hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kategorier

 • Hverdag
 • Dubai september 2016
 • Los Angeles 2016
 • Språkkurs Miami 2016
 • Skiathos, Hellas 2016
 • Dubai 2016
 • Surfecamp Portugal 2016
 • New York 2015
 • Kypros 2015
 • Summeranza i London 2015
 • Språkreise til Florida 2014
 • Mallorca 2013
 • Rhodos 2013
 • Hellas 2012
 • Konkurranse
 • Mat og oppskrifter
 • Outfit
 • Trening
 • Ukens spørsmål
 • Kristine Ullebø

  Kristine Ullebø

  Kristine
  Ullebø

  jeg har alltid gruet meg til bursdagen min  I morgen fyller jeg 20 år. Wow, det er sprøtt, det. Jeg gruer meg alltid litt til bursdagene mine, er jeg den eneste som gjør det? Det ligger så mange forventinger i luften, kanskje aller mest i mitt eget hode. Bursdag er liksom termometeret for din sosiale status og popularitet. Hvor mange bursdagshilsener får jeg på Facebook i år, tro? Får jeg kake med navnet mitt og masse nonstop og seigemenn på? Hvor stor fest kan jeg lage? Har jeg i det hele tatt nok venner til å feire bursdagen min? Dette er tanker som har surret i hodet mitt i alle år, og jeg synes litt synd i den gamle Kristine, for at hun tenkte så mye på det. At hun lot det ødelegge gleden over selve bursdagen i seg selv. Jeg burde bare være jævlig glad for at jeg i det hele tatt får sjansen til å fylle et år til. Jeg er så ferdig med den sosial status-tankegangen, for den gjør ikke annet enn å ødelegge deg.

  Tenk at jeg fyller 20 fuckings år i morgen. 20 er et fint tall. Vet dere hva? Jeg har ingen forventninger. Likevel setter jeg pris på at jeg har gode venner rundt meg, venner som spør hva vi skal finne på, venner som spør hva jeg ønsker meg. Ah, jeg er heldig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i morgen enda, og det gjør meg ingenting. Alt jeg vet er at jeg skal sette enormt stor pris på at jeg har klart å stå på beina mine i 20 år. Og at jeg kan kjøpe sprit på polet om jeg skulle føle for det. Hehe.

  Nå skal jeg på trening, og så på besøk til Vero. Vi snakkes senere, babes!

  24 kommentarer

  Lene

  09.01.2017 KL. 14:28

  Jeg fyller 20 idag - og våknet med en skikkelig engstelig følelse. Greit nok at man er spent og sjeldent sover godt før bursdagen sin, men i år toppa det seg altså. Jeg bakte kake til klassen, og var jo nervøs for om den var god nok, og gruet meg veldig til mer enn vanlig oppmerksomhet... Men jeg fikk ikke så mye oppmerksomhet, og det var kanskje litt kjipt det og?

  Du er ikke alene om å grue seg til bursdag - og jeg håper du klarer å nyte dagen. Jeg elsker å feire andre, men selv har jeg ikke feiret bursdag siden jeg var 13 - av alle grunner. ikke bare bursdag, jul også er vanskeligere og vanskeligere å glede seg til jo eldre man blir synes jeg :S og HJELP vi er 20. Du har livet på stell, bor for deg selv, reist til oslo.. Men jeg bor hjemme med mor og blir stressa.

  Anonym

  09.01.2017 KL. 14:46

  Da er vi to! Gruer meg alltid til bursdagen min jeg og. Det som stresser meg mest er det derre popularitet greiene om hvor mange bursdagshilsener jeg kan få på facebook. For å løse det problemet bare deaktiverer jeg brukeren min for en dag, hahha fordi jeg vet at jeg ikke får særlig mange, og det er flaut.. ehe. ja. i-lands problemet mitt.

  Anonym

  09.01.2017 KL. 14:54

  kristine??? du har nesten 1 million følgere på insta og har jo syk sosial-status?!!! har alltid hatt inntrykk av at du har mange venner, du var på mange fester på vgs osv. du er jo sykkt populær så skjønner ikke hvordan du kan føle det slik?! btw kjenner meg så igjen, alltid gruet meg til bursdagen min. og på fb har jeg det sånn at ingen kan skrive på veggen min, og gjort sånn at ingen får varsler når jeg har bursdag. DU har jo sosial-status.. og er populær.. hvordan kan du føle det sånn? jeg er deprimert, nesten ingen venner, alltid alene og ikke mange følgere på insta engang. pleide å være "syk" på bursdagen min før slik at jeg slapp å gå på skolen, og pleide å deaktivere facebooken min.. syns det er så kleint om folk poster bilder av meg på facebook om jeg åpner veggen, og enda kleinere om ingen gjør det. skulle ønske jeg ble født typ sånn 20 år før jeg egentlig ble født, tror ikke vi hadde hatt det teite problemet. blir 18 snart.. gruer meg. kommer ikke til å feire med familie engang, vil helst ikke ha oppmerksomhet siden jeg ikke har så mange venner, vil helst ikke la noen vite at jeg har bursdag engang..

  09.01.2017 KL. 14:56

  Har hatt en klump i magen helt siden året startet ,fordi i år fyller jeg jo trossalt 20, og har hele tiden hatt lyst til å feire den med mange venner.. men så slår det meg at jeg har jo faktisk ingen 🙄 Får håpe jeg kan feire 21års dagen min neste år da, med noen

  Anonym

  09.01.2017 KL. 15:16

  Jeg har INGEN venner jeg. så jeg feirer aldri bursdagen min noen gang.. Får en hilsen på facebook hvert år og den er fra mormor... så jeg har fjernet når jeg har bursdag overalt fordi det er ingen som bryr seg uansett.. syns ikke du skal klage akkurat.

  Mira

  09.01.2017 KL. 16:14

  Vil starte med å forsvare deg fra de anonyme kommentarene over som sier du har null bekymringer og er kjempepopulær osv. Til dere: Kristine har mange fans eller lesere. Hvor mange ekte venner Kristine faktisk har, eller hvor høy sosial status hun har innenfor sin omgangskrets, vet ikke vi noe om. Det er lov til å ønske seg mer, selv om man er toppblogger.

  Og til deg, kjære Kristine, vil jeg benytte anledningen til å si hvor flott person jeg syns du har blitt! Du er positiv, reflektert, moden, morsom, dyp, overfladisk, usikker og selvsikker, alt på en gang - på de beste måtene. En perfekt måte å være et uperfekt menneske på. Jeg elsker å lese bloggen din, selv om jeg ikke alltid har samme meninger som deg. Du treffer meg. Du er genuint flink til å skrive, uttrykke deg og formidle. Og jeg skulle virkelig ønske jeg var venn med deg jeg - ikke bloggeren Kristine Ullebø, men personen Kristine, hun som står bak innleggene på bloggen. Hun kjenner jeg ikke, men jeg har fått inntrykk av at hun er en fantastisk person. Det var min bursdagshilsen til deg, en dag for tidlig. Ha en hyggelig bursdag, fine du!

  Mina

  09.01.2017 KL. 16:29

  Føler det på akkurat samme måte, og haaaater alltid å ha bursdag. Virker som alle har det sykt gøy, men jeg synes det er vondt og flaut, for hva om jeg ikke får noen gratulasjoner? Fylte 20 i fjor og gjorde ikke noe spesielt ut av dagen - men etter å ha lest dette, ser jeg for meg at 21 blir bedre. Da skal jeg ikke bry meg en dritt om antall gratulasjoner osv. Så lenge jeg har det bra, og er med de jeg er glad i - bør ikke det ha en dritt å si! Vet ikke hva jeg ville frem til med denne kommentaren, men du er så bra!!! Sånn ordentlig bra, tvers gjennom. <3 Håper morgendagen blir super, uansett hva du velger å gjøre!

  Klem fra nesten nabo (er det innafor å si??? Jaja) You go girl!!!

  Ems

  09.01.2017 KL. 16:30

  Til dere over her: Det blir for dumt å skulle si at "jeg har 1 venn og du har 4, så jeg har større rett til å grue meg til bursdagen min enn din". Det handler faktisk kun om de følelsene man selv går og bærer på. Følelser tar aldri feil. Ensomhet kan føles helt grusomt, uansett hvor mange venner man har.

  Jeg har over 1000 followers på instagram, jeg var med på russebuss og har 2-3 gode venner. Men likevel føler jeg meg veldig ofte ensom og gruer meg til anledninger slik som bursdagen min, der jeg er nødt til å være i fokus.

  Sosiale medier gjenspeiler ikke det livet man faktisk har, og det er nok kanskje derfor jeg også har vært så aktiv på den fronten. Jeg ønsker ikke at noen skal se hvordan det faktisk er. Jeg ble med på russebuss i siste liten, antageligvis fordi jeg ble syntes synd på. Det er vondt å føle at man bare blir inkludert(ofte blir jeg ikke det heller), kun fordi de andre ikke føler at de har noe annet valg. Man setter selvfølgelig pris på de 2-3 nære vennene man har, men i situasjoner slik som bursdager, så har man et stort ønske om å kunne feire bursdagen sin med stor fest - noe som er vanskelig hvis man kun har et par venner.

  Har bursdag selv på søndag og jeg har invitert de nærmeste vennene mine i tillegg til de fra bussen som er hjemme, på middag. Flertallet var mer opptatt av å få til middagen så tidlig som overhode mulig, slik at de kunne dra ut og rekke vors. Det er av slike grunner jeg ikke ønsker å feire bursdagen min. Men poenget mitt var vel mer at det blir for dumt å si at man ikke har lov til å være lei seg for ting som skjer i ens liv, fordi andre kan ha det verre.

  Håper du får en super dag i morgen Kristine, og at du har venner rundt deg som vil feire deg, slik alle fortjener å bli feiret! :)

  Kristin

  09.01.2017 KL. 16:46

  those eyebrows, hahahha

  09.01.2017 KL. 17:10

  Dette har jeg følt de to siste årene på bursdagen min. Du er så flink til å sette ord på ting, tusen takk for at du skriver disse innleggene, for det gjør at jeg vet at jeg ikke er den eneste.

  09.01.2017 KL. 17:13

  Av og til har jeg lyst til å skrive til deg på facebook, for wow hvis jeg hadde kjent deg hadde du vært bestevenninnen min. Du er så lik meg og virker som en utrolig god venn. Vi har vært igjennom mye av det samme

  Anonym

  09.01.2017 KL. 17:37

  mente altså ikke på den måten at hun har mindre rett til å føle på det!:) var bare det at jeg var sjokkert over at hun også føler det samme som meg, selv om hun nesten har 1 million følgere på insta og jeg har liksom 200.. var ikke ment å si hun har mindre rett til det!

  Jente 18

  09.01.2017 KL. 19:43

  Hva heter du på vsco cam? Fint om du hadde svart meg i kommentarfeltet:)

  Anonym

  09.01.2017 KL. 20:41

  Men hvorfor farger du bare halve brynet, og ikke tuppene ved bryna og?

  Anonym 18 år gammel jente

  10.01.2017 KL. 00:37

  Wow. Skriver så og si aldri kommentarer, men må bare si hvor utrolig deilig det var å høre noen ta opp dette temaet.

  For noen uker siden fylte jeg år, og hvert eneste år helt siden jeg var 12, og begynte med sosiale medier har bursdagen min vært en dag fyllt av angst. For min del har Facebook vært verstingen, pga denne obligatoriske skriv på veggen opplegget. Jeg får gratulasjoner det er ikke det, men jeg betydelig mindre enn mange andre. Til vanlig er jeg en veldig selvsikker jente men hvert år, har jeg bare lyst å grave meg ned.

  Det at en person med så stor populæritet som deg sliter med det samme er fascinerende.

  Laila Monica Nikolaisen

  10.01.2017 KL. 00:42

  JEG ER IKKE SINNSYK!!!

  Dina

  10.01.2017 KL. 12:51

  Haha skjer med øyenbrynene?

  Anonym

  10.01.2017 KL. 12:59

  Syns det er kjempe tøft av deg å dele dette med så mange lesere. Jeg føler akkurat det samme som deg, og jeg trodde jeg var alene om det. Det høres kanskje rart ut, men det trøster meg å lese dette. Trøster nok veldig mange andre også. Og vite at jeg ikke er alene liksom...Etter dette innlegget så skal jeg faktisk glede meg til jeg fyller 19 år, og drite i hva de andre synes. Så skal jeg heller feire sammen med familien min:) Btw, dette er første gang på flere år at jeg kommenterer ett innlegg på en blogg haha

  Monika

  10.01.2017 KL. 13:43

  Flott innlegg! Syntes det er godt gjort å klare å sette fokus på noen av de vanskelige følelsene rundt dette med bursdag og andre anledninger hvor sosial status bli veldig tydelig, og samtidig få frem at andre ting er viktigere! Som at man faktisk blir enda et år, for alternativet hadde jo vært mye verre. Jeg heier på deg, dette var fint å lese :)

  Ove

  10.01.2017 KL. 13:56

  Hei Kristine

  Den som trives i sitt eget selskap, trives sammen med andre

  Du kan lage mat, på bloggen

  Du kan kle deg, på bloggen

  Du har mange ting som er attraktivt.

  Gratulerer med dagen... :)

  Silje

  11.01.2017 KL. 21:11

  Hei! Leser bloggen din fast, men kommenterer sjelden. Etter du begynte å snakke om John Mayer, tenkte jeg at jeg måtte anbefale James Young, spesielt Habits of my heart, I'll be good og We wont! Håper det faller i smak:)

  Ingrid <3

  14.01.2017 KL. 02:26

  Jeg har ikke blitt innvitert i en bursdag siden jeg var 8 . Ingen har kommet i min siden jeg var 14. Da hadde jeg kun 2 som kom. Jeg stoppet å feire bursdagen min fordi ingen kom. jeg har blitt mobba siden jeg var 8 . Jeg har ingen som faktisk bryr seg . ja jeg prøver å finne noen venner , jeg prøver å bli kjent med folk. Jeg går ut og tar sjanser, men virker som ingen vil være venn med meg . Virker som at jeg ødelegger alt jeg tar i . Jeg er ensom , og det er vondt. Det er vondt å være ensom, det er vondt å ikke forstå hvorfor ingen liker meg. Jeg prøver og prøver. Jeg har prøvd å forandre meg , stil, utseendet , personlighet, hårfarge alt mulig. Men ingenting endres. Jeg blir fortsatt utestengt og ledd av. Kanskje noen bare ikke fortjener å ha venner .. Jeg fortjener kanskje å bli mobba... Jeg vet ikke...

  Gratulerer med dagen som var fineste du . <3

  14.01.2017 KL. 23:42

  Jeg har sperret veggen min på face sånn at det ikke skal være åpenlyst hvor få gratulasjoner jeg får hahah. Har nesten ingen venner :):)

  Fast weight loss

  15.01.2017 KL. 18:41

  Så fint et foto :-)

  Skriv en ny kommentar

  Navn:
  E-post:
  URL:
  Din kommentar: