hits

bloggerne kommer snart!

Hey, og god morgen! Jeg tenkte å dele enda en liten Bloggerne-snutt med dere. Jeg skal si ifra til dere så fort jeg får lov å si datoen :-)

Jeg sitter for øyeblikket og spiser ristet brødskrive med vegetabilsk leverpostei, jeg har nemlig fått sansen for den litt enkle frokosten jeg spiste som yngre. Det er liksom en slags sjarm i det, eller hva? Jeg la meg grytidlig i går, så jeg har sovet i nesten 12 timer nå og det føles HELT fantastisk. Tror aldri jeg har følt meg så opplagt og tilfredsstilt som jeg er denne morgenen. Klokka er ikke engang 10 og jeg har allerede gått gjennom nesten hele mailen! Snakk om å være motivert, hehe. Jeg har sendt avgårde fakturaer til regnskapsføreren min, nye samarbeid diskuteres, møter for uken er skrevet ned i kalenderen, og jeg er mer motivert enn noen gang. Let's do thiiiis!

Fortalte jeg at jeg trente to ganger forrige uke, forresten? Jeg trente RUMPE, blant annet. Det har jeg ikke gjort på år og dag. Jeg dro på et treningssenter med en kompis av meg, og det var så sykt digg å bruke kroppen ordentlig igjen. Problemet er bare at jeg har vært så støl de siste dagene at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, jeg mener, det er vondt å løfte armene liksom. Hahahaha.

Vel, 2017 har startet bra! Husk å pushe dere selv i år!

6 kommentarer

Anonym

når kommer spmrunde-videoen?

Kristine Ullebø

Anonym: Denne uken! Jeg har spilt inn, men er så mye å redigere at det tar litt tid <3

Lisa B

Your good vibes and motivation are contagious! <3

Anonym

Vegetabilsk leverpostei? Hvor fikk du tak i det? Hva er det laget av?

Elin fra Sukhi

Det blir skikkelig gøy å følge med på! :-)

Hege Kristin

gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no