hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

veggielicious

Er det noe jeg setter ekstremt stor pris på nå som jeg har flyttet ut, så er det å bli invitert på middag. Det er rett og slett luksus! Tenker flere kan kjenne seg igjen i akkurat det - eller hva? I går ble jeg med Fabian til broren hans hvor vi spiste deilig indisk:Altsååå!!! Med en gang jeg hørte ordet vegetariansk lyste jeg opp, haha. Denne retten må jeg skaffe meg oppskrift på! Vi fikk servert gryterett/suppe (jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det) med kikerter, poteter, kokosmelk og masse deilig krydder i, toppet med det diggeste tilbehøret og noe jeg tror var hjemmelaget hvitløksbrød. Å være god til å lage mat er en egenskap jeg virkelig beundrer, jeg har selv vokst opp i en familie hvor vi lager masse mat bra bunnen av og det er jeg utrolig glad for. Jeg elsker å stå på kjøkkenet enten for meg selv eller med en jeg er glad i og kokkelere med deilig musikk på høyttalerne, faktisk er det noe jeg har lyst å legge ekstra mye tid og krefter i fremover. Det er vel bare nettopp det det står på - tid... Jeg synes dagene går altfor fort, og da er ikke en middag som tar 2 timer å lage som står øverst på listen. Dessverre ender jeg opp med å nøye meg med avo toast for dinner i altfor mange tilfeller... Haha. MEN, det handler kun om å være effektiv! Man får til det man vil - og jeg har virkelig lyst å bli flinkere på kjøkkenet :)

Nå har jeg seriøst drøyet å dra på matbutikken i 2 hele timer. Det er så SINNSYKT kaldt ute, jeg blir frossen bare av å se ut vinduet. Men nå må jeg virkelig komme meg avgårde!

13 kommentarer

Johanne

08.02.2017 KL. 17:09

Jeg anbefaler deg veldig å prøve oatly sin havremelk med sjokolade, den er serr noe av det beste jeg har smakt, såå mye bedre enn vanlig sjokomelk! haha har bare en sånn trang om å få andre til å prøve den også, for den er så god:D

Ida

08.02.2017 KL. 17:29

Det er jo alpro sin sjokomelk som er det diggeste i verden, virkelig. Også må du prøve en lenny and larry´s cookie fra deli de luca - veganske og det beste som finnes!

J.

08.02.2017 KL. 17:35

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor du får så mange negative kommentarer. Jeg ser at du har forandret, utvidet horisonten mer - hvorfor er det så negativt for noen? Du er mer reflekterende, mer ekte, du skiller deg mer ut. Du gir mer faen, har mer attitude. Du nyter livet mer, setter mer pris på ting - alle så gode egenskaper. Fortsett å spis veggie, drikk vin, gå på kunstutstillinger, reflekter. Det er viktig, inspirerende og gjør deg mer interessant. Ikke slutt med det, tross kommentarene! Jeg heier på deg.

S

08.02.2017 KL. 17:36

Hun er ikke ekte, real copycat

Henniie

08.02.2017 KL. 17:37

Idag ble det pizza med pesto og mozarella og tomatsaus :) Kjempe godt! Og vegetariansk :D

Hege Kristin

08.02.2017 KL. 18:37

nam :D

Kristine Larsen

08.02.2017 KL. 19:15

Åhhh så fantastisk digg ut!

F

08.02.2017 KL. 20:47

Ser ut som (og går ut ifra det ettersom dere spiser indisk) naanbrød :) Indisk er det beste!

A

09.02.2017 KL. 16:23

Er såå glad for å se at du spiser mer og mer plantebasert! Jeg er nettopp blitt vegetarianer -åpnet øynene mine i høst og har oppdaget så utrolig mye digg vegetarisk og vegansk mat. Heier på deg! Du er så inspirerende

Vilde

09.02.2017 KL. 18:26

Hei!

Leste akkurat innlegget ditt om å være for tynn. Når jeg nå leser at du ofte ender opp med avokadotoast til middag så fikk jeg lyst til å skrive en liten kommentar. Ikke for å kritisere, for jeg har vært i samme situasjon selv. For et halvt år siden dro jeg i førstegangstjenesten, hvor det blir gjort en rekke fysiske, psykiske og medisinske tester. Jeg scoret for det meste bra, utenom på vekt. Jeg fikk beskjed om at jeg var for tynn, veide for lite og at jeg måtte gjøre noe med det for å ikke får problemer senere i tjenesten. Jeg hadde lenge tenkt på og "prøvd" å gå opp i vekt, men alltid holdt litt igjen likevel, ikke vært så konsekvent med å spise fulle måltider til en hver tid osv.. Da jeg startet i forsvaret bestemte jeg meg for å virkelig gå inn for en vektøkning. Jeg satte meg mål for hvor mye jeg skulle spise til hvert måltid (3-4 brødskiver til frokost, alltid en frukt til mellommåltid, nesten middagporsjon til lunsj, full middag + kveldsmat). Dessuten spiste jeg til samme tid hver dag (naturlig når man har oppsatte spisetider) og kanskje viktigst av alt - jeg spiste sammen med de andre soldatene og var bevisst på å spise like mye eller mer enn de rundt meg. I tillegg har det vært litt trening, men ikke overdrevent mye fysisk (er på båt, så er ikke av dem som løper to uker i skogen med tung sekk). I løpet av fem måneder gikk jeg opp 6-7kg, og har aldri hatt så mye energi som nå. Poenget mitt er vel egentlig at man virkelig må gå inn for det, sette opp en plan (enten mentalt eller på papir) for hvordan man skal klare det. Jeg har troen på deg!

Synes du er vakker uansett, og synes du stråler ekstra mye for tiden! Herlig å se at du har så mye å glede deg over! Og så er jeg helt enig med J. over her, fortsett å utforske nye sider ved deg selv, syns bare det er bra å lese en blogg med litt mer dybde, refleksjoner, vin og poesi. Vi kan alle ha godt av litt nye input i en hverdag som ofte handler om å gli inn i mengden.

Anjali

09.02.2017 KL. 18:34

Kjære, det er ikke hvitløksbrød lol. Det heter nan.

Anonym

11.02.2017 KL. 20:22

Hei Anjali. Det heter faktisk nAAn.

Anjali

11.02.2017 KL. 22:21

Kjære anonym, tror nok jeg vet hva det heter. Jeg er faktisk fra India.

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: