Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

thursday

Leather, leather... and sunglasses! Jeg digger at solen har begynt å vise seg igjen her i Oslo, jeg tipper våren er her før jeg rekker å si ordet av det. Hehe. Derfor er det viktig å utnytte vinteren mens den enda er her - så i dag har jeg gått til Tryvannstua med en venn av meg, og denne gangen hang faktisk Bloggerne seg med også :-) Føret var sinnsykt isete, visse deler av løypa kunne man heller stått på skøyter, haha. Vi var cirka de eneste som hadde ski på beina i løypa, resten tok beina til fots. Men - det var gøy! Spesielt når vi kom frem til Tryvannstua og kunne drikke en kopp varm kakao og kjøpe seg en overpriset Smil-sjokolade. Beste med hele turen! Nå sitter jeg i ullundertøyet hjemme og er rød i kinnene, hihi. Jeg gleder meg til å gå enda mer på ski fremover!

I det siste har jeg satt meg mye på kaféer sammen med venner for å jobbe. Sinnsykt smart, jeg merker jeg blir mye mer effektiv med en gang jeg er utenfor husets fire vegger. Selv om hjemmekontor er dødsdigg det også! Litt variasjon skader aldri :-)

Jeg bare MÅ dele dette fete bildet av Hanna. Vi møttes tidligere i uka for å catche up da hun var hjemme fra København - blir stadig mint på hvor gøy det er å henge med kreative og utadvente mennesker.

Processed with VSCO with b1 preset

Og så fra et bilde av meg her om dagen, hvor eg greide å lage den fineste hair bun'en ever! HVORFOR skal det være så innmari vanskelig? Denne laget jeg faktisk før jeg skulle ta meg en liten powernap, og jeg hadde ikke planer om å se slik ut, men så våknet jeg og bare "damn, my hair looks good!". Er det flere som opplever det jeg gjør - at når man faktisk PRØVER å få en fin bun så går det ikke, men når man ikke tenker over det i det hele tatt så ser den råbra ut??

26 kommentarer

Anonym

26.01.2017 KL. 18:13

det er kanelbollene du må kjøpe på Tryvannsstua!! Det de er kjent for, for en god grunn. Tips til neste gang:*

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 KL. 18:14

sykt fine bilder!

Henniie

26.01.2017 KL. 18:20

Det er så typisk det! Jeg lager mine for stramme jeg, så jeg ser ut som en streng ballerina, haha!

Thea

26.01.2017 KL. 19:09

Elsker når neglene er naturlige. Det er så fint! Når de er sånn passe lange/korte med litt gjennomsiktig rosa neglelakk på; det er det som er fint, ikke sånne lange, spisse. (Etter min mening da).

Hege Kristin

26.01.2017 KL. 19:44

fine bilder <3

Lisa

26.01.2017 KL. 20:58

hahha det siste der, sååå enig! hveeer gang jeg skal chille hjemme får jeg den fineste dotten ever liksom

Tess

26.01.2017 KL. 21:59

Hvorfor er du så fake? Den siste tiden har du skrevet innlegg opp og innlegg ned om at du har funnet deg selv, og at du gir faen i hva andre mener om deg. Når det lyser igjennom at du er så redd for å ikke bli likt. Når den såkalte vennen din som du så fint kaller han begynte å ligge med deg (samtidig med resten av verden) så begynte du plutselig å elske John Mayer, han finner et nytt band du begynner å elske de, han interesserer seg for kunst og jazz da gjør du det også, han går bare i sort og du begynner å elske sort. Det er helt greit at man blir påvirket og tipset om kule ting av venner, men ikke lat som du har funnet deg selv. Du prøver så hardt at Oslos største player skal bli forelsket i deg at du forandrer deg for han! Voks opp og virkelig finn deg selv.

Lisanne

26.01.2017 KL. 23:53

Hahaha, I have always exactly the same with my hair! Struggles..

Anonym

26.01.2017 KL. 23:57

Jeg har sett at noen har kommentert at du har skrevet alt for mye om hvor bra ditt "nye liv" i Oslo er, men jeg er uenig! Leser bloggen din mer enn noen gang fordi den inspirerer meg skikkelig nå, enda jeg har bodd i Oslo hele livet. Blir faktisk i veldig godt humør av å lese hva du skriver for tiden, og elsker også fokuset på veggismaat :) You go girl!

27.01.2017 KL. 02:20

Det hun over her skriver om Oslos største player. Det er virkelig sant. Bare vær forsiktig, kjære Kristine. Dette sier jeg ikke fordi jeg er sjalu. Bare fra en person som er lei av fuckboys. Noe han er, hundre prosent. Og som hun over også sier, du finner deg ikke selv. Du prøver bare å bli 10/10 i hans øyne. Tro meg, har vært der selv

Caritha

27.01.2017 KL. 10:28

Kan bli fryktelig lei håret mitt innimellom :) hehe.

Anna

27.01.2017 KL. 11:03

Oi shit, det var faktisk en perfekt hair bun!

27.01.2017 KL. 12:20

lurer såååå fælt på hvem denne fyren er!

