hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

kaos

Etter et spennende møte heiv jeg og Erica oss i en Uber og plutselig satt vi på Frogner og pratet om fremtidsplaner. Wuuuhu! Jeg trenger å omgås mennesker som er like gira på livet som meg, kjenner jeg. Fremtiden er lys, og det er en fantastisk digg følelse. Vi ble også sittende og prate om Dubai-turen vi hadde i september, som dere forresten burde GLEDE dere til å se på TV da Bloggerne begynner 20. februar. Haha, kaaaaaos kan jeg røpe. KAOS.

Etter all den positive shoutout'en jeg har gitt Villa (I should get paid...) må jeg si at pizzaen på Frogner ikke var like god som den på Grünerløkka. Hele pizzaen gikk ned altså - jeg er ikke kresen i den forstand, men jeg kommer til å holde meg til den Villa'en som ligger rundt hjørnet her jeg bor i stedet :-)I dag er røde lepper på og jeg er klar for en bylørdag! Jeg fikk besøk av Vero i 10-tiden for å ta noen bilder sammen - nyttårsforsettet våres om å treffes oftere har gått strålende så langt. Neste uke møtes vi 2 ganger, i anledning premierefest av Bloggerne og 19-årsdagen hennes. Det er fremgang, altsååå!

Nå skal jeg til byen for å shoppe litt, ta en kaffe i sola og bare koooose meg. Nyt lørdagen, folkens!

11 kommentarer

Tonje Pettersen

11.02.2017 KL. 12:58

Så koselig :) Gleder meg til å se bloggerne :)

Anonym

11.02.2017 KL. 13:09

Glutenfri pizza?

Anonym

11.02.2017 KL. 14:13

hei kristine! jeg er ny i oslo, og som deg er jeg veldig glad i kunst. men vet bare ikke hvor jeg kan dra? har du noen tips til noen kunstgallerier?og generetl andre steder som er fine å besøke i oslo?

Amanda

11.02.2017 KL. 14:52

ERICA!! :D <3

A

11.02.2017 KL. 16:03

Tror jeg aldri har lagt igjen en kommentar på en blogg, har aldri følt nødvendigheten for å gjøre det. Men! Har fulgt deg i et par år, og du har nå blitt favorittbloggeren min. Mulig fordi vi nå er på "likere" nå bølgelengde enn før, ettersom du er to år yngre enn meg. Du er utrolig flink i jobben din, lager interessante innlegg, er åpen og viser samtlige sider av deg selv. I dagens bloggverden er det mye "unormalt" som leses og blir populært om jeg kan si det sånn, derfor er det deilig å se en jordnær jente som får anerkjennelse i bloggverdenen. Når det gjelder spydige kommentarer om Fabian, har jeg selv vært i to slike forhold der andre har frarådet meg. Den ene gangen hadde de rett, den andre gangen ikke. Derfor håper jeg at du ikke lar slike kommentarer komme innpå deg. Det er ditt liv, det er du som skal prøve og feile, ettersom man lærer best på den måten. Nå som det er sagt, ønsker jeg selvsagt at dette blir en positiv opplevelse for deg, men hvis ikke - er det ikke verdens undergang. Du har hele livet foran deg, og selv om ting en dag føles som om det er verdens ende, blir det selvsagt bedre. Alt i alt virker du som en superflott og morsom jente, bare fortsett å se lyst på livet slik som du allerede gjør :-) Klem fra A

Maren

11.02.2017 KL. 18:13

Digger deg!!!

Lucie

11.02.2017 KL. 19:32

Red lips really suit you! Love this look on you! I just had pizza as well!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Anonym

11.02.2017 KL. 21:04

Hvor er buksen fra?? :D

Hege Kristin

11.02.2017 KL. 23:24

håper du koste deg i dag <3

Anonym

12.02.2017 KL. 00:18

Ååå den buksen er så fin! Den er fra runawaydreamz, sant? Hvilken størrelse har du i buksen? Har såå lyst til å bestille en selv, men siden de er ganske dyr MÅ jeg være sikker på at den passer, hvordan er det å bytte varer der inne? Bruker XS i bukser til vanlig, hvordan str burde jeg gå for da? 25? Vil at buksen skal være tettsittende!

Kristine Ullebø

12.02.2017 KL. 13:54

Anonym: Jeg har størrelse XS :D

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: