hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

du er ikke taper fordi du sitter hjemme en fredagskveld

first... coffee!

Jeg anbefaler dere å ta en tur innom Godt Brød for enten en lunsj, kaffe eller bare for å jobbe. Eller alt, på samme tid. Lun stemning, kjempegod kaffe, gratis påfyll av både kaffe og soyamelk. Kaffe er virkelig noe helt annet med en schvuuup soyamelk i - jeg vet jeg har pratet mye om det men jeg har virkelig bare fått helt hekta på det. Haha. I går fikk jeg i alle fall gjort utrolig mye. Jeg dro på treningssenteret og svettet av meg, deretter fikk jeg jobbet i et par timer på denne koselige kaféen. Det gikk seriøst 3 kaffekopper på rappen. Diggeste! På Godt Brød møter jeg alltid noen kjente også, i går var det Anniken som er like koselig å slå av en prat med hver gang.

Etterpå var planen egentlig å dra på en kunståpning og deretter ut, men tiden seriøst bare løp fra meg, og jeg hadde ikke sjans til å få dagen til å gå opp. I tillegg var jeg så sulten at jeg så vidt klarte å stå oppreist. DA er det viktig å komme seg hjem, spise og bare roe ned. Jeg har innsett at jeg kan ikke være overalt. Det slår bare negativt ut å skulle være den som deltar på alt - man sliter seg fullstendig ut. Jeg har virkelig ingenting imot å sitte hjemme alene en fredags- eller lørdagskveld i joggisen lenger, selv om jeg følte meg som tidenes taper da jeg gjorde det i 9. klasse. Glad jeg vokste opp og innså at livet ikke er slik. Jeg håper dere som leser dette også klarer å nyte eget selskap og rolige kvelder. De som er ute og fester hver eneste helg får nok mindre ut av tiden enn det du får :)

Dessuten trives jeg ofte best hjemme med noe god mat og godt selskap. Så jeg ditchet byturen til fordel for veggie wok og rødvin hjemme, og herregud så mye mer jeg fikk ut av det akkurat i går. Jeg anbefaler dere forresten å se på Planet Earth eller Frozen Planet - det er så sykt fascinerende å se naturen og dyrene på så nært hold!!

Nå sitter jeg på Kaffebrenneriet og skal straks avgårde i møte med Erica og Sofie! Spennende tider i vente, wohooo! Etter det tror jeg det blir en pizza date på oss tre, jeg har ikke spist ute på lenge nå faktisk så jeg gleder meg skikkelig. Og så blir det så klart dødskoselig å catche up med jentene igjen :) Håper deres fredag blir like fin som min!

16 kommentarer

Tonje

10.02.2017 KL. 11:56

En koselig fredagskveld hjemme kan ofte være koseligere enn en tur på byen :)

10.02.2017 KL. 11:59

Røyker du?

Anonym

10.02.2017 KL. 12:12

IKKE RØYK!!! Det er så elendig å sitte der og røyke som om det er kult?!? Jeg skjønner at dere har veldig lyst til å være johnny depp og kate moss anno 90-tallet, men bare ikke legg ut bilder med røyking som om det er kult ok? Burde anmelde dere.

Lisa B

10.02.2017 KL. 12:23

If you liked the Planet Earth series, you should see the season 2! It's so incredibly nice, majestic pictures and so well told by David Attenborough. The Planet Earth Season 2 honestly is the best wildlife and nature documentary ever made by man. I was so thrilled and excited about it! Highly recommended x

Anonym

10.02.2017 KL. 12:52

cute!

https://chirique.blogspot.com/

Anonym

10.02.2017 KL. 14:15

For det er SÅÅ kult å ha røykelukt inne, og i det hele tatt fronte røyking på bloggen.

Teres

10.02.2017 KL. 14:19

Hvorfor viser du ikke flere sider av deg selv på bloggen?

Jeg ble utrolig sjokkert og i etterkant litt sjokkert når jeg leste bloggen til fabian og så bilde av deg! Du var så utrolig søt og virket så sprudlende og morsom,noe som er helt motsatt av det du viser på bloggen din!

Så jeg vil oppfordre deg til å ikke ha en fasade det er så mye mer innteresant å lese bloggen din hvis vi faktisk blir kjent med deg!!

Btw digger at du er mer åpen på bloggen, jeg er hekta og skulle ønske du kan ha innlegg myee oftere !! Bare om ting su tenker på eller noe du mener?

Anonym

10.02.2017 KL. 14:39

"De som er ute og fester hver eneste helg får nok mindre ut av tiden enn det du får :)"

deg for mindre enn et år siden :PP

Amalie

10.02.2017 KL. 15:29

Syns typen din ligner litt på Johnny depp ;)

Veldig søte sammen!

Karoline

10.02.2017 KL. 16:22

Hei Kristine. Ser du ofte får kommentarer om deg og kjæresten din, og at disse ofte heller mot det negative. Som mange sier, ja, man skal være forsiktig, men samtidig er det ingen andre enn du som vet hva du føler. Jeg ble sammen med en gutt, som flere av mine venner advarte meg mot, ikke ulik Fabian. Men, her sitter vi likevel og er fortsatt lykkelig, forelsket og sammen tre år etter :-) Du minner meg mye om meg selv for noen år siden, så tenkte jeg skulle tipse deg om noen sanger jeg hørte mye på den tiden. Jeg elsker John Mayer, og disse er i litt samme sjanger. Sjekk ut Joseph Arthur, de beste sangene er på Youtube! ;) Ha en super helg!

https://www.youtube.com/watch?v=L125rNM_NXY

https://www.youtube.com/watch?v=P4B5ukdMIOQ

https://www.youtube.com/watch?v=c-jysLcMjbs

10.02.2017 KL. 19:05

Veldig kult å røyke på bildet. (Hvem røyker i 2017 egentlig??! Det er ekstremt harry). Og hvorfor inne?! Lukten klister seg i vegger, tepper, klær - alt.

Hege Kristin

10.02.2017 KL. 20:44

sant det! :)

Maria

11.02.2017 KL. 00:05

utrolig stilig deksel! Har du fått det laget? i såfall hvordan? Eller har du kjøpt det?

Kristine Ullebø

11.02.2017 KL. 00:05

Maria: har laget det selv på caseapp.com <3

Lina 17

11.02.2017 KL. 22:44

Jeg gruer meg som oftest alltid til helgene, fordi jeg blir alltid sittende alene for meg selv, mens jeg blar igjennom sosiale medier å ser hvor mye alle de andre på trinnet koser seg. Mange som vet jeg sitter alene, men det er liksom ingen som bryr seg så mye om det. Så ja, her sitter jeg da, alene, på en lørdagskveld.

S

12.02.2017 KL. 10:38

Slutt å snakk om hva slags melk du hele tiden drikker. Sykt uinteressant. Føler du bare drikker soya og mandelmelk fordi det er "kult".det er ikke et nytt fenomen, har drukket det i mange år fordi jeg er allergisk mot vanlig

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: