hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg var så tynn at jeg mistet mensen

Jeg husker jeg kjøpte meg en badevekt da jeg flyttet til Oslo. Bare for å... holde tritt med vekten. Passe på at det ikke gikk nedover. I fjor på denne tiden var jeg altfor, altfor tynn. Jeg vet ikke hva som skjedde.. Det var vel en kombinasjon av for mye festing og for lite mat. Helt ubevisst, så klart. Man ser ikke hvor ille det er når man står i det, selv om jeg kunne ta bilder av meg selv og se at "shit... jeg ser jo faen meg ikke ut". Det er ikke rart at folk rundt meg ble bekymret.

Jeg husker en varm dag i april rett før russetiden, jeg var i byen med russebilen min for å gjøre noen innkjøp til bilen vår. Telefonen min ringte. Det var modellbyrået mitt i Sverige, og jeg hadde en ekkel følelse på det da jeg så at jeg hadde flere ubesvarte anrop fra dem. Spesielt når mamma sendte melding: "Kan du ringe meg?". De hadde sett bildene av meg fra Dubai og byrået hadde blitt så bekymret at de ringte mamma for å si at jeg trengte hjelp. Med en gang. Situasjonen ble så klart litt lettere når de forstod at jeg selv ville gå opp i vekt (jeg er ikke og har aldri vært spiseforstyrret), men faktum var jo fortsatt at jeg var altfor tynn. Så tynn at det var farlig for min egen helse. Bikinibildene fra stranden i Dubai kunne ikke bli brukt og jeg fikk ikke lov å gjøre noen jobber med modellbyrået før jeg hadde gått opp i vekt.

Plutselig forsvant mensen. Da forstod jeg at hey, noe må gjøres. (I mean... Jeg vil jo ha unger i fremtiden!) Jeg flyttet til Oslo, og startet et nytt liv. Tydeligvis gjorde det noe med meg.

Forrige gang jeg veide meg var før jeg dro til Miami i september, og jeg hadde faktisk helt glemt at jeg hadde en vekt stående under vasken på badet - så jeg veide meg her om dagen og så at jeg har gått opp 2 kilo siden det. Haaaaiii! 2 kilo er kanskje ikke så mye på denne lille kroppen, men for meg som stått stille på samme vekt i årevis er det et stort hurra. Jeg er fortsatt altfor tynn og det er jeg klar over, men hey - det er en start. Jeg er i alle fall utrolig glad i kroppen min nå... Ribbeinene er ikke lenger like synlige, jeg har fått mer former og jeg føler meg fin naken, for første gang på lenge :)

Så lenge man er sunn og frisk. Å ha en kropp som fungerer, det er der fokuset bør være. Jeg har aldri følt meg så "robust" og sterk som jeg gjør nå.

Og vet dere hva som er så sykt kult? Dette skjedde etter at jeg kuttet og kjøtt og begynte å spise mer plantebasert.

55 kommentarer

09.02.2017 KL. 16:19

Hvis ribbeina ikke lengre er synlige, hva er det som syntes på siste bildet da?

Lisa B

09.02.2017 KL. 16:22

I think you look just incredible. <3

Tora

09.02.2017 KL. 16:24

Så flott av deg å være åpen om dette! Jeg heier på deg!

:)

09.02.2017 KL. 16:24

Så godt å høre !! Da kan det jo hende at grunnen til at puppene dine virker større for deg er jo at du faktisk har lagt på deg! Heier på deg :) er ingen skam å være tynn, og heller ikke tjukk. Alle burde elske kroppen sin, og seg selv, for den de er ❤️ Flott innlegg :)

Vilde

09.02.2017 KL. 16:30

Hei Kristine! Du burde sjekke ut bloggen til Madeleine Pedersen! Hun slet akkuratt med det samme:)

Hun skriver mye om hvordan hun klarte å gå opp i vekt!

Lykke til!

Bloggen til Madeleine: maddepaddee.blogg.no

Martine

09.02.2017 KL. 16:44

Hei, har akkurat det samme problemet...

Hvor lenge var du uten mensen?

09.02.2017 KL. 16:45

Hei! Så du skrev at du trente på fitnessxpress og bare lurer på om du er fornøyd? Er det stort og er det slik at det som regler er ledige apparater når du kommer eller må du vente lenge?

Trener du noen gang alene? Har vurdert å starte, med redd for å føle meg dum hvis jeg drar på trening alene..

Klem!

Henniie

09.02.2017 KL. 16:49

Jeg har søren meg gått ned igjen i vekt jeg og... Jeg hadde det helt utmerket der jeg var....!

Anonym

09.02.2017 KL. 17:00

Er i samme situasjon selv, har nå vært 6 måneder uten menstruasjon. Hva har du gjort for å få den tilbake? jeg spiser og spiser, men det ser tydeligvis ikke ut til å legge seg på kroppen. Er veldig frustrerende med tanke på at jeg og samboeren min ønsker barn..

Om du har noen konkrete tips hadde jeg vært evig takknemlig med en tilbakemelding! Fortsett å stå på videre Kristine, du ser bedre ut enn noen gang.

Klem

Lovise

09.02.2017 KL. 17:03

Nå må du slutte å legge ut disse bildene! Ikke bare fordi du er alt for tynn, men fordi du fremstår mer og mer vulgær.Skjønner du ikke hvordan du påvirker i negativ retning? Hva med Sunn fornuft, noe du aldri har uttalt deg om. Og hvorfor i alle dager holder du magen inne?

Anonym

09.02.2017 KL. 17:08

Så bra at du tar det opp! Jeg synes du ser helt fantastisk ut nå, og interessant at det er en effekt av å bli vegetarianer (mer eller mindre). Akkurat nå klarer jeg ikke se for meg å bli det selv, men ila. det siste året har jeg prøvd å ha vegetar-uke flere ganger, og da jeg var innstilt på det virket det like lett som kosthold med kjøtt. Så det er nok bare vaner! Som Schjerven snakket om forrige uke i programmet sitt på TV-Norge: mennesker liker ikke å gi slipp på gamle "ting". STOR tommel opp for at du omtaler vegetarisme som positivt og at det gir helsegevinst(er)!!

Anonym

09.02.2017 KL. 17:13

(fortsatt meg fra forrige kommentar) Kanskje det kunne vært kult å lage et innlegg om hvordan bli vegetarianer? Step by step, forslag, løsninger og slikt! Hvordan du har gjort det selv og hvorfor hadde også vært interessant :) Jeg hadde satt stor pris på det, og tror det kan inspirere andre som meg til å faktisk bli vegetarianere, eller bare spise litt mer plantebasert.

Sissel

09.02.2017 KL. 17:40

Har du bare gått opp 2 kg totalt? " kg vil ikke syns på kroppen en gang og noen varierer jo 2 kg fra uke til uke?! Skjønte ikke helt dette hvis du var så farlig tynn må du jo gå opp mer enn det. Plis svar.

elle

09.02.2017 KL. 17:51

Du ser så mye bedre ut nå enn da! Gratulerer! Utrolig modig av deg å skrive dette innlegget! Fantastisk!

Mira

09.02.2017 KL. 17:56

Noen sliter med overvekt og noen sliter med undervekt - selv om man spiser nogenlunde normalt. Gener har så mye å si på det der. Jeg har alltid skjønt at du aldri har vært psykisk syk i forhold til vekt, men har jo samtidig tenkt at du har vært tynnere enn gjennomsnittet. But hey, jeg er også for tynn for min smak. Jeg jobber også med saken. Vekten min er normal, men jeg blir glad når jeg går opp i vekt. Jeg jakter på litt mer muskler enn det gjennomsnittskvinnen har. Tren masse styrke og spis masse mat. Om vi gjør det, skal vi begge klare å gå opp.

Men jeg syns det er bra du tar opp dette. Så mange unge jenter ser opp til kroppen din. Vennene mine, jenter på 18 og 19, sier til meg at de vil ha kropp som din. Da sier jeg imot. Men om du selv kan innrømme at du burde gå opp noen kilo, blir det lettere for andre å skjønne hva som er vanlig og sunt. Du er vakker nå, og du er vakker selv med 10 kg mer på kroppen. Lykke til med vekta, jeg heier på deg!

09.02.2017 KL. 18:02

Har slitt med det samme!

Tips for å gå opp i vekt:

Spis ofte, sett på alarm hvis du glemmer det!

Spis nøtter, frukt, næringsrike barer og andre mellommåltider.

Næringsdrikker kan kjøpes på apotek.

Spis litt mer selv om du føler deg mett.

Ta kontakt med ernæringsterapeut eller lege hvis du er undervektig og trenger hjelp for å gå opp i vekt :)

Sara Josefine

09.02.2017 KL. 18:04

Kodus til deg for å ikke bli påviket av kommentarene. Det at folk sliter med å komme opp i vekt er et så lite omtalt tema og jeg takker deg så mye for å stå frem med det. Samtidig som du er glad i kroppen din <3 Mange klemmer fra meg <3 <3

T

09.02.2017 KL. 18:14

Hei Kristine.

Først og fremst; supert at du skriver dette innlegget. Det er virkelig modig av deg. Jeg har derimot noen spørsmål;

Hvordan kan du stå på det at du gang på gang sier at du prøver å gå opp i vekt, når du ikke aktivt tar valg som hjelper dette? Hvordan kan det ha seg at du da, med svært få unntak, alltid velger magre produkter (feks mager kesam)? I tillegg har du nevnt at du drikker flere liter pepsi max om dagen. Jeg skjønner at du liker smaken, men det er vel ikke akkurat noe som hjelper sultfølelsen? Å fylle opp magen med sukkerfri brus er jo bare å ta opp volum du heller kunne ha fylt opp med mer energirik mat/drikke.

Ser også at du har begynt å drikke den usøtede mandelmelken. Har du prøvd den med sukker? Den er også veldig god, men gir litt mer energi! Er jo slike små valg som også er avgjørende når man skal opp i vekt.

Vil bare påpeke at dette ikke er kritikk, men heller en liten påminnelse. Du har tydelig veldig høy forbrenning, og det skjønner vi. MEN, det betyr ikke at det er umulig å gå opp. Forresten så er det faktisk ikke mulig å se forskjell på +2 kilo. Det er bare tull.

09.02.2017 KL. 18:16

Sjekk ut Sunn fornuft plakaten

Anonym

09.02.2017 KL. 18:37

jeg var også for tynn. 1.70 og veide 52 kg. men så gikk jeg inn for å legge på meg. gjett hva - når veier jeg 64, og har aldri følt meg bedre!

Hege Kristin

09.02.2017 KL. 18:53

godt å høre :D

09.02.2017 KL. 20:02

Jeg holdt også på å bli fryktelig tynn. Grunnen var rett og slett at jeg spiste for lite. Så forandringen først og fremst i speilet på trening, hvor skjelletaktig jeg var, brystene minket, lårene ble som pinner rumpa forsvant. Tro meg jeg syntes ikke det var fint dvs mitt speilbilde altså. Bestemte meg virkelig for å prioritere å få i meg nok mat og ikke hva som helst men sunn, næringsrik mat. Ingen tilfeldigheter, variert med fisk, kjøtt og kylling (kunne virkelig ikke satse bare vegetarisk dog en god del kikerter, bønner som har bra med protein, bær pga av c vitamin og antioksidanter og salater + fullkornspasta -gresk/tyrkisk yoghurt iblandet litt hakket purre eller hvitløk som tilbehør til kyllingfilleten eller laksen sunt og godt for fordøyelsen. Håper virkelig du også får tatt helsen og kroppen din på alvor. Ikke ta lett på dette, jeg mistet også mensen og måtte ha reseptbelagt medisin fra lege for å få den tilbake. Kroppen har vi selv ansvar for og vi ser bare syke og pjuskete ut når vi ikke får nok næring. Du er ei flott jente og enda flotter blir de med litt mer kjøtt på kroppen. Lykke til med å ta vare på deg selv, heier på deg!!

:)

09.02.2017 KL. 20:21

Jeg sliter med anoreksi, og skulle faktisk ønske jeg var tynnere :/ På mitt tynneste fungerte hjertet mitt dårlig, men jeg mistet faktisk aldri mensen...Vet ikke hvorfor jeg skriver dette egentlig, men vil bare si at jeg synes det er bra at du skriver at du er undervektig og vil opp i vekt, slik at folk forstår at du er for tynn og ikke tenker at de vil bli like tynn som deg. Det er i hvert fall godt for folk med spiseforstyrrelser å høre :)

Ida

09.02.2017 KL. 20:22

hvis du prøver å legge på deg, hvorfor spiser du bare lettprodukter da? Og legger bilder ut av det? Påvirker ikke bra, og følger absolutt ikke bloggplakaten. I tillegg til de bittesmå porsjonene dine...

Anonym

09.02.2017 KL. 20:28

Vent, du sier at du kun har gått opp 2 kg? Eller misforsto jeg helt? Det er jo i praksis absolutt ingenting, du som er så høy også - bokstavelig talt ingenting, ville ikke regnet det som vektoppgang engang... Sier det bare fordi jeg bryr meg, du burde virkelig prøve å gå opp litt til da, ettersom kroppen din faktisk virkelig var syk og ikke fungerte kun 2 kg mindre, og kun 2 kg mer er ingenting, kroppen er jo ennå faretruende lav i vekt og nær der du selv merket at den virkelig ikke hadde det bra. 2 kg er ikke mer enn vekten svinger i løpet av en dag! Ta vare på deg selv, fine, inspirerende deg! <3

Astrid

09.02.2017 KL. 20:29

Anbefaler å ikke velge magre produkter og drikke sukkerfri brus om du vil opp i vekt.

Karianne

09.02.2017 KL. 20:29

Slik du fremstår på bloggen, med små porsjoner og bare magre produkter, i tillegg til at du drikker sykt mye pepsi max, viser du liten vilje til å legge på deg! I artikkelen i KK var et tips å spise fetere produkter! Og mat med sukker istedenfor søtningsstoffer. Det er helt vanlig å svinge mellom 2KG om man har normalvekt og mensen! 2 KG vises ikke engang, det er som regel vannvekt.

Syns det er utrolig dårlig av deg å si at du vil legge på deg, legger ut utfordrende lettkledde bilder og kun spiser magre produkter.

09.02.2017 KL. 22:00

Om du veier deg på morgenen før du spiser og på kvelden før du legger deg kan det være opptil 2kg forskjell. Vet du er en stolt person, men håper du innser at det inlegget var litt klønete sider du skryter om din "vektoppgang" som er 2kg?? Spis et salt måltid så har du gått opp 2kg til pga vannvekt hahah... veldig motsigende at du sier du prøver å gå opp i vekt også har du helt ærlig ikke gjort noentiltak (som har funket) for å gjør det.

Anonym

09.02.2017 KL. 22:14

Det er så myyye finere å ha flat mage, IKKE stikkende ribben mage, hva skjer på disse bildene?! Forstår ikke hvem som ville ansatt deg for bikini/undertøy bilder. TIl og med VS jentene har falt og ikke stikkende mage?

J20

09.02.2017 KL. 23:48

Gud så ekstremt mange negative kommentarer det var her, da.. Herregud. Jeg føler meg 100% igjen i det Kristine skrev her. Før var jeg bare bein, og hatet det. Kunne spise loff, og sjokoladepålegg 24/7 uten å legge på meg ett gram! Selvfølgelig fikk jeg et balansert kosthold av foreldrene mine, men jeg spiste ofte snop og masse usunt etc grunnet jeg kjøpte det selv. Jeg mislikte kroppen min fordi hoftebeina mine var så synlige, og ribbeina var veldig synlige. Her var jeg 16 år, og nå er jeg akkurat fylt 20. Må si at jeg har gått opp kanskje 10-15kg siden den gang (172, og veier 54kg nå, så er fortsatt tynn, men har i det minste fått på meg litt) Nå elsker jeg kroppen min, og bryr meg ikke om hoftebeina stikker litt ut, eller om ryggraden min synes om jeg bøyer meg. Uansett komplekser en har ang kropp, så er det bare til å elske kroppen sin.

Og selvom mange av dere mener at Kristine her ikke spiser nok eller hun er alt for sunn etc, who cares? Kanskje hun har lyst til å gå opp i vekt på en naturlig måte, og ikke lesse på med sukker og fett i alle produktene hennes. Dem som ser tynne ut men spiser masse junk food får fettet først festet på innvollene sine, noe som er langt i fra bra.

Kjære Kristine, bruk tiden din, og ikke forhast deg med å hive innpå masse dritt bare fordi det skal hjelpe (jeg vet du ikke vil gjøre det, fordi du er oppegående). Elsk kroppen din uansett hvordan den ser ut, og vet at det er mange der ute som got your back, selvom mange gjerne vil se deg faile i livet - mest sannsynlig har de bare ikke noe bedre å gjøre på enn å overanalysere alt mulig.

xx

J20

09.02.2017 KL. 23:49

Forresten; Jeg hoppet også over mensen et par måneder når jeg var sånn 15/16 år - mest sannsynlig fordi jeg var så tynn, selvom det ikke var med vilje..

m

10.02.2017 KL. 00:53

Pga sf har jeg ikke hatt mensen på ti år - resultat? Osteoporose :(

Aurora O

10.02.2017 KL. 03:46

Syns folk over her skriv veldig mange syke kommentara! Om ho like pepsi max, å spis lettprodukta, må ho nu få lov til det? Æ har diabetes type 1 sjøl, så spis sjøl kun lettprodukta. Men det gjorde æ før æ fikk det også, ikke for å holde mæ tynn, men fordi æ like det bedre.

Om ho har det bra med sæ sjøl nu, så la ho ha det! Ønsk andre menneska godt, framfor å kritisere alt dem gjør. La folk spise det dem vil, gå med dem klærne dem vil, å slutt å heng dåkker opp i små bagatella. Så får dåkker det kanskje åsså bedre med dåkker sjøl! Stå på kristine, syns du e tøff! :)

Kor e den bhen/toppen fra? Den va gørrfin!

10.02.2017 KL. 04:11

Utrolig modig og tøft av deg å skrive dette innlegget. Jeg sliter med både overspising og undervekt. Lurer på når du fikk mensen for første gang? Jeg er et år yngre enn deg og har ennå ikke hatt mensen I det hele tatt.

Maja

10.02.2017 KL. 09:05

Jeg går opp 2 kg etter å ha spist middag

10.02.2017 KL. 10:12

Da er det veldig merkelig at du legger ut bilder av bittesmå posjonsstørrelser, og kun bruker magre/zero produkter. Seneste vi så var vel den nugatti zero boksen. LITT spesielt. Kunne du svart på hvordan du mener du kan gå opp i vekt på denne måten?

Hilde

10.02.2017 KL. 10:21

Heii alle dere uten mensen!!

Jeg mistet selv mensen i hele 2 år og nå kom den nettopp tilbake. Jeg hadde ligget i et kaloriunderskudd og jogget lange turer i over 2 år. Da jeg bestemte meg for å bli vegetarianer og noen måneder senere veganer spiste jeg med god samvittighet igjen fordi jeg skjønte at det er den sunneste måten å spise på. Jeg fikk ikke lenger dårlig samvittighet av å spise usunne ting så lenge de var veganske. Etter å vært veganer i 9 måneder kom mensen tilbake. Ja jeg la på meg litt i den perioden, men mye var muskler og jeg følte meg mye bedre med meg selv enn da jeg var tynnere.

Noen tips til dere som har mistet den pga vekt:

- spis mye og plantebassert

- jeg tok jerntabletter og så to dager senere fikk jeg mensen, men vet ikke om dette har en innvirkning

- begynn å tren mer styrke eller intervall fremfor lange joggeturer

- ikke stress med mensen den kommer når den kommer

- hvis du ikke har hatt den på over et år burde du oppsøke lege og må ta en blodprøve og kan henvise deg til spesialister

Det finnes mange videoer om dette på youtube. Du er ikke alene om dette!!

Erika

10.02.2017 KL. 10:35

Kristine. Du er SÅ flott og står for så mye bra. MEN, jeg skjønner ikke helt hvorfor du må poste så mange vulgære og lettkledde bilder?

Vet ikke om du har lest "Sunn fornuft"-plakaten, men nr. 8 på plakaten lyder i alle fall slik:

"8. Vær bevisst på den totale mengden bilder du legger ut der kropp er i fokus. Kropp i biniki er naturlig på en strand, men tenk på omfanget i andre settinger. Vis gjerne hva som er bak fasaden i blant og post realistiske bilder av deg selv."

Hvor naturlig er det å posere i "sexy" undertøy under en skinnjakke, mens man sitter i sengen og lager til et forførende blikk? Skjønner ikke hvorfor du føler så stort behov for å seksualisere deg selv hele tiden, så det hadde vært veldig fint om du kunne svart på! Du er sikkert lei av å høre det, men VÆR så snill og TENK over at de fleste som leser bloggen din er unge og veldig lettpåvirkelige, selv om det kanskje ikke er bevisst.

Håper på svar!

Mie

10.02.2017 KL. 12:28

Hvorfor legger du ut disse bildene?

10.02.2017 KL. 14:38

Kristine, synes ikke du at teksten og bildene i dette innlegget snakker to ulike språk?

Jeg synes det, for bildene dine viser et ideal om å være tynn og muligens pen, mens teksten din er en wake up call om at du var for tynn, mens du jubler for at du har gått opp 2 usynlige kilo som ikke kommer frem på bildene dine. bare en tanke...

Karoline

10.02.2017 KL. 15:55

Du stråler for tiden og er vanvittig fin!! Elsker å lese bloggen din om dagen. Klem

Tina

10.02.2017 KL. 19:29

Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver, nå pleier jeg aldri lese bloggen din og kom innom den ved en tilfeldighet, men akkurat dette måtte jeg bare kommentere på.

Jeg veit ikke hvor høy du er, selv er jeg 175 cm høy, noe som gjorde at det så ENDA verre ut, og fram til jeg var 18-19 år så var jeg SKIKKELIG tynn, folk kom bort og spurte om jeg hadde spiseforstyrrelser og var generelt slemme. Dette hadde jeg jo ikke, men opp i vekt kom jeg ikke.

Nå er det 10 år senere, og jeg er fortsatt tynn, men for min del så kom de kiloene man trengte for å dekke over ribbein og hoftebein sånn litt av seg selv oppigjennom. Så hvis det kan være noen "trøst", så løser dette seg ofte med alderen :)

Maj

10.02.2017 KL. 22:50

Enig med Erika! Du må begynne å ta til fornuft. Og veldig irriterende at du aldri vil kommentere Sunn fornuft-plakaten.

Maren

11.02.2017 KL. 01:15

Du får hele tiden kommentarer på at du må se på Sunn fornuft-plakaten, men du legger ikke en liten tanke i den engang? De bildene du legger ut strider helt imot den, og jeg skjønner ikke hvordan du kan fortsette når dette fører til at unge jenter har spiseforstyrrelser? Hvordan har du hjerte til å være en medvirkning til det? Det er helt greit og være tynn og jeg skjønner jo godt at dette ikke er frivillig for deg. Jeg har selv slitt med akkurat det samme - at jeg ikke legger på meg uansett hva eller hvor mye jeg spiser. Mens andre ikke er sånn, og for å bli like tynn som deg må de spise mye mindre enn det de trenger. Du kan legge ut bilder av deg selv, men herregud!!! SÅNNE BILDER SOM DU LEGGER UT HER ER LIVSFARLIGE! Lurer virkelig på når du skal skjønne det selv. Jeg er bare utrolig bekymra når så mange av venninnene mine har søsken eller kusiner som er tvangsinnlagt for spiseforstyrrelser, og at de daglig ser sånne bilder kan ikke akkurat påvirke dem på en positiv måte.

-

11.02.2017 KL. 10:24

Så fint at du er åpen om det her, etter alle de stygge kommentarene du har fått opp gjennom årene! Har selv slitt med det samme, bare at jeg hadde en spiseforstyrrelse. Men det å miste mensen er virkelig en vekker for de fleste jenter som ønsker barn, tror jeg... Det var i hvert fall det for meg. Gikk 2 og et halvt år uten og var helt fortvilet i den perioden.. Har nå gått opp 12 kg i løpet av 2-3 år, endelig fått ordentlig regelmessig mensen og aldri følt meg bedre i min egen kropp:-)) Men massemasse lykke til videre! bare drit i de stygge kommentarene. Det er jo fint at du har klart å gå opp litt nå, så tenker jeg at resten vil komme naturlig etter hvert. Kroppen er fantastisk og vil regulere seg selv, så lenge du bare spiser NOK og riktig mat :-)

Trine

11.02.2017 KL. 22:38

Hvor er bh-en fraa? <3 dritfin!

Mari

12.02.2017 KL. 11:25

Folk må slutte å stresse over at de ikke har mensen. Så lenge man ikke vil ha barn så er det noe dritt man bør være takknemlig for at man slipper å tenke på. Helt vanlig at mensen kommer og går opp til starten av tjueårene. Men selvfølgelig, når det er tegn på at man er undervektig eller syk på andre måter er det en annen ting.

Ingrid

12.02.2017 KL. 12:00

skjønner ikke hvorfor du trenger å holde magen inne på bilder hvis du er fornøyd med kroppen din??

Nanna

12.02.2017 KL. 12:50

Er nok en viss fare for at det er en spiseforstyrrelse du ikke vil se/eller være ærlig med leserne dine om - når man gjør mye for å fremstå svært slank som å trekke magen inn på bilder samtidig som man hevder å ville gå opp i vekt.

Anonym

12.02.2017 KL. 13:58

Bare 2kg opp??

Det ser ut som du har gått opp mye mer enn det!

Synes du ser såå mye friskere og gladere ut nå! :-)

Anonym

13.02.2017 KL. 10:41

Hei. Min lillesøster har spiseforstyrrelser, og sånne bilder som dette "dreper" henne. Teksten er fin og flott, men tenk over hvilke bilder du legger ut.

Sara Eleanor

14.02.2017 KL. 10:49

Føler jeg spammer deg med kommentarer nå, men jeg syns du ser strålende og sunn ut om dagen! :) Jeg var akkurat som deg når jeg var 20, og fikk stadig kommentarer på at jeg var for tynn. Med alderen ble forbrenningen tregere og idag angrer jeg på all skiten jeg har trykka i meg i forsøk på å gå opp i vekt, for nå sitter det, og jeg må faktisk passe på hva jeg putter i meg! Kunne jeg gått tilbake, skulle jeg spist like sunt og balansert som jeg gjør i dag, droppet junken og sukkeret, og heller stolt på at vekten ville stabilisere seg etterhvert - for det gjør den!

That said: Jeg syns ikke at bildene du legger ut er vulgære. Du er ikke vulgær bare fordi du er lettkledd + tynn. Kroppen din er IKKE vulgær, og slike kommentarer bør du ikke behøve å forholde deg til. Sunn fornuft-plakaten blir kun nevnt her fordi du er tynn - hadde du vært formfull hadde jo ikke bildene dine eller kroppen din vært et problem? Kvinner som meg legger ut lettkledde bilder og blir hedret som "modige" og "body positive", mens kvinner som deg som gjør akkurat det samme blir trykket ned fordi de bidrar til et økt kroppspress blant unge - det er ikke rettferdig i det hele tatt, og jeg syns du gjør rett i å drite i det, om jeg får uttrykke min ydmyke mening...

Føler meg litt barnslig som forsvarer deg i et kommentarfelt, men jeg kjenner meg sånn igjen i deg og følte et behov, så da ble det sånn :P

Du er rå, jente :)

Anonym

17.02.2017 KL. 17:50

Hei, Kristine.

Jeg har slitt med det sammen nå siden sommeren. Jeg pådro meg en spiseforstyrrelse i mai, og etter det mistet jeg mensen. Jeg var sykelig tynn en periode, men er på bedringens vei. Har enda ikke fått den tilbake, men driver å jobber med meg selv for å klare å få den tilbake. Ser utrolig mye opp til deg, og beundrer deg for å være åpen om problemer som dette. Stå på!

Victoria

17.02.2017 KL. 19:49

Synes sånne personlige ting er skikkelig unødvendig å dele, rett og slett fordi.. det er personlig. Men ja, jeg har også merket at jeg blir tynnere etter mye festing. Sånn er det når alkoholen dehydrerer kroppen og man er for opptatt til å spise.

Helene

29.03.2017 KL. 23:42

Jeg må si at du er ei flott jente. Veldig ansiktspen og sjarmerende oppførsel MEN du vet godt at du har sååå mange unge jenter som følger deg og ser opp til deg og skulle ønske de hadde den tynne kroppen din. At du skulle ønske du la på deg kan ikke være tilfelle. Det skjønner jeg jo på hva du inntar og hvordan du poserer halvnaken og holder inn magen du ikke har så ribbeina står enda lengre ut. Jeg skal ikke kritisere kroppen din for alle er forskjellig og det skal være rom for tynne og tykke. Har selv noen kilo for mye og prøver å gå ned litt men innrømmer at jeg elsker sjokolade og spiser for mye av det. Du må innrømme først ovenfor deg selv at du spiser for magert og for lite .... ikke si en ting og gjøre noe annet. Du er vakker så vær så snill og hold deg sunn og frisk for du har et langt liv foran deg og må ikke kaste det bort på å fokusere så mye på utseende. Vær deg selv og prøv litt hardere å gå opp i vekt. Lykke til videre . Klemmer fra meg

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: