hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

onsdagbeen running away from love and it hasn't taken me anywhere

Jeg skriver mye for tiden. På word. Helt ufiltrert, bare det jeg tenker akkurat i øyeblikket. Jeg sliter med å finne roen til å skrive på dagtid, så det ender opp med at jeg åpner en ny flaske Pepsi Max 02:53 og tuller meg inn i dyna mi med mange puter rundt meg i senga. Hamrer løs på tastaturet. Akkurat da føler jeg at tiden står stille. Verden sover, ingenting forventes av meg. Mitt lille fristed. Det er deilig å skrive uten å vite at jeg skal dele det, for det får meg til å legge bort alle hinder og bekymringer for rekasjoner. Plutselig ender jeg opp med en dritbra tekst, som jeg ender opp med å få lyst å dele. For jeg er en person som holder mye for meg selv. Jeg har et par hemmeligheter som ingen i hele verden vet, for utenom meg og disse word-dokumentene. Jeg brukte å skrive i en dagbok før som lå på nattbordet mitt, men jeg orket ikke å måtte gjemme de bort hver gang jeg fikk besøk. Haha. Høres jeg litt gærn ut nå, kanskje? Det et er bare det at det er... hemmelig. Rett og slett. Om Kristine Ullebø, tankene og følelsene hennes. Jeg liker å ha noe som kun er mitt, som ingen kan bruke mot meg eller misbruke. Det gir meg en slags deilig makt. Men en dag skal jeg dele det. Det vet jeg, 100% sikkert. Hvor? Det vet jeg ikke helt enda. Vi får sjå... Vi får sjå.

I'm about to set fire to everything I see

Jeg har sluttet å lengte etter fortid og fremtid. Jeg ventet ikke på julaften, jeg ventet ikke på å bli 20 sånn at jeg kunne dra på alle 20-årstedene i Oslo, jeg venter ikke på noe i dette øyeblikket. Utenom én ting... bare én ting. Og det er sommer! Livet er så fint, jeg føler jeg er på et bra sted mentalt sett, det eneste og virkelig eneste som mangler er fuglekvitter om morgenen, en softis på brygga, solskinn inn i den fine leiligheten jeg bor i, grønt gress og betingelsesløs frihet. Den type frihet som kun er til å kjenne på en varm sommerdag når man henger med venner og man slipper å planlegge hva man skal gjøre, man bare møtes og henger sammen til sola går ned. Det minner meg om sommeren med Guro for to år siden (wow, er det så lenge siden?), hvor vi hang sammen hver eneste dag og bare gjorde alt mulig sprøtt helt impulsivt. Plutselig satt vi utenfor et på en strand og spilte kort mens sola gikk ned fremfor oss. Plutselig satt vi i en gummibåt i elva og raftet. Haha, fadderullan så mye gøy vi gjorde. Sommeren 2017 skal bli så bra at jeg kommer til å huske den for alltid. Jeg vet at denne sommeren kommer til å skille seg veldig ut i og med at jeg bor i en helt annen by nå, enn hva jeg har gjort de 19 siste årene. Jeg som trodde jeg hatet forandringer. Jeg elsker det jo.we still end up dying

Haha. Av og til får jeg bare et helt åpenbart syn på livet. Sånn som nå, akkurat nå når jeg sitter på Joe and The Juice på Karl Johan med Mac'en fremfor meg. Vi dør. Ferdig med den saken. Jeg har vært så mye nedfor de siste årene, altså - jeg har aldri vært deprimert (jeg hater når mennesker kaster rundt ordet deprimert som om det skulle vært hei), men jeg har sløst bort mye tid jeg kunne brukt på å være litt mer fri, føler jeg. Vet jeg. Men man lærer så lenge man lever, eller hva? Jeg gleder meg i alle fall til sommer. Tjohei! Men akkurat nå skal jeg bare nyte... nå :)

De 3 under-overskriftene er forresten delvis tatt/inspirert av Edge Of Desire av John Mayer. Sett på sangen og hør teksten. Så skjør, og så fin!

18 kommentarer

Lise

11.01.2017 KL. 18:49

Det har kunnet vært meg som skrev det innlegget der, kjenner meg såå igjen. Og jeg har også kommet til det punktet at - hva har ting egentlig å si? Vil jeg se tilbake på ungdomstiden min og huske bare bekymring og atter bekymring? Nope. Lev her og nå liksom.

Stå på videre, synes bloggen din har forbedret seg veldig det siste året!!

Anonym

11.01.2017 KL. 20:51

hvilken app bruker du til å legge på de små "strekene"?

Laila Monica Nikolaisen

11.01.2017 KL. 20:59

JEG ER IKKE SINNSYK!!!

Anonym

11.01.2017 KL. 21:24

Kunne du laget et innlegg om hvordan du får håret til å stå sånn "bak over" hvis du skjønner haha?

Ser du har hatt det på de siste bildene og det er veldig kult! Litt sånn Kim K vibes

Fride

11.01.2017 KL. 21:36

Kunne du lagt ut oppskriften på veggie nachosen som du la ut på Snapchat? Så veldig godt ut!

11.01.2017 KL. 22:03

Er du fortsatt signert med Wilhelmina models? Finner deg ikke på nettsiden!

Anonym

11.01.2017 KL. 22:16

Liker hvordan bloggen din utvikler seg! Elsker disse innleggene, mindre overfladisk og mer om bare det å være menneske. Selv om jeg personlig synes det er litt skummelt å forsøke å si "sannheter" om hvordan man ser på livet nå, for plutselig føler man noe annet om 2 uker og ting er enda enklere eller blitt litt vanskeligere, det kan til og med skje bare i morgen! Hhaha, men der prøver jeg meg vel på en "sannhet" selv; jeg føler det eneste jeg vet om livet er at det forandrer seg, og det er derfor man ikke trenger å ta det så tungt hvis det er tungt og derfor man ikke skal la de absolutte fantastiske øyeblikkene bety altfor mye fordi da blir målestokken så høy for hverdagen.

... legger aldri igjen kommentarer her, men følte for å gjøre det nå for å si at jeg liker det du skriver mer og mer, og jeg synes du er kul som prøver å bare være deg selv, uten å la samfunnet legge noe press på deg. Riktignok er jo en blogg bare et valgt bilde av en selv, men jeg håper du har det så bra som det virker på bloggen, men jeg merker at jeg føler mindre press enn før ved å lese bloggen din, føler du har fokus på andre ting enn før kanskje?

Mye babbel, gjør hva du vil ut av dette! Hahaha! :)

12.01.2017 KL. 01:20

Oh may godnesss :O

Finere ring enn de du har på må man lete lenge etter!!! Hvor er dem kjøpt ifra? Har lett lenge, men har aldri falt såpass mye for noen andre enn det jeg har gjort med de du har på deg

lise

12.01.2017 KL. 04:53

Hmm.. Ja, hvordan skal du dele det? Du vet 100 % sikkert at du skal dele det. Hvordan? LA MEG GJETTE, OM NOEN INNLEGG, KOMMER DU FREM TIL: JEG SKAL SKRIVE EN BOK!!!! SYKT LIKSOM, BLA BLA. Hver eneste bloggers rutine. Blir kjent blogger - tror hun/han er unik og at historien, uansett hva, er syk. Enten det faktisk er en viktig historie, eller at et lite år med erting annenhver mnd (som blir oversatt til mobbing) blir dratt ut i det uendelige(300 sider) eller at du hadde selvtillitsproblemer osv... Vær så snill, ikke skriv en bok, for du har de samme tankene som 90 prosent av resten av ungdommen. Helt seriøst. Alle kommer til det stadiet du er på nå og har vært, er en del av oppveksten.

12.01.2017 KL. 11:53

Hva heter sangen du hørte på da du satt på vei til møte tidligere? Mystory!!

Anonym

12.01.2017 KL. 12:40

Kunne du skrevet innlegg om størrelsen på runaway dreamz buksene dine? De er sykt kule, og har veldig lyst å bestille en selv, men det er veldig dårlig forklaring på nettsiden.

12.01.2017 KL. 15:16

Du skriver så fint og du virker så utrolig reflektert! Og det, det er en egenskap jeg er så misunnelig på!

Maren

12.01.2017 KL. 15:57

morsomt hvor mye du prøver å herme etter Erica på mystory etter dere hang sammen tidligere. hehe;)

Kiara

12.01.2017 KL. 16:13

Du spurte om tips til hudkremer på Snapchat; prøv produktene fra "bebe Zartpflege". Du finner dem på eBay. De er FANTASTISKE. De har også hudrens, sminkefjerner, peeling, osv, som også er meget gode :-)

Barbora

12.01.2017 KL. 16:20

I still am keeping my diaries from everyone, I don't like the tought of someone reading them, at least for now.. maybe later I'll share them with my kids or will laugh with my friends at some of the older stories :D

I miss summer soo much♥ There is nothing like summer! I love it unconditionally ☼

Edel Kristina

12.01.2017 KL. 16:35

Shit, du gir meg så mye inspirasjon. Det er faktisk helt sjukt hvor mye bedre dagen min blir bare ved å trykke meg innpå bloggen din, haha. You go!

ingeborg

19.01.2017 KL. 00:20

wow, dette var vakkert.

Anonym

26.01.2017 KL. 22:30

hva slags filter bruker du på bildene dine? utrolig fint

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: