hits

å tørre å gå i de klærne du vil

Jeg husker for mange år siden da jeg postet antrekksbilder på bloggen. Mange av dem tok jeg kun for bloggen sin skyld, jeg løp hjem etter skolen og stylet opp stilige antrekk med heels, glitter og glam. Haha, det er moro og litt spesielt å se tilbake på. Hvorfor var jeg så usikker på meg selv? Hvorfor hadde jeg ikke mer troa på Kristine? Jeg turte ikke å gå med disse antrekkene på skolen i starten, fordi jeg var redd for å skille meg ut og for at folk skulle gi meg blikk. Nå gir jeg blanke faen, haha. Det har vært en lang og gradvis reise dit, men endelig er jeg her. Jeg går med akkurat det jeg vil, og det er befriende.


T-shirt fra Nelly HER, belte fra Nelly HER (Samme belte bare i brunt, er sååå keen på denne fargen! Elsker western-viben!!), bukse Runwaydreamz, sko fra Nelly HER, jakke Velouria Vintage, solbriller fra Nelly HER

29 kommentarer

Selma Meyer-Mørch

Fint antrekk, og gode verdier i teksten. VI bør alle la oss selv utfolde oss slik vi egentlig vil. Ha en fin kveld videre :)

Maren Andersen

Håper folk som føler det som du gjorde leser det her! Du inspirerer, virkelig!

Tora

Hvilke størrelse bruker du i buksen? Usikker på hvilke størrelse jeg skal bestille. :)

Misha

Jeg kjenner meg igjen. Synes ikke klærne burde ha så mye og si, personen kan fortsatt være en bra person. Utseende er ikke alt :)

Nastya Deutsch

You look incredibly stylish! I love your jacket!

xoxo, Nastya Deutsch

NEW POST ON MY BLOG:"WE RUN THIS BEACH"

INSTAGRAM

Hege Kristin

stilig antrekk!

15 bilder og nesten alle er like, haha......

Karine

Nå håper jeg virkelig du hører på ACDC! Ellers mista du ganske mye respekt.

Johanne

Når kommer svar på spørsmålsrunden? :D

Barbora

Such a rock outfit!! <3

Anonym

Ser du har begynt å holde en stabil plass høyt opp på topplisten. Det fortjener du virkelig, fordi bloggen din er bare SÅÅ bra!

Hei Kristine! Vet du er stor fan av John Mayer, og ville bare tipse deg om "Half of my heart" som er min favoritt av ham :') den er fantastisk!!

Så irriterende med dere som bruker bandtskjorter for å få "stil". Du hører garantert ikke på musikken, og tvilsomt at du liker det i det hele tatt. Det er et BAND, ikke et merke til stilen din

C

Kjenner meg igjen. Jeg hadde masse plagg i skapet som jeg brukte bare fordi det var "forventet av meg", mens de klærne jeg ville gå med på fulltid bare ble brukt når jeg var alene. Nå har jeg kun klær jeg digger i skapet mitt, fullt og helt min komfortable stil, og jeg sliter aldri med å finne ut hva jeg skal ha på meg mer fordi jeg digger alt jeg har - og liker ikke folk det, så synd for dem. I don't give a fuuuq!! Føles så deilig å vise verden hvem man er og at de ikke har noe de skulle ha sagt. Men then again, jeg tror ingen bryr seg :-)

MONICA SØPSTAD

Vet du Kristine, jeg må bare fortelle deg at jeg digger deg mer og mer for hvert innlegg du publiserer! Du har så utrolig mye bra å komme med og jeg beundrer måten du greier å få frem så mange gode poeng på, på en så enkel måte. Og bildene dine er alltid on point! Slay queen, SLAY

S

Tror du akkurat har funnet deg selv og en stil du liker, så i starten er det naturlig å gønne på kjøre den skikkelig i ut og liksom høre på så kul musikk. Jeg tror det også er et "neste stadie", hvor du roer ned stilen og musikksmaken litt og hvordan du skal plutselig være så kul for alle og bare chiller litt og siler ut det du faktisk liker med stilen/musikken. Det kommer du ikke til å forså nå da.

Man trenger ikke lete lenger enn til kommentarfeltet her for å finne dømmende mennesker. Klikker jo helt i vinkel fordi hun har et band på toppen sin, når ingen av dere engang aner om hun hører på dem eller ikke

mammastin

Älskar när folk tørr att vara sig själv. Drit kul stil tycker jag :D Kör på !!

baron Erik Ribsskog

En gang Haldis skifta bleie på meg, sa hu det, at jeg ikke burde skamme meg over å bruke bleie da.

Og så dro jeg bort på Saga, hvor Geri og Bolleklipp-Ole sto og pissa utenfor birkebeinerhytta.

Og så kom det en birkebeiner ut av den her hytta da, og sa det at jeg kunne få gratis bleier av ham.

Noe sånt.

Men jeg bruker bare adelige bleier, så jeg bare prompa til den her birkebeinern da.

Monika

Elsker antrekket! :) Så mye attitude. Flott at du går med akkurat det du vil - jo fler som gjør det, jo lettere blir det for andre å skille seg ut også!

Hva er det å tørre? Du ser helt vanlig ut og ser ut som de fleste andre på løkka, bare med frognerlepper

RecoveryInspiration

Du er sååå pen! Nydelig er duu

Kristin

Du er så fiiin! Og jeg elsker at du bare gir faen😍 skulle gjort det mer selv!

Kisskissss

Anonym

Det er så trist å se at du prøver så hardt fortsatt. Så hardt på å være noen andre enn deg selv. Du går med en band t shorte, men hører ikke på bandet, fordi det er kult/det er mote.

Sara

Til de som kommenterer at Kristine "prøver for hardt":...sånn er det å være 20 år! Akkurat som S sier, å finne en ny stil/subkultur føles så altoppslukende i den alderen, og mange har en tendens å pushe denne nye kulheten hardt i starten. Spesielt nyinnflyttere til Oslo.

Men er det ikke bare fint med litt joie de vivre? Jeg var sånn selv for, 4-5 år siden. Roer seg alltid etter hvert, men syns det er fint å se iveren hos Kristine. Ikke sikkert du har "funnet deg selv" helt ennå, men at du nyter å prøve ut nye ting er fantastisk!

Sanne

dette er sååå random, men jeg tror du hadde kledd kort hår til sånn ca brystpartiet (?) helt sykt bra! hahaha måtte bare si det til deg, du stråler for tiden Kristine!! U GO GO, varme klemmer.

Sanne

dette er sååå random, men jeg tror du hadde kledd kort hår til sånn ca brystpartiet (+) helt sykt bra! hahaha måtte bare si det til deg, du stråler for tiden Kristine!! U GO GO, varme klemmer.

Caritha

Veldig viktig å kunne være seg selv, men ikke bare å kle seg som man ønsker, men også være ekte som person, og ikke kun følge strømmen og jatte med :)

thelittleblondie

love your jacket and style!!!!

https://thelittleblondie.com

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no