hits

det jeg savner mest med å bo hjemme

Hoodie girl! Jeg har seriøst så grusomt hår om dagen at det er så og si den eneste løsningen. Babyhår og frizz EVERYWHERE! Flere som sliter med det på denne tiden av året? Vel, jeg smiler fortsatt. FORDIIIII.. det begynner å bli lysere ute!! Endelig! Og fordi det skjer mye moro fremover! Jeg gleder meg til å dra på kunstutstilling på torsdag, jeg gleder meg til å slappe av i helgen, jeg gleder meg til lansering av Bloggerne 20. februar, jeg gleder meg til JOHN FUCKINGS MAYER I MAI. Herregud, jeg gleder meg såååå! Er det flere som har tenkt seg dit, eller? Pulsen min steg seriøst da jeg fikk nyheten i går. Det kommer til å bli helt magisk.

Jeg elsker nabolaget miiiiitt. Hihi. Jeg eier forresten ikke leiligheten jeg bor i - til dere som har lurt på det. Jeg leier - rett og slett fordi jeg ikke har visst helt hvor i Oslo jeg har lyst å bosette meg i flere år. MEN.. Now I know! Jeg har fått tilbud om å kjøpe leiligheten før leiekontrakten går ut, og det frister veeeeldig.Det jeg savner mest med å bo hjemme er ikke å komme hjem til ferdig middag eller å slippe å ta oppvasken selv. DET jeg savner er bil i enkelte situasjoner. Som for eksempel når Kiwi selger 8-pakning Pepsi Max og den er for tung til å bære fra butikken og hjem til meg når jeg har 3 handleposer med mat. Eller når jeg skal kjøpe høyttaler-anlegg på andre siden av Oslo og jeg må bære det med meg på buss, trikk og t-bane. DA hadde det vært OK å ha bil å putte det i, og kjøre frem til dørstokken. Men altså, jeg overlever! Det er heldigvis få ting jeg synes er veldig negativt med å bo for meg selv. Ser dere det mamma og pappa? Jeg klarer meg heeelt fint! Tror de er er litt imponert, jeg. Hehe. Jeg SA jeg var et selvstendig menneske. Som elsker... elsker... ELSKER å være alene.

ps: videobloggen kommer i morgen kveld :) Det er en video jeg har gjort i et samarbeid, så jeg er dessverre ikke alene om å bestemme premissene. Takk for at dere er tålmodige, babes!

14 kommentarer

Du mener 20 februar?

Kristine Ullebø

Anonym: Så klart! Takk for at du oppdaget det :)

Anonym

Hvor er John Mayer-konserten? :)

Kristine Ullebø

Anonym: Oslo Spektrum om jeg ikke husker feil! Søk på Facebook eller ticketmaster så får du opp :)

Linn

Få deg en trillebag, det er veldig populært i Spania for unge og gamle da de kjøper mye vann der :-)

Lucie

I want your shoes!!! I've been trying to find a pair like yours for so long!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Var på en privat fest i LA for noen dager siden hvor Mayer spilte -- han er veeldig flink! Så gled deg🙌🏼 Dette var privat konsert tho så helt annen vibe enn en stor konsert ettersom vi satt og spiste ++ mens han stod typ 10 meter unna og spilte gitar men likevel, blir sikkert fantastisk på konserten du skal på også!

Vært på to John Mayer konserter, han er fantastisk flink <3 hans sanger har jeg hørt på i flere år og går aldri lei

Tina

Jeg tar rett og slett med trillebag på butikken når det er salg på Pepsi Max. Litt kleint så drar når det er lite folk, men på vei til og fra ser det jo uansett bare ut som du skal reise :-)

Kristine Ullebø

Tina: HAHA! Elsker deg for det!!!

Anna Telle

Hvor er skoene fra?

Kristine Ullebø

Anna Telle: Dr. Martens :)

Thea

hei! lurte på hvor skinnjakken du hadde her er fra? Den var sykt fin, og har lett etter en skinnjakke jeg liker lenge nå

Kristine Ullebø

Thea: hey! den er fra BLK DNM <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no