hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

det positive med å ha mensen

Så klart har jeg mensen og blør mest den dagen det er Blog Awards. Det er så typisk min flaks at jeg bare har lært meg å bare håndtere det. Oppblåst mage, skifte tampong annenhver time og humørsvinginger? Deal with it! MEN, det positive med å ha mensen på Blog Awards er at puppene mine er større!!!Hahaha!! Er det ikke helt SPRØTT å se meg med en håndfull pupper?? Det er som å skulle se Nicki Minaj med flat rumpe. Føles helt unormalt. Men shit, som jeg elsker det. Selv om jeg alltid har vært en kvinne (det er man uansett kroppsfasong), så føler jeg meg mer kvinne enn noen gang. Jeg mistenker at det er de nye p-pillene jeg startet på i høst, men jeg aner ikke - alle kropper er uansett ulike så jeg vil ikke "promotere" en viss type p-pille bare fordi det muligens har gitt meg større pupper. Kanskje jeg endelig har kommet ordentlig i puberteten? Who knows?

Så har man skrevet et helt innlegg om pupper... Jeg har fortsatt mensen og er helt sprø i humøret i dag. Satt på Joe & The Juice og jobbet tidligere i dag, og fikk plutselig pusteproblemer. Dere vet når det er tungt å puste? Som jeg sa: "Enten er det noe galt med meg, eller så er bare denne bh'en altfor stram". Jeg måtte sette meg på en benk utenfor bare for å trekke inn frisk luft og stirre på Frogner-mennesker som gikk forbi uten noen distraksjoner. Noen gikk med sølvballonger og pose fra Vinmonopolet i hånda (åpenbart klar for 20-årsdag i følge tallet på sølvballongene), noen gikk i joggedress og hadde kjøpt takeaway fra McDonald's med sin kjære, noen hadde på seg treningstøy. Jeg finner det fascinerende at vi bare er en haug av mennesker som passerer hverandre på gata, alle på vei til forskjellige steder. Tenker dere også slik noen ganger? Plutselig hadde jeg sittet i kulden ute i en halvtime og stirret, med blanke øyne og mennesker som kastet et bekymret blikk på meg. Hah, jeg så sikkert veldig ensom ut der jeg satt. Og så kom jeg inn igjen på kaféen og begynte å gråte, delvis fordi Slow Dancing In A Burning Room kom på. Herregud, for et kaos av et menneske jeg er. Ha-ha. Jeg kan ikke annet enn å le av meg selv. Man MÅ jo bare le av det?? Livet er ikke så seriøst, og selv om jeg minner dere på det, så må jeg også minne meg selv på det.

Det skjer vel bare veldig mye i livet mitt akkurat nå. Jeg er i en fase hvor jeg utvikler meg ekstremt mye som person. Det føles som om jeg har stått stille i mange år, og at jeg plutselig... begynner så smått å finne ut hvem jeg er og hva jeg vil. Jeg har en LANG vei å gå, men jeg tror denne blomsten endelig begynner å blomstre, jeg. Og så tror jeg at jeg er litt betatt.

Veldig betatt.

Det er skummelt å skrive det, men skal man gå og være redd hele livet, da?

22 kommentarer

Victoria

21.01.2017 KL. 21:56

Hvor er skjørtet fra som du hadde på deg i innlegget: 6 tips for langt og sunt hår?? er så pent!

Kristine Ullebø

21.01.2017 KL. 22:34

Victoria: Topshop <3 Kjøpte det i Dubai

Sandra Marie

21.01.2017 KL. 22:01

haha ja det er fasinerende å tenke over!

C

21.01.2017 KL. 22:15

Hvorfor hopper du ikke over mensen ved å begynne på et nytt brett med pillene? Det var det beste med å gå på P-piller: å kunne slippe mensen :-)

Og ja, det er ikke farlig. Man kan hoppe over så mye man vil. Legen som har sagt det til meg :-)

Barbora

21.01.2017 KL. 23:13

Amazing post! I feel you! Since I was 17 I started chaning drastically and when I was at the beginning of 18 I cried almost every day. We all develope and go through so many emotions but it will shape us to better versions of ourselves♥

Sandy

21.01.2017 KL. 23:21

Det er så gøy å lese bloggen din (spessielt nå!). Jeg har hatt samme utfordringer som deg med "venner" i ungdomstiden, og også hatt noen år hvor livet har stått litt på pause. Men nå har jeg aldri hatt det bedre, og er såå betatt. Lykke til, Kris xx

Hege Kristin

21.01.2017 KL. 23:30

du er heldig :) hva slags p-piller bruker du?

Silje

22.01.2017 KL. 01:05

Tror det hadde vært såå spennende å lese bloggen din om du tok den kraften du har inni deg, den du nå fokuserer veldig på deg selv, og retta den UT mot andre. Du skriver selvfølgelig mye om det du observerer og opplever ifht andre mennesker, men opplever bloggen din som veldig selvstentrert i det siste (men lol, det er jo DIN blogg så hva skal jeg forvente?). Veldig mye "jeg er så kul" "jeg er så rocka" meg, meg, meg. Jeg tror faktisk det er mer kraft i se på hva man kan utrette for andre. Syns det er skummelt å se mennesker som har en sånn holdning til seg selv og livet, for plutselig går det down-hill og da har man jo lite å lene seg tilbake på (men tenker også YOLO, lev i nuet Haha, 1 am thoughts AM I RIGHT). Bare noen tanker! Heier på deg uansett - vi er alle på vår egen vei, og det er selvfølgelig viktig å finne ut av hvem man selv er også.

Rebekka

22.01.2017 KL. 02:54

Elsker at du er blitt så åpen og uhøytidelig på bloggen din! Det er et tegn på selvtillit, og det digger jeg. Stå på!

22.01.2017 KL. 09:10

Fint innlegg :)

may-teresa

22.01.2017 KL. 09:21

kanskje du allerede har hørt disse, meeen vil ba tipse om mine john mayer-favs:

quiet, assassin, do you know me (SØTEST) ooog clarity! sjekk uuut 💕

Alexandra Flaa

22.01.2017 KL. 10:31

Tidligere har det vært "befriende" å lese bloggen din. En jente med små pupper, sånn som meg, som er stolt av det. Trodde jeg i alle fall. Følte bloggen din var et sted hvor størrelsen på pupper ikke hadde noe å si.

Det er bra du finner deg selv, men det blir veldig mye fokus på kropp- for min del.

Ønsker deg en fin dag :)

22.01.2017 KL. 11:30

Djeeeez så lite å skrive om at det lyser igjennom. Siste klikk på denne bloggen. Patetisk.

Maria

22.01.2017 KL. 14:38

Husker du nevnte hvilke piller du går på, og vi bruker samme. Mine pupper vokste nærmest "drastisk" etter jeg begynte på dem, gøøøy! Flott er du

Vilde

22.01.2017 KL. 15:45

My boobs are ok! <3 ;-)

Marie

22.01.2017 KL. 17:19

Tror du at du ikke fikk puste fordi du hadde et angstanfall kanskje? Jeg aner ikke hvordan du følte det, men det er hvertfall veldig vanlig og mange opplever det. Det er ofte lettere å leve med om man vet hva det er :) Hva er du redd for? Jeg håper virkelig ikke at man skal gå å være redd hele livet, men jeg tror jeg har vært det frem til nå hvertfall. For min del hjelper det å snakke med folk man stoler på om det man er redd for. Lykke til videre Kristine!

Elin

22.01.2017 KL. 18:14

Ah gud, jeg tenker ofte sånn når jeg ser andre mennesker. For eksempel om jeg sitter på en cafe inne på et kjøpesenter ser jeg på alle som går forbi og tenker at de alle skal hjem hvert til sitt. Han ene har 3 barn hjemme, og må lufte hunden når han kommer hjem. Hun damen med den store vesken har akkurat blitt skilt og bor i en midlertidig leilighet.. hahaha, høres kanskje sykt ut, men sånn sitter jeg og tenker, og tenker meg hva som skjer i livene til de enkelte........... heh..... Lurer på hva de alle skal når de er ferdig på kjøpesenteret liksom? Alle har hvert sitt liv, og det er så mye forskjellige mennesker.

Lucie

22.01.2017 KL. 18:36

So grunge!!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Lise

22.01.2017 KL. 18:50

Hei. Hva er greia med å rekke ut tunga på annenthvert innlegg? Det ser rimelig dumt ut.

Anonym

22.01.2017 KL. 20:39

Er faktisk veldig enig med Silje over her

Kristine

22.01.2017 KL. 23:13

eeelsker å lese innleggene dine. de tilfredstiller meg sÅ MYE????? you are a goddess, i fuckn love you

JessicaWaldorf.blogg.no

23.01.2017 KL. 14:41

Jeg forstår ønsket ditt om større pupper. Samtidig er det èn tanke som slår meg hver gang du nevner puppene dine; ville du ofret modellkarrieren for en større bh-cup? For slik jeg har forstått det opererer moteindustrien med en 'jo mindre jo bedre'-mentalitet når det kommer til modellenes bryster, midje og hofter? (Med mindre vi det er snakk om plus size, men jeg tror neppe du har planer om å sikte deg inn på den kategorien).

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: