hits

oppsummering: uken som gikk

Ukens tanke: Jeg vet ikke om jeg har overtenkt denne uken, men jeg begynner å innbille meg at jeg ikke er ment for å bli elsket av et annet menneske. I mange år har jeg hatt den følelsen. Det er en sperre i meg, noe rart i meg, som gjør at jeg føler jeg aldri vil kunne føle meg fullkommen. Verken alene eller med et annet menneske. Kanskje jeg har rett, eller kanskje jeg bare er ung og uerfaren. Håper inderlig at det er feil og at jeg en dag er i stand til å både elske og bli elsket. 

Ukens nye opplevelse: Jeg hater å kalle ting "angst", "depresjon" osv fordi det er ord man ikke bare slenger rundt og selvdiagnoserer seg selv med. Folk som kaller seg deprimerte fordi de er nedfor i en dag eller to for eksempel... Det orker jeg ikke. Fordi jeg kjenner mennesker som har depresjon og det er noe som sitter så dypt i deg. MEN. Jeg tror jeg fikk et angstanfall på lørdag. Det slo meg ikke selv at det var det som skjedde der og da, men vedkommende jeg var med fortalte meg det, og da jeg skildret det her på bloggen fikk jeg også kommentarer om at det mest sannsynlig var et anfall av angst. Jeg har ALDRI hatt det før., og fy søren så ekkelt det var. Plutselig ble pusten min skikkelig tung, jeg ble dødsvarm og jeg var på nippet til å begynne å gjøre helt irrasjonelle ting. Hele hodet mitt var et stort kaos av tanker og følelser uten noen spesiell grunn, det følte som en kamp hvor det var meg VS psyken min. Som om jeg så meg selv utenifra, men ikke klarte å gripe inn fordi det var noe perifert som styrte meg. Uff, håper jeg slipper å oppleve det der igjen. Når det roet seg måtte jeg bare avlyse planene for kvelden og ta trikken hjem for å være en kveld alene.

Ukens opptur: Jeg følte meg veldig bra, både utvendig og innvendig på Vixen. Det var deilig.

Ukens sang: En artist jeg aldri har hørt om før. Sjuukt deilig litt sånn jazzzzyyy music! Stupid Face - Raphaelle.

Ukens flause: At jeg twerket oppi Bloggerne-kameraet... OG VGTV-kameraet. Herregud. Takk Gud at intervjuene foregikk på rød løper i starten, og ikke senere på kvelden. Da kunne jeg sikkert hostet opp mye teit.

Ukens bilde: Dette bildet av meg og min kjære Vilde gjør meg glad. Hun er faktisk en av de første jeg ble venn med her i Oslo!

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens craving: Oboy med kokos/mandelmelk!! Uten tvil!! Jeg har drukket litervis av det, når jeg ser hvor mange bokser melk og Oboy det ligger i pappen fikk jeg et perspektiv på hvor store mengder det har gått. Etter trening smaker det ekstra godt!!

Ukens klapp på skuldra: Jeg har kommet i gang i treningsrutinen min igjen og det føles kjempebra. I dag rekker jeg ikke å dra på senteret, så jeg gjør noen styrkeøvelser her hjemme nå etterpå i stedet. Den treningsmatta må være et av mine beste kjøp!

19 kommentarer

Marie

Takk for at du deler det om angsten! Det er noe som er relativt vanlig og som mange opplever, men som veldig få tørr å snakke om. Du er med på å gjøre det mindre tabu, og det er bra! Jeg også håper at du slipper å oppleve det igjen, men prøv å ikke være redd for det. Om du er redd for å få det på nytt øker du sjansen for det. Noe av det vanskligste med angst er angsten for å få nye angstanfall. Klarer du å unngå det, er måe gjort. Ønsk angsten velkommen på en måte og tenk at om den kommer så går det fint, da dealer du med det da. Håper dette var til hjelp og ikke gjorde ting verre.

Hege Kristin

så fin uke <3

Har du lest sunn fornuft-plakaten? Det burde du. Legger ved link.

http://sunnfornuft.unitedbloggers.no

Tine-Marlen

Syns håret ditt så skikkelig bra ut på vixen, har du noen produkter i slik at det går bakover slik det gjør?

Barbora

I think I had an panic attack before but shit I don't even get how come I could have been thinking that way...

Great post♥ loved it

Sara

Angstanfallet du opplevde er kroppens måte å fortelle deg at du bør roe ned litt. Fint at du har fått så mange nye venner, og at du er med på så mye kjekke ting, men vi ser jo at det har blitt mye festing/drikking/sene netter. Går ikke an å holde på sånn i lengden uten å gå på en smell. Så fint at du har begynt å trene igjen, og at du prioriterer alenetid nå. Bra med en balanse, så henter du energi til neste gang det skjer noe gøy.

Selma

Tror du må løfte denne kula et par millioner ganger før rompa di vokser. Prøv heller med mat. Du vet fett, proteiner og karbohydrater er det som bygger kroppen.

å røyke weed kan påvirke psyken og trigge angst. ta vare på deg selv.

Kjenner meg så godt igjen i det første du skriver, har det på akkurat samme måte! Viktig å fortelle seg selv at selv om det føles slik, er ikke dette en sannhet. Det er en følelse, en tanke, men ingen sannhet.

Jeg håper virkelig det går bra med deg Kristine❤️

Hvordan er huden din nå etter kuren med Isotretinoin? Er huden fortsatt like fin som når du gikk på kuren eller har du fått tilbakefall?

Maren

uff, håper det går bra med deg.

ville bare dele og spørre deg om hva du syntes om zero waste? kunne du ha tenkt deg å redusere plast og søppelforbruket generelt? :)

https://www.youtube.com/watch?v=OuABgFsv5pw

Sarah

Hvilket senter trener du på? :)

Selges fortsatt kristine 3 jakkene??:)

Madelen

Jeg tror du hadde likt denne sangen her; before the rumble comes av Andreas Moe!

Annie

Takk for at du deler.

Triste følelser at du føler at du ikke er fullkommen.

Jeg trodde aldri at et annet menneske kunne elske meg, og at jeg selv kunne elske på ordentlig. Slik hadde jeg det frem til jeg ble 22. Nå har jeg møtt mannen i mitt liv, og det er kanskje det som gjør forskjellen.

Noen dager kan jeg føle det at jeg ikke fortjener å bli elsket, men det gjør alle!

Og ingen har sagt at man må det for å få et fullkomment liv, ta det som det kommer og ikke stress. Når du møter det mennesket som gir deg følelsen av at du er god nok, så har du funnet den rette. Og kanskje akkurat nå er du den eneste personen for deg selv? Livet er fullt av overraskelser.

Du er ung og vakker, du er spesiell og verdifull - husk det <3 alt til sin tid. Du finner nok ut av det, og reisen er vakker!

Kristine 3 jakkene selges forsatt ja. @wassens

Anonym

Har også akkurat begynt å komme inn i mine gamle treningsrutiner igjen. Men har gått litt tom før øvelser, så jeg synes det hadde vært veldig gøy om du hadde skrevet et innlegg om treningen din:) Er nok flere enn meg som trenger noen tips for å komme ordentlig i gang, og ikke minst kanskje med helt nye øvelser

Tror du at du kunne lagd en video eller innlegg med de øvelsene du gjør? :) trenger litt inspirasjon

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no