hits

kristine 20 år

I går feiret jeg bursdag! Selv om jeg stod opp 07:00, endte jeg med å stresse hele dagen... haha, så innmari typisk meg. Dagen begynte med at jeg dro til St. Hanshaugen for å hente heliumsballonger! Tjohei!! Jeg så sikkert rimelig ensom ut der jeg stod på bussen med 10 gigantiske ballonger i hånden min. Haha, noen ganger liker jeg å fikse ting sjæl, bare. Etterpå var det rett i taxi for å kjøpe musikk-anlegg, men så viser det seg senere at en kompis av meg kunne fikse TRE Sonos-høyttalere, så nå sitter jeg her med 4 svære høyttalere i leiligheten. Fett!!! Blir ikke fest uten ordentlig musikk!!

Senere på dagen kom Kristina til unnsetning, og vi pyntet, laget drinker og gjorde alt sammen klart til kvelden. Den jenta der... jeg er så heldig som har henne. Virkelig. Jeg fikk en sånn bestevenn-relasjon til henne omtrent med en gang vi møttes for første gang. Nå er vi naboer. Det tror jeg må være et av høydepunktene i 2016!

Altså, jeg kommer ikke over hvor vakkert dette bildet er!! Ikke sant denne looken kler henne? Clean sminke med røde lepper. Og brynene hennes er jo bare... SMASHHHH.

Jeg fikk såå mange fine gaver i går! 

Superkoselig at Veronika også kunne komme innom selv om hun egentlig var opptatt i går. My bestiiiie!!

Vakre Maria, som jeg har gått i klasse med i 3 år på videregående. Vi var sidemates i mange, mange måneder! Rart å tenke tilbake på synes jeg, faktisk. Nå er begge to i Oslo - hun studerer, og jeg jobber. Videregående føles så fjernt... selv om det egentlig ikke er så lenge siden. Merkelig det der.En av gavene jeg fikk - hjemmelaget vin!! Haha, jeg digger det.

Haha, jeg må bare ta dette bildet med fordi jentene mine i bakgrunnen ser SÅÅ bra ut!!Sofie og Telma! Red lipstick squad. Jeg fikk den fiiineste leppestiften av dem fra Urban Decay - nå blir det masse røde lepper fremover altså. Thank you babes!

9 kommentarer

Mario

Gratulerer med dagen!! Siste post: https://thedevilwearssomething.wordpress.com/2017/01/28/street-style-couture-paris-january-2017/

Aina

Hvor er den toppen fra ,eventuelt har du link? Har sett den i noen innlegg nå og den ser såååååå fin ut <3

Kristine Ullebø

Aina: Zara <3

Hanna

Så fine bilder! elsker stemningen på de - får meg til å ville dra på vors med gode venner og bare kose meg <3 bra at du hadde en fin feiring snuppa!

Hege Kristin

så gøy ut :D fine bilder!

Barbora

Red lips everybody♥ haha hope you enjoyed! It looks like a cozy party

Sara

Elsket håret til hun i midten på bilde nr 5! Håper dere hadde en flott kveld:)

camilla

Den blågrå kjolen til venninna di på det nederste bildet - hvor er den fra?:) Sykt fin

Anonym

Er det gutta fra Suite 16? Hvordan kjenner du dem? :D<3

Gratulerer med dagen som var, forresten!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no