hits

favoritt-frokosten min for øyeblikket

Hei og god morgen! Jeg håper dere har en fin start på uken. I natt sov jeg 9 timer, så jeg er skikkelig opplagt og klar for de kommende 7 dagene. Hva er vel bedre å kickstarte uken med en digg frokost?

Det går veldig i perioder hva jeg har på frokost-tallerkenen min. Jeg vet ikke om jeg har sagt det til dere, men jeg prøver å kutte ut melkeprodukter også nå. Det av to grunner: 1. Jeg vet at vi mennesker ikke har behov for det. 2. Jeg får dårlig hud av det. Jeg føler meg rett og slett MYE bedre når jeg dropper det. Så yoghurt og cottage cheese og alt det der har jeg lagt på hylla for en stund, og akkurat nå er det brødskive med avokado som er favoritten. Sammen med oppskjært pære og et glass Oboy. Med mandelmelk, så klart. Jeg har fått mange av vennene mine til å like det også - sykt moro å se at det ikke er mer som skal til!! Takk til deg som anbefalte å ta et dryss salt i glasset forresten, det smaker helt himmelsk 😃

Sååå det var min frokost. Det finnes jo så mye godt som verken inneholder kjøtt/fisk/meieriprodukt. Hadde ALDRI i livet trodd dette skulle være så enkelt. Bare for et år siden da hun ene i klassen min sa hun var vegetarianer var jeg sånn: "Hvordan klarer du det? Er det ikke sykt vanskelig?". Føler det synet har endret seg radikalt siden den gang.

Fra mat til fashion. Jeg kickstartet ikke bare mandagen med en digg frokost, men også litt velfortjent shopping. Det har jeg ikke gjort på lenge - så jeg følte det var på tide. Spesielt da jeg fant disse NYDELIGE bh'ene/bikiniene!! Hva i alle dager tenkte jeg - HVORFOR har jeg ikke en slik en i klesskapet mitt? Jeg ser for meg de fete antrekkene, hvor jeg kombinerer en slik en med en loose skjorte som er litt kneppet opp. Bestilte den oppe til venstre hjørne, om noen lurer!Angående det; så jobber jeg med et innlegg som tar for seg hvilke nettbutikker og butikker jeg shopper mest på. Det er nemlig mange som har lurt på det den siste tiden, og det forstår jeg, for jeg har i lang tid syntes det har vært vanskelig å finne steder som selger klær i akkurat min klesstil. Men i det siste har jeg funnet myyyye bra!

Processed with VSCO with f2 preset

Når vi først er inne på det, er det noen som vet hvor man får kjøpt slik strømpebukse? Altså, ikke strømper, men strømpebukse, som går helt opp til livet? Har lett etter det i lang tid nå, ååh!

26 kommentarer

Angelica

wow så fin, hvor bestilte du det fra?? <3

nina

Ganske sikker på at de har sånn strømpebukse på kondomeriet ☺

Marte Sunde

Vi har sånne strømpebukser på bikbok :D

Amalie

Du finner det også på eBay 😊

Helene

http://m.ebay.com/itm/332018775243

Jeg kjøpte en sånn forrige måned! Veldig fornøyd :-D

Line

Tror de skal ha sånne på butikken Mye moro, jeg har i alle fall kjøpt det der tidligere! Lurer på om de selger på kondomeriet også.

Anonym

De har sånne strømpebukser på accessorize! Både i nude og svart:)

Hege Kristin

så ut som en herlig frokost :D

Mener å ha sett slike strømpebukser på Nelly!

Kristina

Kondomeriet:)

Kamilla

Hei Kristine.

Jeg er ikke ute etter å shame deg som person, for jeg synes du vanligvis gir et godt og sunt inntrykk av deg selv og dine holdninger, men når jeg leste dette innlegget reagerte jeg litt.

Jeg synes ikke sammensetningen av dine meningen om hva vegetarmat gjør for din kropp og de neste bildene ga et sunt inntrykk for dine unge lesere. Jeg vil anbefale deg å lese/se på sunn fornuft plakaten, for å så lese igjennom dette innlegget med de rådene i bakhodet. jeg tenker spesielt på råd nummer 4/6 og ikke minst nummer 8.

Jeg forstår om du ikke publiserer denne kommentaren, og det er ikke meningen å starte en stor diskusjon, men ville bare gjøre deg obs på den uheldige komboen her :)

Anonym

Jeg kjøper mine nettingstrømpebukser på asos.com :)

molly

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/undertøy/strømpebukser-stay-ups/pamela-mann-200953/fishnet-tights-134094-14/

KJØP ASAP! HER

Kristin

Du kan også få tak i slike strømpebukser i ulike karnevals butikker. Prøv www.finesta.se eller www.partyking.no, og søk på netting strømpebukser. :) Du har for øvrig veldig kul stil for tiden.

V

http://no.boohoo.com/accessories/hosiery

Her fås de til bare 48kr :D

Anonym

Du bør se denne talen om meieri- og kjøttindustrien: https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_436693&feature=iv&src_vid=es6U00LMmC4&v=7lklESe1pMs#t=1m8s. Veldig, veldig bra!

For å si det sånn, melk og meieriprodukt inneholder kaldium og vit B som vi alle trenger og kommer fra naturen så det å si vi ikke trenger det, er direkte bullshit. Ingen krise å droppe melk men da bør du ha noe annet meieri. Det har ernæring gsfysiolog uttalt og. Så du tar feil!

Veronica

Nei, vi mennesker har overhodet IKKE behov for kalsium, kalium og B12, som det finnes aller mest av i kjøtt og meieriprodukter (B12 kan vanskelig fremstilles kunstig, og er ikke særlig helsebringende)

Vi hører fra deg om et par måneder da, når du ligger rett ut med hemoglobin-nivå omtrent lik null og er nummen fra topp til tå ;) Det er en skikkelig fin følelse - kjennes som om man går på puter!

Maren

Det blir mye fokus på mat og bilder i undertøy for tiden, og dette ble nok dråpen for meg. Synes du generelt kanskje bidrar litt til å skape en usunn holdning til mat, kropp og alkohol for tiden. Husk at det viktigste her i verden ikke er være cool, edgy, løkkahipster som drikker vin, spiser vegetar og drar på kunstutstilling i skinnskjørt og netting, fordi det ser fett ut på insta/blogg.

Ida

Kan du utdype den delen om at vi mennesker ikke trenger melkeprodukter? Kalsium er utrolig viktig for skjelettet, spesielt mens man er ung og skal bygge det opp til å bli sterkt. Senere i livet skal man kun opprettholde det, og det kan bli vanskelig hvis du har droppet melk i ung alder.

Malin

Hvooor får man kjøpt de bh/bikiniene??? Var helt nydelige!

Malin

Det er mange andre kilder til kalsium enn melk, bla. kål, appelsiner, tofu, bønner osv. Det er melkebranjsen som har jobbet hardt for å få nordmenn til å tro at kumelk er livsviktig, og det er ikke så vanskelig å se at disse ernæringsfysiologene ikke er nøytrale når de uttaler seg. Hvordan forklarer dere at Skandinavia er i toppen blant melkedrikkere, men samtidig ligger høyt i listene over land med stor andel beinskjørhet?

Anonym

slapp nå litt av folkens...norge henger ekstremt langt etter resten av verden når det gjelder mat som medesin! det går absolutt helt utmerket fint å leve et liv uten meieriprodukter som vi har blitt proppet hodene våre fulle med at er supersunt helt siden barnsben! b12 er ikke vanskelig å fremstille kunstig,du kan få det i form av piller,sprøyte hos legen + plaster.anbefaler b12 fra stoffet methylcobalamin som er mye bedere en de billige variantene man får i norge.en artikkel om b12 her for de som trenger det utdypet:http://www.peacefuldumpling.com/vitamin-b12-eat-your-dirt. meieriprodukter kan gjøre mange mennesker syke bare les dette:http://www.apollon.uio.no/artikler/1997/psykoser.html la nå kristine spise det som hun føler er best for sin kropp og helse!

Anonym

Mange som tydeligvis bør lese seg opp på gva meieri gjør med kroppen før de kommenterer at det er farlig å kutte det ut.

Anonym

Jeg syns du er flink jeg, Kristine! Stå på.

Selger på eBay, jeg kjøpte via link på bloggen til Annijor veldig fornøyd!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no