hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg sliter med å finne mennesker som matcher meg

Denne Instagram-brukeren må dere følge. Altfor mye, ja, faktisk altfor mye inspirasjon å hente der. Jeg blir nesten litt smågal, for jeg sitter med så mye inspirasjon til bilder jeg vil ta, tekster jeg vil skrive, mennesker jeg vil møte, ting jeg vil gjøre og til livet generelt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere alt sammen. Jeg tar en dag av gangen. Heller for mye inspirasjon enn for lite.

I går laget jeg en videoblogg hvor jeg gråt, og jeg innså at jeg aldri har grått foran dere... tror jeg? Jeg vil at dere skal få komme tettere innpå meg, følelsene mine og refleksjonene mine, men på samme tid hater jeg å opptre "stakkarslig". Vel, vi får se. Dere får i alle fall nok gråting på Bloggerne, haha. SOM forresten har premiere neste uke!!!!!! Herreguuuud!!

Et bilde fra lørdag. Etter en lang dag i på ski i marka var det sinnsykt deilig å ta seg et glas rødvin og lage taco. Taco med beans er så godt at jeg har helt glemt hva kjøttdeig smaker, haha.

Jeg så dette bildet og innså at: 1. i dag skal jeg ha på meg rød leppestift. 2. i kveld skal jeg farge brynene. 3. jeg har lyst å begynne å sminke meg mindre. Lite sminke er så fint, jeg har fått HELT avsmak på overtegnede bryn, heftig contour, masse highlighter og alt det styret. Kardashian-sminken som jeg liker å kalle det. Uff, nei, jeg synes bare ikke det ser noe bra ut i det hele tatt. Jeg vil bli litt brun og få fregner slik at jeg bare trenger å drysse på litt pudder på huden om morgenen, og så vil jeg bare bruke litt mascara for å fremheve øynene - ingenting annet enn det. Problemet er bare at jeg er et vanemenneske, og jeg finner en slags trygghet i disse vanene mine. Men jeg vil bevege meg bort fra det. Jeg vil prøve ut ny sminke og skape annerledes looker. 

Jeg elsker dette bildet av meg og Erica. Gleder meg til å se henne igjen på torsdag! Hadde aldri trodd at jeg skulle bli noe god venn med noen bloggere fra Norge skal jeg være ærlig, for ja.. vi er forskjellige, hele gjengen. Og godt er det, da. Av og til føler jeg at jeg sliter med å finne mennesker som matcher meg - om det er fordi jeg kanskje er litt kompleks som person eller bare fordi jeg er kresen, I don't know. Men Erica er en jente jeg oppriktig digger å henge med. Livet er fint når man finner slike mennesker.

Akkurat nå har jeg kommet hjem fra et møte og vurderer å sette meg på en koselig kafé her på Løkka for å jobbe. På Godt Brød, kanskje? De har gratis WiFi og mandelmelk til kaffen. Haha, HELT hekta er jeg blitt. Men altså, du  smake vanlig svart kaffe med mandelmelk i. Det er helt nydelig! Jeg blir varm i kroppen bare av å tenke på det - så jeg skal ta på meg ytterklærne nå og komme meg ut døra med en gang denne bloggposten er ute. Det er det som er så deilig med å bo på Grünerløkka - alt ligger rett rundt hjørnet.

27 kommentarer

s

07.02.2017 KL. 15:14

Hvor har du kjøpt toppen fra forrige innlegg?? :O

Kristine Ullebø

07.02.2017 KL. 15:53

s: nelly <3

07.02.2017 KL. 15:43

Hvis det er Alpro mandelmelk du bruker, kjøper du den mandelmelken med sukker i, eller den uten? Vet ikke hvilken jeg skal kjøpe

Kristine Ullebø

07.02.2017 KL. 15:44

Anonym: Den som er søtet kjøper jeg :) Den blå! Smaker best etter min mening ;*

07.02.2017 KL. 15:51

Du har publisert en video hvor du gråt før. Rett etter en casting, hvor du bare følte at det var alt for jævlig overfladisk - og den videoen ble satt utrolig pris på. Blir så glad for de superærlige videoene dine. Så gjerne publiser videoen du spilte inn igår!

Kristine Ullebø

07.02.2017 KL. 15:53

Anonym: Stemmer det!! Så hyggelig å høre, da vet jeg det <3 Jeg elsker å være åpen og ærlig med dere!

Sandra G.

07.02.2017 KL. 17:06

Innlegget ditt "Jeg tror vi må ha en debatt" inspirerte meg til innlegg på bloggen min :)

Anonym

07.02.2017 KL. 17:13

Syns det er litt merkelig å lese engelske småord her og der som ikke passer helt inn. Ellers et fint innlegg, det er deilig å bruke lite sminke!

dreamofstyle

07.02.2017 KL. 17:25

Utrolig fine bilder! Er så enig med deg, får helt vondt inni meg av de hardcore bryna og et ansikt bortgjemt i contour. Men, så får folk bestemme sjøl;) Men er så utrolig pent med mindre sminke. Ha en topp tirsdag!

Anonym

07.02.2017 KL. 17:38

Er det øverste bildet et hint om kjæresten din?

Hege Kristin

07.02.2017 KL. 17:58

<3

ingagilberg.blogg.no

07.02.2017 KL. 19:06

Hva synes kjæresten din om at du spiser mye plantebasert? Gjør han det også? :-)

Anonym

07.02.2017 KL. 19:08

Vet du hvor den mørkerøde/burgunder leppestiften er fra, og hvilken farge den er i? Nydelig!! <3

Inga

07.02.2017 KL. 19:20

Du framstår ikke stakkarslig hvis du gråter, du fremstår bare menneskelig. Ikke glem det :)

Anonym

07.02.2017 KL. 20:05

Hei! Jeg liker bloggen din veldig godt. Men det er en ting som er litt irriterende, og det er at bildene er så store. Spesielt når de står på høykant, eller hva man skal si. Må liksom bla langt nedover og ser bare 1/3 av bilder samtidig. Får liksom ikke helheten. Hadde vært bedre om det passet inn i skjermen, om du skjønner hva jeg mener. Jeg har en 13 toms skjerm. Ellers synes jeg du må stå på videre! :)

S

07.02.2017 KL. 20:39

Til overskriften, fordi du ikke er deg selv 😊

S

07.02.2017 KL. 20:50

Sjekk innboksen din på facebook! Har skrevet til deg, haha :)

S

07.02.2017 KL. 21:07

Hallo, ikke bland meg med den andre S!! Se på ip-adressene haha

Kristine Ullebø

07.02.2017 KL. 21:11

S: Nei, så klart ikke!! <3 Sjekker mld på facebook babe!

Emma

07.02.2017 KL. 21:26

Siden jeg elsker og digger bloggen din noe jeg har gjort de siste 4 årene så vil jeg bare fortelle deg noe. Jeg skulle gjerne likt at du skrev innlegg på samme måte som sånn du er på f.eks. Snap. Jeg vet ikke om du skjønte det jeg. Men på snap f.eks. er du ekstremt layback og cool, men noen ganger når du skriver på bloggen kan det virke litt som at du prøver så hardt med å vise oss at du drikker den vinen eller leser den poesien. Dette er ment som konstruktiv kritikk kun fordi jeg elsker deg og bloggen din. Du er sykt inspirerende, men jeg kan forstå noen av de som mener det med den forbanna vinen eller poesien da. Det er i bunn og grunn ikke poesien det er noe galt med, det er hvordan du fremstiller det på bloggen i forhold til på snap. Håper du forstår

Anonym

07.02.2017 KL. 21:27

Kommenterer så og si aldri på blogger, men så nettopp mystory'en din og døøøde!! Hahahahaha, du må snakke østlandsk mer, jævlig gøy å høre! Og når jeg først er i gang med en kommentar; guuuurl du er nydelig! Digger den veien bloggen din har tatt i det siste, du er RÅ <3

Helene

07.02.2017 KL. 22:47

God kveld Kristine!

Jeg så nettopp my storyen din angående om å finne seg selv. Jeg forstår så utrolig godt om du blir såret av disse spydige kommentarene. Personligheten vår er noe nært. Noe egent. Det er vårt. Derfor kan det være så sårt for mange å bli kritisert på dette området. Som du sa, har du mest sannsynlig ikke funnet deg selv, men hvem har det i en alder av 20?

Jeg har psykologi på skolen. Forleden hadde vi nettopp om personlighet, hvor jeg lærte at vi mennesker utvikler oss hele livet. Selvsagt er det noen egenskaper som er mer stabil, men å finne seg selv ble ikke nevnt. Hvorfor? Det er nok utrolig krevende å forske på, og når vi har ?funnet? oss selv, tror jeg neppe at vi funnet oss selv. Som nevnt: vi er i stadig forandring.

Verden er i stadig forandring, som tilsvarer at unge som oss, lar seg lett påvirke. Dette er helt normalt. Da jeg var 13 år, trodde jeg som alle andre at jeg var ?fullkommen?. Det trodde jeg også da jeg var 16 år. Likevel var det stor forskjell fra 13 år meg og 16 år meg. Jeg trodde jeg var meg selv, (iallfall til en viss grad) men sannheten er at jeg var mottakelig for alle typer sosiale mediene rundt meg. Jeg følte den ene trenden etter den andre. Gjorde som den ene bloggeren etter den andre. Er dette rart? Selvsagt ikke. Jeg var i utvikling.

Som du selv sa ?fordi andre bloggere drikker vin, kan ikke jeg også gjør det??. Denne setningen fikk meg til å skrive denne (lange) kommentaren. Før var du en mer typisk rosa blogger, om jeg får ?stemple? deg. Det var da vi ble kjent med deg via bloggen. Da var du yngre. Da var du i utvikling, som meg, og mange andre. På den tiden gjorde du ting som andre bloggere gjorde. Andre bloggere gjorde også som deg. Dette kan tolkes som inspirasjon, og ikke som om å ikke finne seg selv.

Du ble inspirert til å drikke vin og se på kunst. Du oppfordrer leserne dine om å dra på en kunstutstilling, og prøve nye ting. Om jeg drar på en kunstutstilling, har jeg plutselig ikke funnet meg selv, fordi jeg gjør som deg? Det er det disse kommentaren sier.

Jeg konkluderer dette med at du, jeg og alle er i en varig forandring. Det er ikke lett å finne seg selv. Vi henter inspirasjon overalt. Å finne inspirasjon vil jeg ikke si at man ikke har funnet oss selv. Tvert imot, det kan hjelpe til å finne oss selv. Som en klisjé som jeg er, sier jeg: fuck de andre, og fokuser på deg selv, og det som gir deg livsglede! Også avslutter jeg det hele med et av mine favoritt sitat: ?honestly, as long as you´re happy who the hell cares?.

Beklager om denne kommentaren ble for lang, men merker at jeg har begynt å engasjere meg mer for ting generelt i den siste tiden. Derfor ble alle tankene mine skriblet ned her, og videre sendt til deg.

Retrolykke elsker

07.02.2017 KL. 23:37

Du burde prøve Retrolykke i Markveien, verdens koseligste sted og folk og bra kaffe(tror de har mandelmelk) OG de har gratis internett!

Anna

08.02.2017 KL. 10:08

Vil bare si at jeg finner bloggen din SÅ inspirerende om dagen. Du er en av få bloggere jeg leser, og det er så sinnsykt godt å slippe å lese om det alle andre bloggere i Norge skriver om. Du skiller deg ut på en bra måte. Litt mørk, men samtidig lys. I like it!

thea

08.02.2017 KL. 23:23

enig med anna over her, dritkult !

Anonym

09.02.2017 KL. 18:24

Bad boy, eller god mann. Du må velge en, enn kan ikke få begge.

Anonym

10.02.2017 KL. 16:42

hva bruker du til å redigere bildene dine? spesielt det med deg og erica? :))

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: