hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

21:38 tirsdags kveldJeg er redd for å bli forelsket for å så slutte å være forelsket. Det er vondt å bli såret, men det er undervurdert hvor forbanna vondt det gjør å være den personen som ser motparten i øynene og si at man ikke føler noe lenger.

Jeg føler meg rar og unormal som tenker på det jeg nevnte i avsnittet over. Gashhh. Mamma har sagt til meg hele livet at jeg alltid ligger 10 steg foran, og det er sant. Jeg burde slutte med det.

Jeg har lyst å håret i sleik og kjøre skinnskjørt og lårhøye boots på Vixen Blog Awards tror jeg. Er det innafor? Ah, vent, så klart er det innafor. Vær sikker på deg selv nå, Kristine.

Jeg lurer på om jeg kanskje skal skaffe meg en person her i Oslo som kan hjelpe meg med makeup av og til. Jeg suger på sminke, selv om jeg noen ganger får til å se skikkelig smashing ut. He-hee.

Jeg hadde mareritt i natt om at jeg ble uventet gravid med en tidligere kompis av meg (haha) og ikke hadde mulighet til å ta abort. Det var et skikkelig traumatisk mareritt og jeg våknet helt utmattet da jeg våknet i 6-tiden. Jeg var seriøst oppriktig glad der jeg lå og så opp i taket med et bankende hjerte og puls på 130. Husker jeg gråt og gråt og gråt i marerittet, men at jeg trøstet meg med at det ville bli bra TV for Bloggerne. Haha. Jeg er ikke klar til å bli mamma før om en god stund med andre ord.

Jeg treffer Erica igjen i morgen og jeg tok meg selv i å glede meg skikkelig. Nå er jeg helt ærlig: Det er et knippe mennesker jeg gleder meg oppriktig til å møte. Den jenta har så god energi, og humoren vi har er helt unik. Haha. I'm ready to get drunk with that bitch on Vixen Blog Awards! Det er en del bloggere jeg har truffet i virkeligheten som er relativt kjipe i forhold til hvordan de er på bloggen, men Erica? She's just as funny! Da blir det så mye gøyere å lese bloggen, når du vet det er ekte.

10 kommentarer

Leandra Valencia

17.01.2017 KL. 21:43

"Jeg er redd for å bli forelsket for å så slutte å være forelsket. Det er vondt å bli såret, men det er undervurdert hvor forbanna vondt det gjør å være den personen som ser motparten i øynene og si at man ikke føler noe lenger."

Den traff meg så accurate at jeg fikk sug i magen.

Cecilie

17.01.2017 KL. 22:02

at du drømmer at du er gravid betyr at du er i en åndelig prosses med mye forandringer i livet ditt. skjer med meg når store ting skjer i livet for eksempel når jeg startet på vgs eller fikk kjæreste for første gang :) du er pen <3

J

17.01.2017 KL. 22:21

Har nettopp vært igjennom øverste punktet. Ja, det suger af, men fy faen så mange gode minner jeg sitter igjen med nå som alt er overstått

17.01.2017 KL. 22:55

Når kommer svarene på spørsmålene?:)

Hege Kristin

17.01.2017 KL. 23:27

ha en fin kveld <3

Henniie

18.01.2017 KL. 06:52

Du får ha en fin dag! Du vet at som gravid, så drømmer man mer enn ellers? Man får liksom en livligere fantasi?

Neida, nå er jeg på kanten til å være stygg!

Kos dere sammen!

18.01.2017 KL. 07:09

Når det gjeld forelskinga: go for it. Trur mange, inkludert meg sjølv har kjent på den tvilen, og det einaste du kan gjere, er faktisk å prøve. Det kan ende opp med å gjere vondt, men det som er verdt mykje, kostar mykje

Anonym

18.01.2017 KL. 19:30

"Jeg er redd for å bli forelsket for å så slutte å være forelsket. Det er vondt å bli såret, men det er undervurdert hvor forbanna vondt det gjør å være den personen som ser motparten i øynene og si at man ikke føler noe lenger."

Kjenner meg så igjen i den. Foretrekker faktisk å bli såret framfor å være den som sårer noen andre.

Anette

18.01.2017 KL. 21:31

hvor er sengegavlen fra<3?

Julie

19.01.2017 KL. 20:14

Punkt nummer en er jeg såå enig i! Men er det ikke lov å være litt redd for det? Det er vondt å være den som sier at følelsene ikke er gjensidige, og etter å ha måttet gjøre det har jeg vært veldig redd for å måtte gjøre det igjen. Jeg fikk jo ikke kjærlighetssorg på grunn av at det ikke ble oss to, men fordi jeg såret den personen så veldig.

Da jeg møtte en ny gutt som jeg likte godt, sa jeg til han at det måtte gå rolig, og jeg ikke ville forhaste meg inn i noe. Jeg var rett og slett for glad i han til å noen sinne ønske å såre han. Det funket heldigvis fint, og etter ett halvt år som skikkelig gode venner, og over 2 måneder med å "holde på", ble vi kjærester. Nå har vi vært sammen i to år :-)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: