hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

the perfect saturday night

Noen lørdager skiller seg ut fra andre lørdager. Lørdagen som var gjorde nettopp det. Jeg tok på meg den svarte Levis-buksa som jeg får fin rumpe i (hehe, jeg har begynt å squatte litt også da, hvem hadde trodd det?!), some cool heels, frynsejakka mi og øreringer. Klar for kvelden.

Det første som stod på planen var teater. Jeg så "Kan nokon gripe inn" på Det Norske Teater, og det var en kul opplevelse. Da jeg ikke har sett så mange ulike teaterstykker har jeg ikke så mye å måle det med, haha.. Men det var en fin start på kvelden, med en god dose sang og nynorsk. Det liker jeg, vetttuuu! Jeg ble sittende og tenke på hvor sykt mye arbeid som må ligge bak et stykke på 1,5 time. Liksom... Wow? Alt er så presist, så nøyaktig, så gjennomført. Det beundrer jeg.

Etterpå var det premierefest og litt mingling i salen utenfor. Vi var ca. de eneste fra den yngre generasjonen der, haha. Hvorfor drar ikke flere ungdommer på teater? Det er SÅ koselig!

Her ser jeg ut som tidenes bitch. Jeg lover at jeg ikke ser sånn ut på ekte, haha. Noe av det jeg får mest kompliment for er faktisk at jeg har et veldig oppløftende oppsyn blant andre mennesker!! Ikke for å skryte - haha!! Det er viktig å ta vare på de gode kvalitetene med seg selv. Jeg har blitt ekstremt mye flinkere til å ta til meg kompliment jeg får av andre. Plutselig så jeg verdien i det mennesker sa til meg.

Etterpå bar det i bursdag hvor det var dansing, musikk og prating med mange nye ansikter. Det er så gøy å treffe nye mennesker! Jeg har sett skikkelig mange nazi-filmer de siste ukene, det har plutselig blomstret opp en interesse for det, så jeg tok meg selv i å sitte og prate om hvorfor nazistene gjorde som de gjorde under 2. verdenskrig med en dame i over en halvtime denne kvelden. Haha, jeg elsker de øyeblikkene hvor man tenker sånn "Hvordan endte jeg opp akkurat her?". I live for those moments.

Mos isbiter...

Mos lime...

Og hell oppi masse rørsukker og Sprite (+ eventuelt alkohol om du er gammel nok)... voilá! Diggeste mojitoen jeg har smakt på lenge.Taxi hjem, fjerne sminken, legge hodet på puta og smile. Fordi livet er fint. I skrivende øyeblikk ser jeg ut vinduet at det er sol på Løkka. Masse sol. Iiiih! Mandag, sol og en fresh ny start. Jeg skal kle meg nå og finne en koselig kafé hvor jeg kan jobbe i et par timer. 

12 kommentarer

Monika

16.01.2017 KL. 11:47

Høres ut som en fin kveld! Jeg tenker alltid at jeg har lyst til å gå mer på teater og sånt, men så blir det alltid med tanken. Ble inspirert nå til å gjøre et nytt "forsøk", haha. Håper du får en fin uke! :)

Anonym

16.01.2017 KL. 13:08

Hei <3 jeg lurer på hvor du har kjøpt levis buksene dine? de er så fine!

Anonym

16.01.2017 KL. 14:04

når kommer videobloggen? du sa den skule komme iløpet av forrige uke

Annie

16.01.2017 KL. 15:40

hva heter kjæresten din? :)

Misha

16.01.2017 KL. 17:01

Syntes det er gøy med teater!

Anonym

16.01.2017 KL. 17:08

kan du ikke bare inrømme at du dater han venjar, virker som om du lyver for oss lesere når du ikke har skrevet noe om det og han kommer så tydelig frem på bloggen

Anonym

16.01.2017 KL. 17:19

Man lyver ikke når man holder noe hemmelig. For å lyve må man ha fortalt en løgn.

Anonym

16.01.2017 KL. 17:30

virker som* :)

Lisa B

16.01.2017 KL. 18:36

Who you are dating is something super private and I think it's super good how you handle it in social media. You give some hints and peeks and that's just enough I think. Love life is something so personal and also fragile that one must protect it always. But I think you two are so sweet together and the pictures you post are super cute and I can read between the lines that you are very happy which makes me happy whilst reading. The positive energy transfers. I think your posts are honestly so super cute and it makes a warm feeling reading what you write becsuse it reflects on how you feel inside. I hope it lasts and grows as strong as can be for you and brings you nothing but joy and happiness always. <3 xx

Hege Kristin

16.01.2017 KL. 20:24

så koselig :) fine bilder!

Elin

17.01.2017 KL. 20:32

Det virker som kameraten din (eller fyren du dater?) er en bra inspirasjon for deg. Det ser i alle fall ut som at du begynner å like filmer, kunstutstillinger, teater osv på grunn av han (jeg kan ta helt feil, men det virker sånn). Og det gjør deg i mine øyne til en mye bedre blogger.

Blogg er jo også kunst, på en måte. Skriving. Fotografi. Kreativitet. Og at du lærer deg å like film (som er så mye kreativt: lyd, lys, skuespill, kostyme, sminke, videografi osv) vil jo bare hjelpe deg i jobben din.

Eksen min fikk meg interessert i film, og det er noe jeg setter sååå stor pris på i dag. Å kunne sette på en film for å drømme seg vekk i en annen verden, bare for et par timer, er en deilig følelse. Eller å se dokumentarer der du lærer noe nytt. Jeg synes det er vakkert! :-)

Jeg anbefaler deg å sjekke ut topplista på imdb.com, der finner du de filmene som har highest rating i hele verden. De bør du ikke gå glipp av. Selv om du kanskje ikke egentlig liker film, da... :-)

Elin

17.01.2017 KL. 20:36

Jeg regner forresten med at han fyren viser deg de filmene da, da han tydeligvis har peiling på sånt :-) Men du bør i alle fall se de fleste filmene av Leonardo Dicaprio. Jeg kan ikke komme på en eneste film der han gjør en dårlig prestasjon, så det er absolutt ikke bortkastet tid! ;-)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: