hits

noe jeg virkelig må jobbe med

Aaaah! Dere! Denne sangen må dere høre: Come Around - RaphaelleGud, denne uken har så vidt startet og den er allerede superhektisk. Jeg skulle egentlig til Polen med Erica torsdag til fredag, men det er så mye som skjer her hjemme at jeg måtte avlyse. Fordi! Jeg feirer nemlig 20-årsdagen min i helgen. Så jeg stresser med ditten og datten om dagen, løper rundt fra A til B og fra B til C. Jeg gleder meg da - det er første gang jeg feirer bursdag siden... barneskolen. Wow. Er det noe jeg hater så er det å lage arrangement på Facebook, jeg mener.. HVA OM INGEN TRYKKER SKAL. Jeg var på telefonen med Håkon i går og han synes jeg var altfor hysterisk, haha. Det er definitivt noe jeg burde jobbbe med. Jeg er så innmari redd for å bli avvist, derfor er slike scenarioer det verste for en person som meg.

Det jeg seriøst prelle av meg. Jeg merker det begrenser meg på mange områder. Vel, bursdag blir det i alle fall. Tjohei!

Oppi alt dette er vaskemaskinen vår ødelagt, og jeg ser at jeg er tom for p-piller så jeg må kave meg avgårde til helsestasjonen i dag for ny resept. Men, det hjelper ikke å klage dere, det har jeg lært. Jeg får bare skru på effektiv-knappen og krysse av så mye som mulig på lista. Forresten!! Jeg holder på å redigere video som kommer i løpet av de neste dagene :-)

27 kommentarer

Vanja Kathrine

Kjenner til følelsen med bursdag ja! Fyller 20 snart selv, og stresser allerede med om noen kommer eller ikke!

Hege Kristin

det er sikkert mange som vil komme i bursdagen din :D

Sarah

Så kul och fylla år :)

hva skjer med roommaten din når erica skal flytte inn? Du kaster vel ikke henne ut til fordel for erica?

Anonym

Ikke for å kritisere deg men jeg hadde blitt forbannet hvis en venninne jeg planla å reise på ferie med bare droppet hele greia for å feire bursdagen sin i stedet. Man setter jo den andre i en knipe om du skjønner.

silje

anonym over her: antar at de skal på noe jobb-relatert, og det ikke er en ferietur de har planlagt i lang-lang tid. i så fall tror jeg nok kristine hadde flyttet bursdagen sin :)

Camilla

Hvor er toppen din fra?? :D Fin!

Victoria

Bare til info: du ringer bare legekontoret så sender de over en ny e-resept til apoteket ditt - du trenger ikke dra på helsestasjonen hehe. Ble sykt glad når jeg fant ut av det, gjør en travel hverdag LITT enklere. <3

Anonym

Hei, kan du skrive et innlegg om pupper.

Er 17år og helt flat..påvirker selvtiliten min

Kaia

Haha..Helsestasjonen?!?!

Har du ikke lege som kan gjør dette e-resept. Altså du er ikke 5 lenger :P

Kaia

Haha..Helsestasjonen?!?!

Har du ikke lege som kan gjør dette e-resept. Altså du er ikke 15 lenger :P

Silje

Må bare si jeg elsker bloggen din. Har fulgt deg i flere år nå, og synes du virker som en veldig snil person, og ser store forandringer både på personlighet og utseende. Du har blitt mye mer voksen, og det mener jeg positivt!

Lucie

There is some kind of fur on your sofa and it looks like you have wings :)

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Barbora

Really nice photo!

Haha yaa I can see the wings too' Don't worry about being rejected I believe it will be all great <3

Anonym

tror ikke du kan gå til helsestasjonen når du er fylt 20 :) da må du til legen

Hvorfor går du på p-piller? og er det noe du vil anbefale om man har lyst til å begynne?

Hanna

Hei Kristine,

Jeg har lenge lest bloggen din og syns den er varierende og inspirerende. Fortsett med det.

Men det er en ting jeg har reagert på den siste tiden og det er hvordan du snakker og informerer leserne dine om p-piller. Du skriver i et innlegg at du har fått større pupper av p-piller. Det er kanskje ikke noe du tenker på vil påvirke leserne dine, men det gjør det. Jeg har en lillesøster på 14 år som også leser din blogg. Samme kvelden som du skrev at du hadde fått større pupper av p-piller, kommer søsteren min ned på rommet mitt og spør meg om jeg har p-piller hun kan "låne" av meg. Hun hadde nemlig hørt man fikk større pupper av det.

Når det kommer til medikamenter som må skrives ut hos legen og som ikke inneholder stoffer som ikke er naturlig for kroppen, syns jeg det er ekstra viktig å tenkte på hvordan man uttaler seg om det. Jeg vet at for deg er p-piller kanskje like normalt som det å pusse tenna eller dusje om kvelden, men for andre som ser opp til deg og ikke er så voksen i hodet enda, vil se på dette som noe annet, et hjelpemiddel til å få større pupper. Digger at du skriver personlig, men noen ting er kanskje ikke vits å nevne.

Hilsen bekymret storesøster

Selma

Enig med storesøster over her. P-piller er et prevensjonsmiddel. Du bruker pillene feil.

Anonym

Hei Kristine!

Jeg fant en side idag der de selger masse fint undertøy, bikinier osv og jeg vil gjerne tipse deg om den! :D

www.yandy.com

Var så mye fint der, når lønninga kommer blir jeg sikkert å kjøpe halve nettbutikken, haha! Så mye utvalg, å så mye sexy!

Jeg gikk på p-piller i 1 år. Pillene har fullstendig FORSKJELLIG virkning for ALLE. Ingen jenter er like og må gå på pillene av ulike grunner. Jeg valgte å gå på pillene på grunn av ekstreme mensensmerter som var så vonde at jeg ikke greide å gjøre noe som helst hvis jeg fikk kramper. Det var så ille at hvis jeg visste jeg fikk mensen en dag, måtte jeg holde meg hjemme fra skolen fordi jeg visste at smertene ville bli for sterke til at skole var et alternativ.

Man kan ikke bare "anbefale" piller til folk. Det er ikke det Kristine gjør her, men folk må slutte å tro at p-piller er et lettvint produkt man kan anbefale, som om det er å anbefale en shampo eller en ny ingrediens i pannekaker.

Det er IKKE så lett å bare begynne på piller for å få større pupper. For det første skjer ikke det med alle, og for det andre så skal ikke pillene brukes på grunn av det.

Jeg sluttet på pillene fordi jeg merket store endringer i humøret og personligheten min. Jeg ble deprimert og ville ta selvmord. I tillegg mistet jeg mensen, og gikk opp 6 kg.

Med en gang jeg sluttet på pillene, gikk jeg ned 5 kg i løpet av to uker. Det var mest sannsynligvis vannvekt som oppstod av pillene.

Jeg ble plutselig også gladere og fikk energi igjen.

Det tok meg 6-7 måneder før jeg fikk mensen igjen, og nå har jeg en helt forferdelig mensen. Mensen kommer aldri til riktig tid og har en syklus på 60-70 dager.

Jeg angrer så sykt på at jeg begynte på dem og jeg ville aldri anbefalt det til noen med mindre de ikke ser noen annen løsning på å bli kvitt krampene. Det måtte jeg, men jeg angrer fortsatt.

P-piller er også bevist at hvis man går på dem over flere år vil det hemme evnen til å bli gravid senere.

Denne kommentaren er ikke skrevet til bare Kristine, men alle jenter som sitter bak skjermen og tenker "jeg vil ha store pupper, jeg må begynne på p-piller". Dere er virkelig IKKE klare til å begynne på dem. Ikke i det hele tatt. Den tankegangen beviser det.

Og jeg synes du, Kristine, må begynne å lese Sunn Fornuft-plakaten. Personlig synes jeg det er greit å nevne p-piller av og til for det er en naturlig del av ditt liv og mange kvinners liv, men det er flere andre ting som kanskje burde tenkes gjennom. Da mener jeg IKKE bildene der du viser mye hud, for de bildene virkelig DIGGER jeg! Jeg peker mot reklamen for å fylle på leppene. Jeg fatter ikke hvorfor du skriver helt motsatt og rett etterpå reklamerer for det.

Jeg liker å tro at du står for det du skriver, men helt ærlig tror jeg at den reklamen var for penger.

Anonym

Hvorfor lager du deg alltid så til på bildene dine?

elle

Det høres ut som du har et hardt liv!

Du nevner enten p-piller, at du gir så mye faen, eller vin i hvert innlegg.. tenk over at du også har yngre lesere :)

Caritha

Lykke til med planlegging :)

vilde

Hva bruker du p-pillene til? Det er et prevansjonsmiddel..Har ikke fått med meg at du har en kjæreste.

Anonym

Når man bruker p-piller mister man mensen.. Det er kanskje best å være ærlig med leserne dine :D

Anonym

Til anonym over: sjekk fakta før du kommenterer. Det kjem heilt an på kva slags piller ein går på om ein mister mensen eller ei. Det er forskjell på 21- og 28-dagersbrett, nemlig. Har ein 28-dagerspiller kan ein velge å framleis ha mensen.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no