27.01.2017 KL. 13:37

^ Fabian Raw

Beathe

27.01.2017 KL. 14:36

Prøver igjen jeg! Hvor har du kjøpt den skjorta i forrige innlegg? :)

God helg!

Susanne Aa.

27.01.2017 KL. 15:14

Enig med Tess over her.

Hanna

27.01.2017 KL. 16:54

sykt fin på håret her ja!! typisk at det skjer når man bare skal være hjemme, det skjer alltid med meg..

Hanna

27.01.2017 KL. 17:53

hahahah SYKESTE kvelden

Anonym

27.01.2017 KL. 17:59

Hei dere over, det er ikke deres jobb å mene noe om hvem Kristine er sammen med eller ikke. Deres mening om ham får være som den er, men sånne ting må man nesten finne ut av selv. Og det tar den tiden det tar. Så stå på, Kristine! Og ikke bli sittende å tenke på det de over her skrev - det er bare din (og, hvis du involverer dem, de rundt deg sin) sak hvem du er sammen med eller ikke, og det er din jobb å finne ut av om det er riktig eller ikke. Det er ikke opp til bloggleserne dine å mene så mye om det. Men: Det du skrev i et annet innlegg om at du tenker at du ikke kan bli elsket, det burde du være oppmerksom på. Jeg vet ikke hvor dypt det stikker hos deg, men jeg har sittet med den følelsen i mange år og det ødela så mye og gjorde livet så vanskelig at jeg ble nødt til å oppsøke hjelp. Du er garantert ikke uelskelig, men du må passe på at den tanken ikke fester seg hos deg.

God helg! Ønsker deg en strålende bursdagsfeiring:)

Barbora

27.01.2017 KL. 18:25

The bun really looks like a proper nice messy bun♥ haha what a paradox!

Kristine, I tested oboy with coconut milk and it is SOO GOOD☼ top

27.01.2017 KL. 19:00

http://ehtramm.tumblr.com/image/128960318688

Typen til sophie Elise

Carol and Vero

27.01.2017 KL. 20:21

The bun is really good! It happens to me, too, sometimes the best looking hair is undone and messy :D

Line

27.01.2017 KL. 20:44

Til deg anonym, som sier at det ikke er våres jobb å mene noe om noen: Ta deg en jævla bolle.

Vi kan mene hva søren vi vil. Det er det ytringsfriheten er til, og en av hovedgrunnene til at denne bloggen er oppe å går. Den er til for å både engasjere og provosere, og for å nå frem til folk. Rett og slett tjene penger. Kanskje en og annen blogger skriver kun for sin egen del, men la oss være ærlige å innse, at her er det IKKE tilfelle. Sånn er det med alt i verden, at når man er med på leken - og leker rått - ja, da synes jeg man skal tåle steken.

Jeg derimot, synes dette er underholdning på sitt beste, ikke for å være råtten mot Kristine, det ønsker jeg absolutt ikke å være. Hun virker som en søt jente hun, og jeg kan ikke si noe om henne, for jeg kjenner henne ikke.

DET jeg kan si, er at jeg kjenner meg igjen i det alle dere skriver om denne fyren, og at det er morro å hvordan det synes så godt i bloggen. Men hvem er det egentlig sin rett å stemple noen som player? Man er forskjellige som mennesker og jeg synes man skal være forsiktige med å stemple folk for å være noe. Som å slenge rundt med ord som "oslo's største player", bare fordi en person lever en litt annen livsstil en det som er det "normale" eller hva man er vant til selv.

Håper folk kan skjønne dette.

28.01.2017 KL. 01:32

hvem er denne playboyen kristine holder på med som folk snakker om? er han kjent?

Ida

28.01.2017 KL. 11:32

Veldig spent på å høre om bursdagsselskapet ditt :) håper det ble vellykket!

Silje Økland

30.01.2017 KL. 15:55

?Bite the lips of your lover, kiss faces, drink wine and smell the flowers??

Jeg flyttet til Oslo i sommer. Har følt det litt på samme måte som deg. Du er rå, og jeg vil at du skal høre det. Det er mange som tror de vet bedre enn andre, men det må du aldri ta til deg. Du vet best hva som er rett for deg. Du er inspirerende, og jeg synes den nye stilen er så kul. Jeg fant meg selv litt på samme måte. Scrollet på inspirerende sider på IG. Messyheadsss, fahdesss, platinicdreams. Ord som ingen andre sa, men som du føler når du leser det. Quotes som føles så korrekt i det du leser de.

Drikk kaffe på cafeer, bruk mer svart hvis du liker det, og slå ut håret. Smil, le og vær med de som gjør deg lykkelig og glad. Ikke la andre ødelegge for din lykke.

Jeg leser bloggen din, kjenner jeg blir inspirert, og jeg håper at hvis du blir lei deg av det de negative kommentarene sier, så kan jeg love deg at det mange flere som blir glade av å lese det du skriver.

Stor klem. - skal kose meg med Pepsi Max og litt jazz, mens jeg leser poesi.

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits