥ LIGG I SENGEN I 10 MINUTTER OG TENK PÅ HVA DU HAR LYST Å UTRETTE I DAG ♥ LAG HJEMMELAGET PANNEKAKER MED MASSE DIGG TOPPING

 

Jeg har vært aktiv på kjøkkenet de siste dagene, altså!! Det føles skikkelig bra! Jeg har jo egentlig alltid vært veldig glad i å lage mat fra grunnen av, helt siden vi begynte med Mat og Helse på barneskolen i 6. klasse. Haha, det var tider, det. Da jeg hadde med meg venninner hjem etter skolen pleide vi alltid å trygle mamma om å få lov til å lage muffins eller brownie. Som oftest ble det eplemuffins, ettersom det var det sunneste alternativet... Haha. Jeg ser lillesøsteren min er på samme stadie nå, da jeg kom hjem i jula hadde hun baket til den store gullmedaljen. Gøy å se!

Anyways! I dag startet jeg altså fredagen på mest mulig vis: med pannekaker. Jeg er, som dere kanskje vet en skikkelig pannekake-entusiast. Det er så utrolig mange måter man kan lage pannekaker på - jeg har jo allerede postet x-antall oppskrifter her. I dag gikk jeg for den enkle varianten, med havregryn, egg og mel som hovedingredienser. Toppingen ble litt diverse: avokado, jordbærsyltetøy, banan, suker, smør og hvitost. Litt av hvert :-)Nå har jeg nettopp vært og trent, jeg!! Jeg prøvde ut et treningssenter med en venn av meg, de hadde KLATREvegg der (som automatisk "ruller" slik at man aldri når toppen, om dere skjønner), og det var så sinnsykt gøy at jeg vurderer å få meg medlemskap der. Vi får sjå! Sykt deilig å trene geriljaintervall og noen styrkeøvelser for mage og rumpe igjen, i alle fall. 2017 har virkelig startet bra, jeg har troa på at dette kan bli mitt beste år så langt om jeg bare går inn for det :-)

10 kommentarer

Regine Ness Karlsen

06.01.2017 KL. 17:04

Det så sykt godt ut!

:)

06.01.2017 KL. 17:10

Har så lyst til å møte deg. Du er seriøst helt fantastisk det må du vite <3

Anonym

06.01.2017 KL. 17:15

du kan godt bare si det hvis du har kjæreste, eller nesten ;) :) ;) :)

06.01.2017 KL. 19:13

Er det lenge til du poster svar på

Spørsmålsrunden?

Kristine Ullebø

06.01.2017 KL. 20:14

Anonym: Jeg spiller inn videoen i morgen <3

Sara

06.01.2017 KL. 22:58

Ser utrolig godt ut! Hvilket treningssenter er dette? :)

07.01.2017 KL. 01:28

Ikke det mest bloggvennlige bildet jeg har sett. Pannekakene er jo delvis brente....

Astrid

07.01.2017 KL. 14:01

Spiser du fortsatt glutenfritt?

baron Erik Ribsskog

08.01.2017 KL. 10:15

Broren min Axel, han sa en gang, da jeg bodde i Oslo, at han hadde vært på fest på Bergeråsen, (som vel må sies å være en del av Berger, litt lenger nord, enn der dette bildet er tatt), og han sa at det var et byggefelt, midt ute i ingensteder.

Men, det er jo egentlig like ved Berger og Svelvik og Sand, og også rett over fjorden for Holmsbu og Rødtangen.

Men broren min hadde kanskje glemt fjorden, fra da han var på Sand, for eksempel, sommeren 1991 var det vel, og var med meg, og besøkte bestemor Ågot, og søstera si Pia.

Men men.

Så sånn var det.

Rødtangen, det var også der som hu Turid Sand, fra Sand, poffa en fyrstikkeske, en gang, da jeg og hu og Christell var der.

Nei, det var feil, stemmer det.

Det var søstera mi Pia, som poffa en fyrstikkeske der.

Turid Sand, hu ble fingra der av en fra Oslo, som var for å hente kondom, var det, som hu fortalte til meg og søstera mi, en gang sommeren 1988, den gangen jeg skulle ha forsinket 18 års bursdag-feiring, og min tidligere bestekamerat, fra Larvik, Frode Kølner, dro hjem fra festen, før festen begynte, med Jagermaisterflaske og kamerat fra Larvik, siden han ikke fikk låne vannsenga mi for natta, men måtte nøye seg med gjesterommet, må man vel kalle det gamle soverommet mitt.

Det var bare jeg som blanda litt.

Men men.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Anonym

09.01.2017 KL. 16:39

Bra du ikke bryr deg om at bildet ikke er perfekt. Altså brente pannekaker. Alt kan ikke være perfekt :) De var sikkert kjempegode uansett, det som teller vel

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: